reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam i ja w niedzielne przedpołudnie
Foteczki śliczne aż miło było popatrzeć
Poza tym dzisiaj wybieramy się na zakupy bo znudziło mi się już samej wszystko znosić do domu na tygodniu:wściekła/y::wściekła/y:
Miłej niedzieli życzę:-):-)

reklama
Moja Oliwka znowu siedzi przy puzzlach :tak::tak::tak::tak::tak: strasznie polubiała ukłać a ja się z tego cieszę bo ćwiczy pamięć :tak::tak::tak:

już jej zamówiłąm nowe puzzle przez allegro bo te co ma to ukłąda migusiem :tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Obiecane fotki z porannych harców z chomikiem:tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Załączniki

• DSC00446.jpg
    DSC00446.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 34
  • DSC00448.jpg
    DSC00448.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 28
  • DSC00449.jpg
    DSC00449.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 30
  • DSC00462.jpg
    DSC00462.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 29
  • DSC00463.jpg
    DSC00463.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 28
  • DSC00467.jpg
    DSC00467.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 26
ANACONDA i madra decyzja z tymi zakupami :-)
AGNES oli widze zadowolona z chomiczka I jej on nie gryzie bo nie doczytalam ??????

Oli zasnela przy mleczku o 11.30 G patrzy na tv ja przed kompem czyli normalnie :-)

AGNES oli widze zadowolona z chomiczka I jej on nie gryzie bo nie doczytalam ??????
z chomikiem jest juz lepiej.trochę jeszzce gryzie ale tylko w klatce,tak jakby bronił swojego terytorium a jak się go wyciągnie poza klatkę w tedy grzeczny jak aniołek ,i nie gryzie.ale raz dziś uszczypnął Oliwkę delikatnie :-D:-D:-D:-Dale powiedziała ze nie bolało :-D:-D:-D:-D:-D
ja sie wycwaniłam żeby go wyciągnąć i żeby mnie nie ugryzł to wsadzam mu kołowrotek i on wie że ma do niego wejść ze go wyciagne i jak wejdzie to go w nim wyciagam i nie jestem pogryziona :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witam się.Widzę, że na wszytkich znajdzie się sposób wychowawczy:tak: Chomik fajniusi, Olwika widzę zadowolona:tak: Będzie się uczyć opieki nad stworzonkami;-)
Ja mam mdłości i jakby tylko było można to nic bym nie jadła:no: no ale mus. Michał non stop za tatą chodzi i nie pospał nawet w dzień, też pewnie daltego. Szkoda że dzis ostatni dzień. M wszędzie ma jakieś blizny, rany....palec wybity i poparzoną skóre na twarzy:no: no tragedia co oni tam wyczyniają. Dziura w ręce bo mu jakiś rozżarzony kawałek metalu spadł i przytopiło rękawicę do skóry:dry::dry::dry:...szkoda gadać. U nas tak słońce fajnie świeci, że wybierzemy sięna spacerek po obiedzie. Na szybko gotuję pomidorową bo większość zapachów mi przeszkadza:sorry2:

dowikla a po czym stwierdziłaś że Oliwka grzeczniutka?????:sorry2:
kochana pozory :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
choć przyznaję że dzis była grzeczna wyjątkowo :tak::tak::tak::tak:
Jak to po czym:szok::confused:Na zdjeciach to jak aniolek grzecznie je i sie bawi:tak::tak::tak:
Ty matka chyba przesadzasz
dokładnie równy rok różnicy,dokładnie ten sam dzień 23 styczeń :tak::tak::tak::tak::tak: ale różnica :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ale roznica:szok::szok::szok::szok:
Jak ja znajde jakies takie foteczki do porownania to Wam wstawie tez
luna ale płyty DVD a nie CD :tak::tak::tak::tak:
jedna płyta ma przecież 4,7GB to jest mnóstwo miejsca a jedno zdjęcie przeciętnie ok 2 czy 3 MB.a w jednym GB ile się MB mieści????? a tu jedna płyta prawie 5GB a dwie to 10GB to patrz ile miejsca:tak::tak::tak::tak: i naprawde mnóstwo zdjęć :tak::tak::tak::tak::tak:

u mnie dziś rano [po 8.00 -19C :szok::szok::szok::szok::szok:
masakra :tak::tak::tak::tak:

dzisiejsza noc ma byc jeszce mroźniejsza i najgorsza czyli jak będę szła jutro do pracy to będę miaął na bank -20C jak i nie więcej.nie wiem ajk ja to przeżyję :no::no::no::no::no::no:

Oliwka dziś rano super bawiła się z Pyśką,póxniej wrzucę kolejne fotki :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Twoj chomik to tez Pysia:confused:Nasz ostatni to tez byl Pysia i byla cuuudowna:tak::tak::tak:Taka malutka,bialutka:tak::tak::tak:

