Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Poczytalam ale soki nie odpisze
Wlasnie sie dowiedzialam ze zmarl moj wujek z ktorym dzien przez sylwestrem pilam wodke.Mial 52 lata mlody chlop:-(
wspolczuje [*]
Ci na pruiva wiadomosc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Poczytalam ale soki nie odpisze
Wlasnie sie dowiedzialam ze zmarl moj wujek z ktorym dzien przez sylwestrem pilam wodke.Mial 52 lata mlody chlop:-(
Mamit tu masz ustawe
http://www.abc.com.pl/serwis/du/2005/1598.html
a jak potrzebujesz c=szezgolow co i jak to masz moje gg wiec wal smialo
my juz 5 lat na tym ciagniemy
teraz 64godz wczesniej 80
oj przykro mi bardzoPoczytalam ale soki nie odpisze
dobrze trafiłaś w tej kwestiiTak sobie własnie pomyślałam że As i Anabuba to biegłe w tej sprawie
gg nie mam:-(Właśnie jak możesz to podaj mi mój stary nr gg to może je przywrócęA meil: szyszka414@wp.pl
Fryzurka fajniusia, d twarzy Ci, a Z tym brzuchem to już Ci laski napisały i ja popieram!była u mnie dzisiaj fryzjerka- zrobiłam sobie nowe włoskitroche podcielam i zrobiłam balejaż blond z brązem 2:1- wczesniej mialam tylko blond rojaśniane
oto efekt
a i macie fotke mojego brzuchana jednym namalowane jak bylo przed jojo i jak chciałabym miec dalej
:-
-
-
-
-
-(
Współczuję, bardzo mi przykroPoczytalam ale soki nie odpisze
Nie ma bata-spadajM przyszedł z pracy i chce seksu![]()
Wybaczcie kochane, ale nie poczytam.
Liczyłam na to, że Piotruś wcześniej zaśnie, ale położył się dopiero przed 16.00 kiedy ja musiałam już obiad robić. Przy nim nie mogę się zbliżać do kompa. Normalnie chyba jakąś alergię maJak widzi, że krążę przy laptopie, to choćby się nie wiem czym bawił to i tak zaraz zaczyna marudzić, odciągać mnie i po prostu nie ma mowy, żebym chociaż coś poczytała.
Mam nadzieję, że mu przejdzie
W ogóle humor mi dziś nie dopisuje.Nie dość, że przez cały dzień jakoś kiepsko się czułam, to jeszcze wieczorem miałam stłuczkę - zresztą pierwszą w życiu.
Wyjeżdżałam z parkingu i nie zauważyłam kolesia, który stał tuż za mną (ja oczywiście patrzyłam na tych, co dalej jechali)
Facet na szczęście miał Land Cruisera i zatrzymałam się na tych rurach z przodu, więc on nawet ryski nie miał, za to ja mam stłuczoną lampę z tyłu i lekko wgnieciony kawałek, no ale wina ewidentnie moja była, bo się zgapiłam jak nigdy
Jutro będę musiała gdzieś podjechać i zrobić tą lampę, bo jak mnie policja zatrzyma to dowód rejestracyjny zabiorą.
No to chyba tyle chciałam przekazać. Idę spać. Dobrej nocy!![]()
no za tyzień czyli dwa tyg z rzędu.....no przed Wami trochę więcej rozłąki....KERNA pomysl sobie ze i ja bez M jestem Moze ci to pomoze :-)
To M kiedy wraca ?Za tydzien w piatek?
Fajnie ze wizyta udana A dlaczego to cie mama wkurza Jesli mozna zapytac?
