reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

fajny relaks zaliczylyscie:tak:
Moze kolejnym razem zapiekanka jej zasamkuje

Niby na plusie ale i tak zimno czasami mi sie wydaje ze jest mniej niz na termometrach
Laura dzis tez rozbierala lalke nawet ja kapala i ubierala:-D

A my wczoraj z mezem zamowilismy sobie pizze i walnelismy po piwku w trakcie ogladania filmu
Fajnie spedzilismy wieczorek
Ja dzis rano sprzatalam potem bylam na zakupach.Z Laura kleilysmy, malowalysmy, kloci poszly w ruch a teraz Lali oglada swoja bajke:happy2:
Ja wstawilam do piekarnika rybke i fryteczki
Moj dzwonil ze niedlugo bedzie i ze mamy wieczorem gosci wiec jeszcze bee musiala do sklepu podejchac po jakies dwa kuraki i zrobie w piekarniku a do tego salatka i bagietki
Wodka w lodowce, winko za szklem wiec mam czym ugoscic :-D
No to zapowiada sie fajowy wieczor:tak::tak::tak:
Zdaj pozniej relacje:-p:-);-)
Macie pozdrowienia od Marty :tak::tak::tak::tak::tak::tak: cos sie jej dzieje kompem,M jej coś poprzestawiał i nie moze wejść.:tak::tak::tak::tak::tak:

a to Moja Niuńka
jak je ładnie dzisiejszą kolację,jak układa puzzle i jak dzwoni do babci:-):-):-):-) jaka minę ma przy tym przejętą :-D:-D:-D:-D
Dzieki za wiadomosc od MARTY
Super focie:tak::tak::tak:Jaka Ona grzeczniutka:szok:;-):-)
Widac ze kapiel sie podobala:tak::tak::tak:Zuzka taka zadowolona:-):tak:

DOROTA
Moje male jak sie urodzily to mialy 42 i 43 cm:tak::tak::tak:

Ja dopiero teraz bo jak brat przyjechal tak pojechal przed 22:tak::tak::tak::tak:Wiec ja szybko polozylam dzieciaki i poszlam wziasc prysznic:-):tak:Dzieciaki tak dawno wuja nie widzialy ze twardo siedzieli z nami chociaz juz bylo widac ze dziewczynki sa spiace:tak:Zjedlismy razem obiadek,brat poprzywieszal mi te lampy i tak sie zagadalismy ze nawet nie wiem kiedy nam ten czas zlecial:szok:
Teraz mlodzi juz spia a ja sie czuje mega wymeczona:szok:Wlasnie skonczylam kolacje i jeszcze troszke posiedze

Brat wniosl mi wozek do domu(stelaz) i go wymylam wc duck ,potem wrzucilam pod prysznic i teraz stelaz wyglada jak nowy:tak::tak::tak:No az milo sie na niego patrzy:-D:-D:-DMoze jutro wypiore sobie foteliki i az zal bedzie mi tym wozkiem wyjechac na dwor hehe:tak::tak::tak:
Tearz stoi u mnie w pokoju i az sie swieci

reklama
dokładnie równy rok różnicy,dokładnie ten sam dzień 23 styczeń :tak::tak::tak::tak::tak: ale różnica :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Załączniki

• DSC01378.jpg
    DSC01378.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 32
  • DSC00431.jpg
    DSC00431.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 28
Witam niedzielnie
Na niebie czerwone słońce, mała właśnie ise zbudziła, może zaśnie przy mleczku, Piciu śpi w najlepsze...
Wczoraj zamiast do tesciowej pojechaismy do mojej babci-ale byo super. Była kuzynka, którą wieki nie widzialam z dziewczynkami, młaodsza mam 5 lat ale jak bawiłą się z Wiki, włąściwie, to Wiki bawiła się z niż, no nie mogłam się napatrzeć. Aż serce rosło. I grzeczna bardzo była, nie biła, kochala, opowiadała, za raczke sie rowadzay, a óżńiej posżły do drugiego pokoju pod stół ise schowały i szeptem cos gadały-tajemnice :-D:-D:-D
Mojemu oczywiście sie nie chcialo. rzywióżł nas i odebral i tyle. Babci znów byłorzykro, ale dobrze z echociaz Oni przyjechali, to szybko o tym moim Piciu zapomniala.
I słuchacie. Jolka jest w ciąży ( z 3 a tam bida raczej ) i rzerazona poszła do ginia po tabletke ( a juz byla w któryms tam ) raz, ze okazuje sie ze są takie tabletki poronne nie tylko do 72h!!! kto o tym wiedzial? J anie mialam pojecia.
No i poszła do niego, mówi, że nie mogą sobie pozwolić na 3 dziecko i ze chce ta tabletke. On spoko, ale najierw zrobimy usg-jak jej okazał serduszko o sie poryczała. I skubaniec pyta:-Di co chce pani ta tabletke-oczywiscie odmówiła.
I cos jeszcze miałam napisać.
Acha.
Mój dziadzio w czasie wojny pisał pamiętniki, był w kilku obozach, uciekał. No i te pamiętniki zaginęły. Okazało się ze jeszcze jak Jolka była mała to znalazła to u taty i sobie po cichu przepisała. Dopiero wczoraj się dowiedzieliśmy, że jest kopia!!! No i obiecała mi to pożyczyć. Ja bardzo sie interesuję tamtymi faktami, nie tylko odnośnie mojego dziadka, więc dla mnie to jak skarb!

