reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A ten Twoj gin miesza:szok:Ale najwazniejsze zeby bylo ok:tak::tak::tak:
To nie on tak miesza, tylko ja. Pierwsze co, to zaproponował mi kwas, ale powiedzial, że drogi-tzn pacjentka mu tak powiedziala, a wie, że ja biedna mysz to mnie uprzedził. Więc już nawet nie sprawdzałam i zgodzilam sie na wypalankę.
Później cos mnie tknęło i wypalanka mi się odwidziala, uparłam sie na wymrazanke. dzwonie do niego, czy robi, ao on mnie informuje, ze nie, i ze w miescie nikt na NFZ nie robi tylko pywatnie a to kosztuje 350 albo 450 zł ( juz nie pamietam ). No to zostałam przy wypalance. Później Anabuba zachwalała mi ten kwas jednak, ale mnei nie stać, za to mama powiedziala, że mi na to da. No to znów do niego dzwonie, ze jednak kwas, a on kaze zadzwonić mi po 17 to pogadamy. No i dzwonie, a ten, że jednak globulki dopochwowe, ze tanio, dobrze, i bez rozkładania nóg, hihi. No i w ten oto sposób jutro ide tylko po recepte, wykupuje globulki i rozpoczynam kurację a po miesiącu na kontrole do ginia.
A ze mój juz zdązył sobi ena jutro wolne wziąć zeby z mala zostac, to ja sobie moooooooooże odpocznę, no al eniesety na kompa jużmnei nie wpuści:-(

a ja się wkurzyłam dziś na M.mój mądry mąż dzwoni do mnie do pracy ze ma dla mnie niespodziankę,przychodzę do domu<oliwka wniebowzięta krzyczy Pusia Pusia.
ja kurczę co jest grane?
wchodze do pokoju a tam stoi sierściuch :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
myslałąm że go zatłukę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
nie chciałam miec takich zierzaków.
chomika mi kupił.
Jejku, już myśłałam, że tam wielkie psisko stoi:-D:-D:-D
No daj spokój, małe to i słodkie. Mała ma radoche, nauczy się odpowiedzialności i obowiązku-jeśli jej tylko pozwolicie.

A no chyba ze:tak::tak::tak:Juz myslalam ze masz takiego pokreconego lekarza;-):-D:-D:-D
Mi moja gin nic nie daje na nadzerke:no:Tylko jak w cytologii mi wychodzi stan zapalny to dostaje globulki:tak::tak::tak:A od 10 lat mam niezmienne wyniki cytologii i moja nadzerka rowniez jest bez zmian caly ten czas

Mi moja gin nic nie daje na nadzerke:no:Tylko jak w cytologii mi wychodzi stan zapalny to dostaje globulki:tak::tak::tak:A od 10 lat mam niezmienne wyniki cytologii i moja nadzerka rowniez jest bez zmian caly ten czas
Ja cytologię mam w pożadku, ale nadrzerka szybko mi się powiększa. Już jest jak póltora pięciozłotówki, czyli powiększyła się 30% w ciągu pół roku, może troszkę więcej. A to chyba jednak sporo. Jak ją wykrył 3 lata temu t była malusieńka.

przebrnelam choc niewiele tego bylo:szok:

Kerna nie zgadzam sie co do wypowiedzi twojego gina Jak by moj tak gadal jak twoj to napewno bym Laury nie miala w 6tc z odpowiednim sprzetem mozna wiele :tak:

Lunka fajnie ze twoj gin tak Cie informuje:tak:

Dowikla Dominikowi to chyba najbardziej sie ten upadek z Balwanem podobal heheheh

Agnes ja mojego juz ostrzeglam ze zwietzatek w domu to my miec nie bedziemy:no:No coz teraz ktos sie musi zajmowac chomikiem zapewne bedzie to Twoj maz:-p

Malinka brak slow

Ja dopiero dotarlam bo Lali zameczalam mnie ciastolina:sorry2:Krecilysmy lody:-DFajna zabawa ale 2h minely jak z bicza strzelil:szok:

Ja cytologię mam w pożadku, ale nadrzerka szybko mi się powiększa. Już jest jak póltora pięciozłotówki, czyli powiększyła się 30% w ciągu pół roku, może troszkę więcej. A to chyba jednak sporo. Jak ją wykrył 3 lata temu t była malusieńka.
To dlatego musisz ja usunac:tak::tak::tak:
Moja sie na szczescie nei powieksza,ale i tak za kazdym razem jak ide do gina to sie boje i stale sie o ta nadzerke pytam

Ja juz zmykam na M jak milosc:tak::tak::tak:
Niedlugo poloze mlodych i sobie poleze przed tv albo i usne;-):-)

Dobranoc:-)

Jeszcze wracajac do podtrzymywania tak wczesnych ciazy,to moja lekarka i wszyscy inni ginokolodzy jakich znamwalcza do konca o ciaze w kazdym wieku:tak::tak::tak:I znam wiele przypadkow w ktorych dzieki takiej walce porodzily sie zdrowe dzieciatka:tak::tak::tak::tak:

dziendoberek
bylam dzisiaj wyrwać dwa zęby już pod korony
okazało się że zęby sie nadają wogóle do chirurga:szok::sorry2: i miałam dłutowanie i taki einne- no ale nie bolało nic:no::tak::tak::tak: dopiero jak znieczulenie zeszło w domu- tabletki nie pomagały:no::no::no:

ale teraz juz tak nie boli- tyle ze ciagle sączy mi sie z tego krew:-p:-p
w środe ide znów- leczyć jedynkę
a za tydzien znów wyrywam dwa zeby na raz:tak:

i w koncu wyszło ze korony bede robić na 12 zębów:szok::szok::szok::szok: cyli 2 więcej- czyli 1 tysiąc więcej:szok::sorry2::sorry2:
M zaproponował ogłoszenie .ze sprzeda swoją nerke:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Natalineczka gratulacje:tak::tak::tak::tak:\

wiecej nie czytalam za bardzo:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

dzisiaj neta nie miałam wogóle prawie:baffled:

wczoraj był u mnie kolega fotoraf-pocykal kilka fotk maksowi:-p coś wam wrzuce;-)
trzecie pokazuje jak maks lubi swoje łapki w buzi trzymac:tak:
kolejne- gruby mis z wielkim zadełkiem
następne- jak sie bawie z patim
ostatnie to nasza rodzinka w komplecie;-) ja jeszcze z moimi brydkimi ębami i wogole wyszłam jakoś dziwacznie:baffled:
a na przedostatnim to maks wyszedł jak mały murzynek:-D:-D:-D:-D

Załączniki

• IMG_0653.jpg
    IMG_0653.jpg
    37,2 KB · Wyświetleń: 29
  • IMG_0659.jpg
    IMG_0659.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 27
  • IMG_0670.jpg
    IMG_0670.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 29
  • IMG_0696.jpg