Tez slyszalam ze teraz ma byc najzimniejsza noc a pozniej niby ma sie troszke ocieplic i oby sie ocieplilo:tak::tak::tak::tak:

Do mnie rano przyszli znajomi,a pozniej moj Tata z torcikiem wiec bylo fajnie:tak:Dziewczynki juz spia a Dominik mnie wola bo chce herbate wiec lece Jemu zrobic i mam zamiar troszke posiedziec:tak::tak::tak:
Na obiad robie spaghetti ale juz widze ze wyjdzie mi bardzo duzo:tak::tak::tak:

witam sie niedzielnie
wpadłam na chwile zeby nie bylo gadania:-p:-p:-p:-D:-D:-D
w piatek byłam u mamy a wieczorem juz nie mialam siły do kompa zagladac.w racji mrozu i weekendu mam męza w domu.wczoraj cały dzien siegdzieismy w domu,dziewczyny były z pol godz na specerzea ale ja w tym czasie sprzatałam.pozniej wpdała siora z męzem i bratowa i pojechali ok23 wiec poszłam spac.
teraz p akurat polecial na zakupy bo wczoraj wszytskiego nie kupil to korzystam:-D:-D:-D:-D
na pewno zajrze wieczorem na dluzej.:tak::tak::tak::tak:
u nas prawdzowe MROZY!!!!!!!!!!!!!!!
q nocy było -25 o 7 rano -23!!!!!!!!!!!!!!!!
poki słonce mi w dzien nie wlazłąo na termometr było -15!czuc ten mroz w cieniu.!dzis ma byc jeszcze zimniej!!!!!
najblizsze 2-3dni Paulina do szkoły nie idzie bo bylby problem z transportembo diesle zamarzaja,a małej na 1,5godz do wozka w -15 nie wsadze:no::no::no::no::no::no:
Paulina ma troche kataru zreszta,chyba p jej sprzedal.

dzis siedzimy w domu bo Weronika miala wieczorem wczoraj 37,5 wiec mimo zejest piekne słonczko to sie jakos pomecze z nimi w domu:baffled:

we wtoerk musze leciec na sciagniecie szwow i musze kogos do opieki zalatwic tyko nie wiem kogo:baffled::baffled:
wiecei co jak mi zlazla opuchlizna (prawie do konca) to dopeiro zobaczylama jakiego mam wielkiego juz zoltego sieniaka!!!!!!!!!!!!normlanie jakby w gebe dostala ostro.miejscacmi sine ,straszny krwiak mi sie zrobil,i jeszcze zgrubienie do tego nadal mam.
a dzis mi kawalek petelki od szwu wylazalo jak zeby mylam,ciekawe czy da sie ten szew wysviagnac....

sorki ze ja tak o sobie ale poczytam wieczorem bo teraz lece robic obiad!

powiedzcie czy Pati juz urodzila

Hej lasencje,nad morzem mrozi popisowo ,fakt,że z Anabuby MROZAMI:-D nie mam sie co równać ,ale w nocy znowu było -15 a w dzień-10 trzyma:baffled:
Pisałam wczoraj z Malinką ,która kontaktowała sie z Patrysia ,ze w dwupaku jeszcze,a zła Patrysia jak osa ,ze jeszcze chodzi,mówi ,ze jak do 29 nie urodzi to idzie na wywołanie.
Agnes to ,ze zdjęcia zajeły tylko 2 płytki to niewiarygodne:-Da Oliwka jest śliczna jak zawsze:tak:a chomik widzsz-tresowana bestia:-D
Kerna niedawno zajadałaś sie ogórkami ,a teraz na brak apetytu cierpisz-no ciąża:-D
coś tu jeszcze chciałam pisac ,ale nie pamietam ,bo mnie K pogania,film mamy na kompie oglądać PA

reklama
OLI pospala 2 godziny i wstala z usmiechem na twarzy Teraz skonczylismy obiadek Oli zjadla prawie caly swoj rosolek i teraz wciagnela 2 kluchy :-)
Ubieramy sie i idziemy do znajomych U nas slonecznie ale mroznie -9
ANABUBKA no to weekend udany i zlecial na leniuchowaniu :-)
Ja jutro musze z Oliwka jechac autobusem przed 7 rano do katowic do szpitala na pobranie krwi I droga jest dosc uciazliwa I juz sie boje tych minusow rano No ale nic ubore ja bardzo ale to bardzo grubo i moze nie zmarznie Postaram sie aby pila cieple :-)

Dobra spadam bede wieczorem

KERNA moj jak pracuje to tez jest non stop poszkodowny Non stop cos mu sie w tej robocie stanie :-(

Do góry