reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A jak już o hormonach zaczęłam. To ona mi powiedziała, że zbyt duża ilość progesteronu może powodować męskie cechy u dziewczynek:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
Po twoich slowach juz mi sie moja Oliwka uklada w calosc A raczej potencjalna choroba Oliwki :-(
Ja kilka dni po tescie zaczelam krwawic i od tego czasu non stop bralam tabletki na podtrzymanie i moze to one podtrzymaly Oliwke Ale przez to moze miec te meskie cechy i ten caly turnerNo ale sama nie jestem pewna co o tym myslec bo lekarzem nie jestem.Ale jakos mi sie to nie podoba No ale nic nie zaluje bo mam najwspanialsza oliwke na swiecie i to sie liczy

MALINKA kurcze co za babsko w tej twojej szefowej Mam nadzieje ze sie to jakos ulozy

Ogladamy m jak milosc z kolezanka Na chwile do was zajzalam

reklama
Kobitki mój zaraz zląduje w domciu, więc uszykuje kolacyjkę i podgrzeję wyrko co by nam przyjemnie się w nim kotłowało.
Dobranoc

Jak Tobie upil chomika:szok::confused:I zdechł przez to czy co:confused:
A teraz co kupil:confused:
Ja słyszałam o usmażonym na słońcu chomiku;-):tak::-D:-D:-D.
Medea - sesja cudna a ostatnie zdjęcie REWELACYJNE:tak::cool::cool:.
Malinka - postrasz babsztyla Inspekcją pracy to może zmięknie:-p;-) a co do teściowej to niech uważa na siebie:tak:.
Lunka, nieźle kombinowałaś żeby przed zabiegiem się wywinąć ;-)a poszło po najmniejszej linii oporu;-):tak:.
Teraz się grzańcem herbatkowym rozgrzewam bo dopiero zimno z cmentarza ze mnie wyłazi.:baffled:

helo laski!!!!!!
przezylam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak:
i nawet zjadlam 2 kanapki na kolacje bo tak mi strasznie w brzuchu burczalo:tak::tak::tak::tak::tak: no i jakos dalama rade

pojechalampociagiem i wrocilam tez pociagiem.nie bylo mnie 5godzinw domu ale zeba sie pozbylam:tak::tak::tak::tak::tak:
wraznei znw nieciekawe ale nic nie bolalo.wszytsko trwalo pol godziny:-) podobno szybko poszlo.

dostalam znow antybiotyk i ketonal.

dziewczyny spia,p w parcy wec mam luzik
ide poczyac

Jeszcze wracajac do podtrzymywania tak wczesnych ciazy,to moja lekarka i wszyscy inni ginokolodzy jakich znamwalcza do konca o ciaze w kazdym wieku:tak::tak::tak:I znam wiele przypadkow w ktorych dzieki takiej walce porodzily sie zdrowe dzieciatka:tak::tak::tak::tak:
zgadzam sie:tak:
dziendoberek
bylam dzisiaj wyrwać dwa zęby już pod korony
okazało się że zęby sie nadają wogóle do chirurga:szok::sorry2: i miałam dłutowanie i taki einne- no ale nie bolało nic:no::tak::tak::tak: dopiero jak znieczulenie zeszło w domu- tabletki nie pomagały:no::no::no:

ale teraz juz tak nie boli- tyle ze ciagle sączy mi sie z tego krew:-p:-p
w środe ide znów- leczyć jedynkę
a za tydzien znów wyrywam dwa zeby na raz:tak:

i w koncu wyszło ze korony bede robić na 12 zębów:szok::szok::szok::szok: cyli 2 więcej- czyli 1 tysiąc więcej:szok::sorry2::sorry2:
M zaproponował ogłoszenie .ze sprzeda swoją nerke:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

wczoraj był u mnie kolega fotoraf-pocykal kilka fotk maksowi:-p coś wam wrzuce;-)
trzecie pokazuje jak maks lubi swoje łapki w buzi trzymac:tak:
kolejne- gruby mis z wielkim zadełkiem
następne- jak sie bawie z patim
ostatnie to nasza rodzinka w komplecie;-) ja jeszcze z moimi brydkimi ębami i wogole wyszłam jakoś dziwacznie:baffled:
a na przedostatnim to maks wyszedł jak mały murzynek:-D:-D:-D:-D
o kurde ale Ty masz tych zebow do rwania:szok:
Mi sie podoba ostatnie zdejice, rodzina w komplecie:tak:
Kobitki mój zaraz zląduje w domciu, więc uszykuje kolacyjkę i podgrzeję wyrko co by nam przyjemnie się w nim kotłowało.
Dobranoc

woow dobrze robisz

Natalineczka ominelam, gratuluje!!!

