reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Poczytalam ale soki nie odpisze
Wlasnie sie dowiedzialam ze zmarl moj wujek z ktorym dzien przez sylwestrem pilam wodke.Mial 52 lata mlody chlop:-(
oj przykro mi bardzo
Swieć Panie nad jego duszą (*)

Tak sobie własnie pomyślałam że As i Anabuba to biegłe w tej sprawie:-D:-D

gg nie mam:-(Właśnie jak możesz to podaj mi mój stary nr gg to może je przywrócę:baffled: A meil: szyszka414@wp.pl
dobrze trafiłaś w tej kwestii:-D:-D:-D:-D

Dobra, teraz się pzryznać, która mi pozazdrościła, że moja mała tak ładnie sypia?
Wstała o 8 rano i dopiero zasypia!

była u mnie dzisiaj fryzjerka- zrobiłam sobie nowe włoski:-p troche podcielam i zrobiłam balejaż blond z brązem 2:1- wczesniej mialam tylko blond rojaśniane:tak:oto efekt:-p

a i macie fotke mojego brzucha:zawstydzona/y::-p na jednym namalowane jak bylo przed jojo i jak chciałabym miec dalej:zawstydzona/y::-:)-:)-:)-:)-:)-(
Fryzurka fajniusia, d twarzy Ci, a Z tym brzuchem to już Ci laski napisały i ja popieram!

Wlasnie sie dowiedzialam ze zmarl moj wujek z ktorym dzien przez sylwestrem pilam wodke.Mial 52 lata mlody chlop:-(
Współczuję, bardzo mi przykro

M przyszedł z pracy i chce seksu :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Nie ma bata-spadaj:-D

No i tyle, reszte mi zrzarło.

Mała dała czadu. Skąd to dziecko ma tyle energii?? Dobrze, że kawkę wypiłam późno, bo już iwedziałam co się święci. Teraz spać nie będę mogłą, m w domu z chcicą a ja z @. Masakra jakaś.

Dobranoc babencję, do jutra. P jutro na 18, więc pewnie dopiero co koło tej h się zjawię.

Wybaczcie kochane, ale nie poczytam. :zawstydzona/y:

Liczyłam na to, że Piotruś wcześniej zaśnie, ale położył się dopiero przed 16.00 kiedy ja musiałam już obiad robić. Przy nim nie mogę się zbliżać do kompa. Normalnie chyba jakąś alergię ma :szok::-D Jak widzi, że krążę przy laptopie, to choćby się nie wiem czym bawił to i tak zaraz zaczyna marudzić, odciągać mnie i po prostu nie ma mowy, żebym chociaż coś poczytała. :baffled: Mam nadzieję, że mu przejdzie :sorry2:

W ogóle humor mi dziś nie dopisuje. :baffled: Nie dość, że przez cały dzień jakoś kiepsko się czułam, to jeszcze wieczorem miałam stłuczkę - zresztą pierwszą w życiu. :baffled::baffled::baffled: Wyjeżdżałam z parkingu i nie zauważyłam kolesia, który stał tuż za mną (ja oczywiście patrzyłam na tych, co dalej jechali) :dry: Facet na szczęście miał Land Cruisera i zatrzymałam się na tych rurach z przodu, więc on nawet ryski nie miał, za to ja mam stłuczoną lampę z tyłu i lekko wgnieciony kawałek, no ale wina ewidentnie moja była, bo się zgapiłam jak nigdy :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Jutro będę musiała gdzieś podjechać i zrobić tą lampę, bo jak mnie policja zatrzyma to dowód rejestracyjny zabiorą. :dry:
No to chyba tyle chciałam przekazać. Idę spać. Dobrej nocy! :tak:

wutam porannie
mala wlasnie zjadla kasze,niedlugo Pauline musze budzic do szkoly,ale ze zrobilm sobie kawke to od razu siadlam do kompa:-)
za oknem tylko -9 ale cosik wieje:dry: no i chmury:dry:

