reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Luna ty się martwisz że mało muzyki będzie u ciebie w domu, poczekaj aż córcia wejdzie w wiek dojrzewania i zacznie na full puszczać ci rap lub coś innego:-D:-D:-D
Dowikla oj a co to za płacze Klauduni się trzymają przed spaniem, może chce być ululana?
Kerna nie zamartwiaj się na zapas, dobrze będzie:tak::tak:
A porannej przeprawy z autem nie zazdroszczę. U nas też pada akumulator i tylko patrzeć jak kiedyś z rana auto nie odpali:szok::szok:
Mamita cena turnusu rehabilitacyjnego jednym słowem kosmiczna:szok::szok::szok:
Anabuba oby takich mrozów nie było jak Paulinka kulig będzie miała bo szkoda jakby ją ominął:tak::tak:
Malinka widzę że przy teściowej wszystko sobie porobiłaś i nawet nową szafę zakupiłaś, a cena faktycznie niska jak na szafę:tak::tak:
Joanna to chyba dobrze jak by ci zwiększyli etat:confused::confused:
Dorota współczuję nieciekawej sytuacji tym bardziej że widzę iż mąż z tych raczej mało odpowiedzialnych, niech nie siedzi na tyłku tylko pracy szuka skoro w tej starej roboty nie ma, mojego też szef na urlop 3 m-czny wysłał i on od razu tego samego dnia zaczął po firmach jeździć i czegoś szukać bo wiedział ze nie stać nas na to żeby przez ten czas kasy nie dostawać. Trzymam kciuki za was ale ty musisz go trochę do działania popchnąć

Kerna to już się pewnie mężusia doczekac nie możesz:tak::tak:w rozłąkach najfajniejsze są powroty:tak::tak::tak:
Martuś ja piertuszkę na rękach:szok::szok:hi hi jest dobrym facetem to fakt ale jaka dobrą kobietę ma u boku:-pjak każdy z nich ma swoje za uszami:tak:ale myślę że dużo z nas ma takich a nie innych facetów bo im na to pozwalamy:baffled:ja jak jeszcze nie było antoszki i siedziałam w domu to mój kochany tez miał bardxo dobrze onbiadzio pod nos domek wybłyszczony a on gazetka kawusia komp tv no ale musiał sie potem przestawić że ja mam mniej czasu a obowiązków przybyło:baffled::baffled::baffled:dobrze że się dał zreformować:-D
Madziula ja ci też coś w rowie zostawiłam:tak:
a gdzie anabubka dowiklusia MH ??????????????????
moje dziecię wstało po 30 minutch snu:baffled::baffled:nie fajnie :no:pietruszka jeszcze u kumpla to się nazywa kochanie max 2 godzinki:sorry2:wyszli a właściwie wyjechali o 8:cool2:wiedziałam że tak będzie wiec sieteraz nie wkurzam dlatego od razu mun zapowiedziałam zeby pamiętał że julkę ma odebrać o 12.30 :-Da on mi powiedział że koło 10.30 będzie to jeszcze kawkę razem wypijemy taaaaaaaaaa po obiedzie napewno:-D:-D:-D

No tak mięcho najlepiej smakuje w piątek;-)
fakt, coś w tym jest:-D:-D:-D
My kupiliśmy nowy akumulator, daliśmy kilka stówek a ten po miesiacu kiszka:baffled: M wróci to na reklamacje go zaniesie. Bo muszę go ładować codziennie:dry:
U nas mroźno okropnie:no: zaszyłabym sie na chacie najlepiej aż do wiosny. Kupię małemu dzis jakieś rajtuzki cieplę bo z tamtych wyrósł i ledwo tyłek zakrywają:szok:. Wczoraj byłam u teściowej złożyć życzenia a ta już mi gadkę żebym mu jajek dużo dawała:-D:-D:-D:-D ta to nic tylko o żarciu:baffled: ale i tak jest dużo lepsza charakterkiem :tak:

Kerna jak chcesz kupić rajtuzki małemu to przejdz się do biedronki ja wczoraj małemu kupiłam 3 pray cieplusie fajnie wyglądają frotka w środku ma fajowe zielone z autkiem na pupie i na nóżkach i ze słonikiem beżowe i niebieskie z samolotem cena przystępna ba nawet niska bo jak za frotkowe rajtuzki 6.99 to moim zdaniem mało a wybór ogromny rozmiarowo od 56 do 152 i wzorów całe mnustwo ja ja jemu kupiłam 3 pary i julinie 3 pary z tym ze julince nie frotkowe.A jak bym miała więcej kasy to bym kupiła julinie jeszcze ze 3 pary większych na przyszły rok bo naprawdę ładne wzory jakość super :tak:no i tanio:tak:

Kerna ,moze to nie wina akumulatora tylko kabelków,my tak nie dawno mieliśmy ,ze nam sie bryka non stop rozładowywała i dzień w dzień trzeba było ładować okazało sie ,ze to wina jednego:szok:przewodu,facet w mig zmienił ,niech ktoś kto a pojęcie o autach żuci okiem

mmmmmmm kurcze kabelki..no kto go wie:baffled: M wróci to tam pozagląda. dzięki za radę na pewno mu powiem:tak: A rajtuzki to nawet nie pomyślałam, o biedronce a kiedys tez tam kupiłam fajne i tanie rajtuzy:tak: Ja pewnie z rozpędu poleciałabym do pierwszego lepszego sklepu i kupiła. no to w takim razie przejdę się do owada;-)
bejbe jeszce śpi a ja leniwię sie przed kompem bo pierogi już gotowe czekają na konsumpcję:tak::tak::tak:
A jutro wieczorkiem mam plan i zamówimy sobie pizze, świeczki, filmik i dla M piwko a dla mnie.............soczek. I przytulasy:happy2::happy2::happy2::happy2:ohhh i ahhhh

reklama
Do góry