Dobranoc

strasznie mi dzis wolno net chodz :wściekła/y:

Musiałam podpisać zgodę na szczepienie i że jestem świadoma na co szczepię :baffled: pierwszy raz... A kręciły nosem, że przebieram w szczepieniach :dry: A jak powiedziałam, że rociagam sczepienia w czasie ze względów neurologicznych to nie wiedziały co powiedzieć :dry:
(
:szok::szok::szok::szok::szok: pierwsze slysze!
cwaniaki
zeby potem winy na ich nie zwalac

SŁUCHAJCIE,wysprzatałam dziś dzici pokój taka gruntówka,moje dzieci powinny mieć szlaban do 2012 najmniej:szok:mojej córki plecak tegoroczny leżał na regale z rozłożonymi śmierdzącymi ,spleśniałymi kanapkami w srodku,a ona zaczęła nosić stary,jestem pewna ze wiedziała co tam jest:no:duzo by pisać ,ale czuje ze musze zmienić taktykę jesli chodzi o ich sprzątanie:wściekła/y:a makulatury to z 10 kilo będzie:wściekła/y:

co jesz>?
mięsko
a skad masz?
a samo przypełzło :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Jeszcze wam się pochwale, że Niki wazy 7 900 :tak: i ma 68 cm :tak: Więc już wszystko nadrobiła :tak:

A Helence wyszło 16.800 ale w buciorach i ocieplanych spodniach :sorry2:

piorka:-D:-D:-D:-D

Heh! To Niki tylko 2 kg lżejsza od mojego Piotrusia! :zawstydzona/y: O ile jeszcze bardziej nie schudł. :dry: Jutro idziemy na USG brzuszka - to już ostatnie z badań zleconych przez naszą lekarkę. A w czwartek pójdziemy się ważyć i konsultować. Ciekawe co nam powie. Piotrunio nadal ma lepsze i gorsze dni jeśli chodzi o jedzenie, a jeśli już je to głównie na słodko - naleśniki, serki, jogurty (najlepiej takie z chrupeczkami, albo czekoladowymi drażetkami :dry:), kanapki z dżemem albo miodem, a obiady je tylko wtedy, kiedy go przekupujemy słodyczami :wściekła/y: Ostatnio kupiłam mu ketchup taki dla dzieci i o tyle mu to podpasowało, że jak dostaje kanapeczkę to sam ten ketchup na nią wyciska i wtedy je. :sorry2:
Ach, i jeszcze jada posiłki typu happy meal z McDonalda, więc jeśli ma bardzo kiepski dzień i nic nie je, to wieczorem kapitulujemy i Krzysztof jedzie po syf-żarcie :no::no::no:
Czuję się czasem jak wyrodna matka. :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
a mial badania w kierunku celiakii?
moze gluteyu nie tolruje?

Dorota, wydaje mi się, że G bardzo was kocha i poszedł na to leczenie ze względu na was. To duże poświęcenie z jego strony. :tak: Nie każdy pijący chce się w ogóle przyznać do nałogu nie mówiąc już o leczeniu, więc myślę, że nawet gdyby go dalej nie zostawili na terapii to on i tak będzie robił wszystko, żeby już nie pić. :tak:
No ale kciuki i tak nadal trzymam, oczywiście! :tak:
:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Dzisaj na obiad będą frytki i kurczaczki jak z macdonalda :baffled: Ale najważniejsze, żeby się najdała i miała dobry humor :tak:

A jesli chodzi o jedzenie na słodko to ja ostatnio posłodzilam obiad zamiast posolic, ziemniaki na słodko wcale nie sa takie złe :-D może twój kawaler się skusi na takowe :-D do tego można udusić kruczka z brzoskwinia albo z miodem, tez będzie słodkie, może mu podpasuje :tak:

frytki wlasnej roboty zdrowsze sa na pewno
o ile z ziemnmniakow a nie z torebki:-p:-p

[
Mlode usnely ale Klaudia juz mi wyje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ja nie wiem co sie z Nia dzieje bo cos czesto i duzo mi ostatnio ryczy:no::no::no:Wieczorem przed spaniem,rano po spaniu i w poludnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wlasnie koncze smazyc wolowinke i tyle jej mam ze bede miala na minimum dwa dni:tak::tak::tak:jeszcze planuje dzisiaj ugotowa garnek zupy ale nie wiem czy mi sie bedzie chcialo:-p
lece poczytac co napisalyscie
[/B]

zeby?

