reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
wiki a co czyzbys była????? :-p:-p:-p:-p mozna :tak::tak::tak::tak:

dobrze że ja juz nie mam takich minusowych temperatur :tak::tak::tak::tak: u mnie dzś było +1C super :-):-):-):-)

ja Ci dam pasa,gdyby mi pasa przyprowadził to razem by z nim za drzwi wyfrunął :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

nie ma się z czego smiać :-D:-D:-D:-D:-D:-D mi nie do śmiechu wkurza mnie ten sierściuch :tak::tak::tak::tak::tak:

a ja mam z głowy,wczoraj sobie lodówkę wypucowałam :tak::tak::tak::tak:

zgadzam się z tym w 100% :tak::tak::tak::tak::tak:

tak więc sierściuch wkurza mnie i to bardzo.obudził mnie chyba z 3 razy w nocy bo wariował,walił o ścianki pojemnika swoim pojemnikiem na wodę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: w końcu się wkurzyłam i go wywaliłam do łazienki i mogłam spać dalej :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

potem jak przyszłąm do domu z pracy chciałam go wziąć na ręce to znowu piszczy jak oszalały.a wczoraj już sie mnie nie bał a teraz znowu świruje ,jakiś dziwny,a Oliwkę jak zobaczy że do niego podchodzi to tak piszczy w niebogłosy że szok :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:tak: jeszzce nie widziałąm zeby chomik tak piszczał :no::no::no::no::no::no:
Jeśli chomik piszczy jak chcesz go dotknąć tzn,że dopiero od matki zabrany.
Wniskować można,że ma ok.4 tyg.
Jak włożysz rękę to podrap go po brzuszku.Kilka treningów i przestanie już piszczeć.
Jak będzie mocno zestresowany to może też syczeć :-D:-D:-D.Uważaj,bo wtedy to już ostatni sygnał przed ugryzieniem.:tak:
Chomiki jak gryzą to delikatnie tak szczypią ząbkami i nic więcej nie ma się co bać.
Pamiętaj,żeby nie dawać mu sałaty,bo chomiki wtedy krócej żyją. Wysiadają im nerki od szczawianów i innych chemikaliów nawozowych.

taa jeszzce mi drugiego sierściucha do szczęscia potrzeba :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

widzę że nastepna sobie jaj robi z chomika :-D:-D:-D:-D:-D co wyście się dziś wszystkie zmówiły czy co???? :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

jaka cwaniara:-D:-D:-D:-D:-D:-D

no rzeczywiście prościzna,nie ma łatwiejszego pzrepisu :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a to mój sierściuch ,moja śpiąca niunia i mój nowy zakup dzisiejszy :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Chomiki w parach dłużej żyją i nie są smutne :-D:-D:-D
Agnes focie słodkie,ciuszki fajne,chomiczek jest dzikiej maści Cuuudddooooo normalnie a Oliwka...same słodkości tylko zjeść :-D:-D
Dobra spadam kobitki.
Przeczytałam po łebkach chyba 2 ostatnie strony.:sorry2::sorry2:
dobranoc

uuuu lalalala jakie komplementa kochana,czym sobie zaslużyłam :-):-):-):-):-):-):-)

czy ja lepiej wyglądam??jakos nie zauwwazyłam :-p:-p:-p:-p no moze te farbowane włozy dodały mi uroku :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D bo wróciłam do czerwieni mojej ukochanej :tak::tak::tak::tak:
Tez sie wlasnie zastanawiam czym sobie zasluzylas na takie komplementy:-p:-D:-D:-D:-D
A tak serio to od kiedy poszłas do pracy to bardzo sie zmienilas-pozytywnie oczywiscie:tak::tak::tak::tak:

Agnes siersciuch paskudny ale te dwie panienki super!!

Chcialam wkleic fotki a tu aparat pusty tzn bateria padla:-D

racja Agens super wygladasz:tak::tak::tak::tak:
nie ro co ja babina ze wsi...:sorry2:

Ja maluje tylko przy nogach:tak::tak::tak:Bo przy rekach za szybko odpryskuja i pozniej albo to fatalnie wyglada albo trzeba co dzizen zmywac i malowac na nowo:no::no::no:
No chyba ze mam tipsiorki to co innego:-);-)

ja tez u nog maluje a u rak to na jakas okazje bo od czesteho moczenia rak tez mi szybko zlazi

Tez sie wlasnie zastanawiam czym sobie zasluzylas na takie komplementy:-p:-D:-D:-D:-D
A tak serio to od kiedy poszłas do pracy to bardzo sie zmienilas-pozytywnie oczywiscie:tak::tak::tak::tak:
:-):-):-):-):-):-) tzn w jakim sensie dokładniej się zmieniłam??????? proszę o przykłady :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D

w punkcikach poproszę :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Agnes no to dlugo Ci sie trzyma lakier a jakiego uzywasz?

osttanio używam jakoś tylko constance carroll:tak::tak::tak:

to zależy nieraz mi odpryśnie po 2 dniach,a czasami potrafi trzymać 4 dni a tak średnio to 3 dni :tak::tak::tak::tak:

reklama
Do góry