a skąd wiesz, że kiedyś nie będziesz musiałą rozicągać jakiegoś druta????Doczytałam:-):-)
Po co komu prawo ohma itp![]()
(*) przykro mi bardzo:-Poczytalam ale soki nie odpisze
Najwazniejsze abys sobie teraz ta rehabilitacje zalatwilaWitam! My dzisiaj przelotem w domu na obiedzie byliśmy a tak cały czas w biegu
Bylismy u psychologa i pedagoga. Bardzo fajne młode dziewczyny przed 30-stką. Poleciły mi rehabilitantkę(prywatnie-tyle że bliżej ok. 30km), i ośrodek nad morzem gdzie rehabilituja przez nfz z dopłatą za opiekuna oczywiście tyle że terminy wolne za 12 m-cyOkazało się że należy nam sie rehabilitantka, która przyjeżdżałaby do domu na ćwiczenia (max. 8 godz miesięcznie) a opłacana przez gminną oświatę. (suo?)Oczywiście nikt wcześniej nie poinformował nas o takim rozwiązaniu
Jeśli chodzi o samo badanie to Zuza była już śpiąca bo wypadło w porze drzemki. Pani pokazała np. Zuzi autobus w książeczce i kazała znaleźć go wśród zabawekZuzia popatrzyła na nią i parsknęła śmiechem
![]()
Sprzatam bo jutro kolęda-nie obędzie sie bez marudzenia
Ide poczytac troszke
A dlaczegoz to cie depreha lapie ?Co sie dzieje?jestem
wykapana.ale pewnie juz zadnej nie ma
wszytscy spia a mnie chyba jakas deprch lapie:-(
oj kobieto!
po 1 nalac w dupsko!
po 2 3mieisace temu urodzilas dziecko!
po 3 tluszcz tluszczem ale czy Ty myslisz ze skora sie tak szybko spowrotem zweza????????niby jak?jeszcze masz ja rozciagnieta!!!!!!!!!!!!!!!i oslabiona i skoki wagi moga ja gorzej oslabic wiec nie szalej
Zgadzam siemedeuska włoski śliczne.i przestań pieprzyć za pzreproszeniem ze masz wielki brzuch,widac że to skóra naciągnięta,co ty byś chciał miec płaski brzuch od razu po porodzie?nie przesadzaj,ja też mam oponke i też nie mogę jakoś nic z tym zrobić.
jestem super laska i pzrestań pieprzyć głupoty![]()
Bardzo mi przykro:-(Poczytalam ale soki nie odpisze
dobrze ze Tobie i malenstwu sie nic nie stalo A swoja droga to podziwiam za aktywnosc No i ty chyba jeszcze pracujesz?podziwiamWybaczcie kochane, ale nie poczytam.
Liczyłam na to, że Piotruś wcześniej zaśnie, ale położył się dopiero przed 16.00 kiedy ja musiałam już obiad robić. Przy nim nie mogę się zbliżać do kompa. Normalnie chyba jakąś alergię maJak widzi, że krążę przy laptopie, to choćby się nie wiem czym bawił to i tak zaraz zaczyna marudzić, odciągać mnie i po prostu nie ma mowy, żebym chociaż coś poczytała.
Mam nadzieję, że mu przejdzie
W ogóle humor mi dziś nie dopisuje.Nie dość, że przez cały dzień jakoś kiepsko się czułam, to jeszcze wieczorem miałam stłuczkę - zresztą pierwszą w życiu.
Wyjeżdżałam z parkingu i nie zauważyłam kolesia, który stał tuż za mną (ja oczywiście patrzyłam na tych, co dalej jechali)
Facet na szczęście miał Land Cruisera i zatrzymałam się na tych rurach z przodu, więc on nawet ryski nie miał, za to ja mam stłuczoną lampę z tyłu i lekko wgnieciony kawałek, no ale wina ewidentnie moja była, bo się zgapiłam jak nigdy
Jutro będę musiała gdzieś podjechać i zrobić tą lampę, bo jak mnie policja zatrzyma to dowód rejestracyjny zabiorą.
No to chyba tyle chciałam przekazać. Idę spać. Dobrej nocy!![]()
Moze to sen proroczywutam porannie
mala wlasnie zjadla kasze,niedlugo Pauline musze budzic do szkoly,ale ze zrobilm sobie kawke to od razu siadlam do kompa:-)
za oknem tylko -9 ale cosik wiejeno i chmury
kochana najwazniejsze ze Tobie i malenstwu nic nie jestlampa rzecz nabyta
a Ty jeszcze pracujesz?????????
dajesz rade?
Weronika daje mi sie dziec przy komie,chociaz z reguly siedze jak ona spi.nabyla nowe slowko,przynosi jakies zabawki i mowi "baw" zeby sie z nia bawic
najchetniej konikami albo lalkami.
a mi sie dzis snilo ze w ciazy jestemi to juz z niezlym brzuchem....