mam bardzo dobre wieści :tak::tak::tak::tak:
przedwczoraj zrobiłam sobie teścik i wyszło mi II

hurra!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D
GRATUKACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Teściowa mi dziś stracha napędziła na maxa:szok:poszłam zaprowadzić julię do szkoły ona została z adamem antkiem i pietruszką i posżła na dół zapalić i piotr ja woła na śniadanie a ta nie reaguje schodzi a mama leży na schodach:-:)-(zemdlała:-:)-(wniósł ją na górę położył na podłodze i wzywał karetkę a w tym czasie i janadaszłam i mama się ockneła:-:)-(powiedziała że nie raz tak miała:-:)-(wzieła leki na obniżenie ciśnienia a ciśnienie było niskie i jej się zakręciło w głowie:-:)-(pietruszka się spłakał ma tylko ja tata jego nie żyje:no:pomyśleliśmy że a co jak ona jest sama w domu:-:)-:)-:)-(będziemy z nia wieczorem rozmawiać:baffled:nie wiem może powinna sprzedać swoje mieszkanie z nami zamieszkać :baffled:sama nie wiem:-:)-:)-:)-(przepraszam że tak tylko o sobie ale wpadłam na chwilke i chciałam sie z wami podzielić tym co u mnie:blink:
brakuje mi was okropnie ale tak głupio mame zostawic i z wami pisać:baffled:

tesciowa niech sobie cisnieniomierz kupi
a co do szefowej to brak slow na taka....

I ja to popieram, wiem, ze to przykre, ale tak jest leoiej, wiecie jak czesto później dzieci rodzą sie niepełnosprawne pod różnymi względami...

No i dzwoniąm do ginia. Nie mam jutro wizyty. Nie bede tez miec wypalanki a ni kwasem robione zaproponował mi globulki ALBOTHYL. Twierdzi, że lepiej no i taniej. Tak więc jutro wykupie receptę i zaczynam kurację. Późńiej na kontrol.

skoro lepsze i ytansze:tak::tak::tak::tak:

reklama
No niestety może tak być... Nie martw sie na zapas

No jak sie okazuje można i tak. Ni eiwm jak jest ze skutecznościa tych globulek, no ale lekarz chyba wie co robi.
jak to nie zafdziala to moze chociaz podleczy Ci nadzerek i wtedy 1opk kwasu

N

a ja się wkurzyłam dziś na M.mój mądry mąż dzwoni do mnie do pracy ze ma dla mnie niespodziankę,przychodzę do domu<oliwka wniebowzięta krzyczy Pusia Pusia.
ja kurczę co jest grane?
wchodze do pokoju a tam stoi sierściuch :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
myslałąm że go zatłukę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
nie chciałam miec takich zierzaków.
chomika mi kupił.

Jedyny plus to Oliwka jest przeszczęsliwa :tak::tak::tak::tak::tak:
a ja myslalam ze kota:-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ale sie usmialam o cholera:-D:-D:-D:-D:-D
A nastepnym razem to pisz wyrazniej:-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
gapa!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dziendoberek
bylam dzisiaj wyrwać dwa zęby już pod korony
okazało się że zęby sie nadają wogóle do chirurga:szok::sorry2: i miałam dłutowanie i taki einne- no ale nie bolało nic:no::tak::tak::tak: dopiero jak znieczulenie zeszło w domu- tabletki nie pomagały:no::no::no:

ale teraz juz tak nie boli- tyle ze ciagle sączy mi sie z tego krew:-p:-p
w środe ide znów- leczyć jedynkę
a za tydzien znów wyrywam dwa zeby na raz:tak:

i w koncu wyszło ze korony bede robić na 12 zębów:szok::szok::szok::szok: cyli 2 więcej- czyli 1 tysiąc więcej:szok::sorry2::sorry2:

witaj w klubie dlutowania:tak::tak::tak::tak:
ja tez dzis to mialam
ale ja dostalam od razu antybiotyk bo mi iwercila itp i zeby zakazenia nie bylo.i zwykly przeciwbowly nie pomoze.ja dostalam ketonal 100mg:tak:
a i mi tez sie krew saczy.okladaj lodem to sie szybciej skrzep zrobi:tak::tak::tak::tak::tak:

no i jak poczytalam to nikogo nie ma:baffled:

Do góry