Łoooo, ale radocha!!!!

a ja wreszcie wzięłam się za zgrywanie zdjęć z kompa,teraz tak przejrzałam ja miałąm cały dysk D zawalony zdjęciami,to zdjęcia z całego roku 2009 :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
więc czas aby to zgrać :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

możecie się domyślić ile tych zdjęć,wiecie jakie sa moje możliwości co do robienia zdjęć -ich ilości :-D:-D:-D:-D:-Doj jest ich mnóstwo :tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D
zajmie mi to 2 płyty DVD bo jest pare filmików jeszzce :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

ale przynajmniej będę miec już porządek i miejsce na kompie:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Przyznam Ci się, że jestem w szoku, że 2 płyty wystarczą.:-D:-D:-D

dokładnie równy rok różnicy,dokładnie ten sam dzień 23 styczeń :tak::tak::tak::tak::tak: ale różnica :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Matko, jaka różnica, a ja dziś tez sobie tak sprawdze, hihi, jak to wygląda. Jak człowiek codziennie swojego malucha widzi, to różnice sie zacieraja.

Ależ mało aktywne wczoraj byłyście-oczywiście nie ukrywam, że troszkę mnei to cieszy, bo zdążyłam chociaz zaległości nadrobić, hihi

Witam się z rana:happy2: U nas takie zimno masakryczne. Ale nie wiem ile stopni....:dry: Michał nam pospał do 8:szok: A to dlatego, że uprosił tate i nad ranem spał z nim:tak:. Dziś mieliśmy na basen iść, ale nie chce mi się jakoś.
Wasze fotki superowe, Michał jak zobaczył Julke to zdębiał i powiedział OOOOOOOOOOOOOOO:-D. Miłego poranka;-)

Mój dziadzio w czasie wojny pisał pamiętniki, był w kilku obozach, uciekał. No i te pamiętniki zaginęły. Okazało się ze jeszcze jak Jolka była mała to znalazła to u taty i sobie po cichu przepisała. Dopiero wczoraj się dowiedzieliśmy, że jest kopia!!! No i obiecała mi to pożyczyć. Ja bardzo sie interesuję tamtymi faktami, nie tylko odnośnie mojego dziadka, więc dla mnie to jak skarb!
oooo ja też uwielbiam takie rzeczy czytać i tak samo baardzo interesują mnie fakty tamtych czasów. Zazdroszczę Ci że masz możliwość poczytania sobie prawdziwej historii:tak:
A co do 3 ciaży..to gratulacje dla ginka:tak: Będzie ciężko ale dadzą rady! Życie zawsze może sięinaczej poukładać..i tego im życzę:tak:

No to widze ze troche sie wczoraj z aktywnoscia na bb ruszylo:tak:
ANKA i jak wczorajsza mala imprezka sie udala?
Z tego co ja widze to ty czesto ze zwoja LALA sie bawisz?????Kurcze normalnie
wpadne w kompleksy Bo ja to przy Tobie wyrodna matka jestem .Musze zaczac sie wiecej niunka bawic :tak:
MAMITA no i super zabawa w nowej wannie I ile smiechu:-D
AGNES kolacja slicznie zjedzona i jak sie fajnie Oliwka sama bawi puzlami;-)
A&E dokladnie nawet sobie nie wyobrazaj jak u nas zimno:baffled:
AGNES ja tez mam tyle zdjec Zmienilam kompa i tez musze zgrac zdjecia I tez sie zastanawiam czy 2 plyty dvd starcza:-p

Przyznam Ci się, że jestem w szoku, że 2 płyty wystarczą.:-D:-D:-D

Matko, jaka różnica, a ja dziś tez sobie tak sprawdze, hihi, jak to wygląda. Jak człowiek codziennie swojego malucha widzi, to różnice sie zacieraja.
luna ale płyty DVD a nie CD :tak::tak::tak::tak:
jedna płyta ma przecież 4,7GB to jest mnóstwo miejsca a jedno zdjęcie przeciętnie ok 2 czy 3 MB.a w jednym GB ile się MB mieści????? a tu jedna płyta prawie 5GB a dwie to 10GB to patrz ile miejsca:tak::tak::tak::tak: i naprawde mnóstwo zdjęć :tak::tak::tak::tak::tak:

u mnie dziś rano [po 8.00 -19C :szok::szok::szok::szok::szok:
masakra :tak::tak::tak::tak:

dzisiejsza noc ma byc jeszce mroźniejsza i najgorsza czyli jak będę szła jutro do pracy to będę miaął na bank -20C jak i nie więcej.nie wiem ajk ja to przeżyję :no::no::no::no::no::no:

Oliwka dziś rano super bawiła się z Pyśką,póxniej wrzucę kolejne fotki :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Agnes so super roznica Oliwki To przez rok Oli super urosla Duza dziewczynka:tak:
DOWIKLA ciesze sie ze wizyta barata udana:tak:
LUNKA to mialas wczorajszy dzien udany A dlaczego Piciu nie byl z wami????/
Dobrze ze lekarz zrobil usg i ze Jolce sie odwidzialo i nie chciala tej tabletku Dokladnie jakos to sie im ulozy A tak to pewnie mialaby wyrzuty do konca zycia

My na 15 idziemy do znajomych i ich 2 dzieci .Oli sama nie wie czego chce i marudzi:baffled:
A tak to sie nic nie dzieje:sorry2:

Do góry