Liczyłam na to, że Piotruś wcześniej zaśnie, ale położył się dopiero przed 16.00 kiedy ja musiałam już obiad robić. Przy nim nie mogę się zbliżać do kompa. Normalnie chyba jakąś alergię ma :szok::-D Jak widzi, że krążę przy laptopie, to choćby się nie wiem czym bawił to i tak zaraz zaczyna marudzić, odciągać mnie i po prostu nie ma mowy, żebym chociaż coś poczytała. :baffled: Mam nadzieję, że mu przejdzie :sorry2:

W ogóle humor mi dziś nie dopisuje. :baffled: Nie dość, że przez cały dzień jakoś kiepsko się czułam, to jeszcze wieczorem miałam stłuczkę - zresztą pierwszą w życiu. :baffled::baffled::baffled: Wyjeżdżałam z parkingu i nie zauważyłam kolesia, który stał tuż za mną (ja oczywiście patrzyłam na tych, co dalej jechali) :dry: Facet na szczęście miał Land Cruisera i zatrzymałam się na tych rurach z przodu, więc on nawet ryski nie miał, za to ja mam stłuczoną lampę z tyłu i lekko wgnieciony kawałek, no ale wina ewidentnie moja była, bo się zgapiłam jak nigdy :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Jutro będę musiała gdzieś podjechać i zrobić tą lampę, bo jak mnie policja zatrzyma to dowód rejestracyjny zabiorą. :dry:

kochana najwazniejsze ze Tobie i malenstwu nic nie jest:tak::tak::tak::tak:lampa rzecz nabyta:tak:
a Ty jeszcze pracujesz?????????
dajesz rade?

Weronika daje mi sie dziec przy komie,chociaz z reguly siedze jak ona spi.nabyla nowe slowko,przynosi jakies zabawki i mowi "baw" zeby sie z nia bawic:-D
najchetniej konikami albo lalkami.

a mi sie dzis snilo ze w ciazy jestem:baffled::baffled::baffled:i to juz z niezlym brzuchem....

KERNA pomysl sobie ze i ja bez M jestem Moze ci to pomoze :-)
To M kiedy wraca ?Za tydzien w piatek?
Fajnie ze wizyta udana A dlaczego to cie mama wkurza Jesli mozna zapytac?
no za tyzień czyli dwa tyg z rzędu.....no przed Wami trochę więcej rozłąki....:zawstydzona/y: A z mamą to wyższa filozowfia i tak na forum nie chce pisać:no:

Doczytałam:-):-)

Po co komu prawo ohma itp:confused::szok::-D
a skąd wiesz, że kiedyś nie będziesz musiałą rozicągać jakiegoś druta????:-D:-D:-D

(*) przykro mi bardzo:-:)-(
Witam sie porannie, moje bejbe jeszcze śpi:szok::szok::szok:a ja niestety przyzwyczajona do rannych pobudek nie chciało mi sie leżeć w wyrku więc zasiadłam. Zaraz mu zrobie kaszunie i śniadanko z kawusia dla mnie i fosloki;-)
A jaki miałąm sen:szok::szok::szok::szok::szok::szok: Śnił mi się mój były, że byłam z nim na weselu a mój M siedział obok i nic go to nie ruszało...a ja z wielkimi nadziejami, że w końcu sie zejdziemy:szok:No i obudziłąm sie w świetnym nastroju:dry::blink:

Ostatnia edycja:
Ja jestem ale pewnie juz ciebie nie ma :-p U mnie nocka w miare Choc byl ostry placz okolo 2 w nocy I wina byl albo brzuszek albo zab sie wyrznal Pozniej jak wstanie to zobacze zabki Jesli to nie zab o juz Oliwka slodyczy jesc napewno nie bedzie .Ja jej od jakiego czasu nie daje slodyczy i jakos nocki sa troche lepsze .Wczoraj sie najadla u Medeuski wiec moze to brzuszek:baffled:

Witam! My dzisiaj przelotem w domu na obiedzie byliśmy a tak cały czas w biegu:-p
Bylismy u psychologa i pedagoga. Bardzo fajne młode dziewczyny przed 30-stką. Poleciły mi rehabilitantkę(prywatnie-tyle że bliżej ok. 30km), i ośrodek nad morzem gdzie rehabilituja przez nfz z dopłatą za opiekuna oczywiście tyle że terminy wolne za 12 m-cy:szok:Okazało się że należy nam sie rehabilitantka, która przyjeżdżałaby do domu na ćwiczenia (max. 8 godz miesięcznie) a opłacana przez gminną oświatę. (suo?)Oczywiście nikt wcześniej nie poinformował nas o takim rozwiązaniu:no::wściekła/y::no::wściekła/y:
Jeśli chodzi o samo badanie to Zuza była już śpiąca bo wypadło w porze drzemki. Pani pokazała np. Zuzi autobus w książeczce i kazała znaleźć go wśród zabawek:baffled:Zuzia popatrzyła na nią i parsknęła śmiechem:baffled:
Sprzatam bo jutro kolęda-nie obędzie sie bez marudzenia :baffled:

Ide poczytac troszke
Najwazniejsze abys sobie teraz ta rehabilitacje zalatwila :tak:
A ja lubie miec dzien zabiegany I jak sie cos dzieje Jak nie mam czasu na nic:-p
jestem
wykapana.ale pewnie juz zadnej nie ma
wszytscy spia a mnie chyba jakas deprch lapie:-(

oj kobieto!
po 1 nalac w dupsko!
po 2 3mieisace temu urodzilas dziecko!
po 3 tluszcz tluszczem ale czy Ty myslisz ze skora sie tak szybko spowrotem zweza????????niby jak?jeszcze masz ja rozciagnieta!!!!!!!!!!!!!!!i oslabiona i skoki wagi moga ja gorzej oslabic wiec nie szalej
A dlaczegoz to cie depreha lapie ?Co sie dzieje?
MEDEUSKA nic dodac nic ujac do slow Anabubki:tak:
medeuska włoski śliczne.i przestań pieprzyć za pzreproszeniem ze masz wielki brzuch,widac że to skóra naciągnięta,co ty byś chciał miec płaski brzuch od razu po porodzie?nie przesadzaj,ja też mam oponke i też nie mogę jakoś nic z tym zrobić.

jestem super laska i pzrestań pieprzyć głupoty :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D
Zgadzam sie:tak::tak::tak:
Bardzo mi przykro:-(
Moja tesciowa tez miala tyle lat:-:)-:)-(

dobrze ze Tobie i malenstwu sie nic nie stalo A swoja droga to podziwiam za aktywnosc No i ty chyba jeszcze pracujesz?podziwiam:tak:
wutam porannie
mala wlasnie zjadla kasze,niedlugo Pauline musze budzic do szkoly,ale ze zrobilm sobie kawke to od razu siadlam do kompa:-)
za oknem tylko -9 ale cosik wieje:dry: no i chmury:dry:

kochana najwazniejsze ze Tobie i malenstwu nic nie jest:tak::tak::tak::tak:lampa rzecz nabyta:tak:
a Ty jeszcze pracujesz?????????
dajesz rade?

Weronika daje mi sie dziec przy komie,chociaz z reguly siedze jak ona spi.nabyla nowe slowko,przynosi jakies zabawki i mowi "baw" zeby sie z nia bawic:-D
najchetniej konikami albo lalkami.

a mi sie dzis snilo ze w ciazy jestem:baffled::baffled::baffled:i to juz z niezlym brzuchem....
Moze to sen proroczy:-p:-p:-p

Nocke juz wczesniej opisalam

Tak pisalyscie o tych niepelnosprawnosciach JA sie juz ostatnio zastanawialam Czy ZESPOL TURNERA zalicza sie do niepelnosprawnosci????????
Jak to moge sprawdzic?Anabubka moze ty zorientowana Moze jakis link Jak dasz rade:tak:

Oli sie budzi Ja bede ogladala Majke:tak:

reklama
Myszunia tak w ciąży jest..niestety. W Hiszpanii chodziłam w ciązy z taką babeczką. I ja i ona rozwaliłyśmy auta:szok::no:Ja najechałam na babke dupą i rozwaliłam jej przód bo na szczescie mam haka;-) a moja kumpela cały bok auta, wgniecione drzwi i porysowane tragicznie:-D Chyba to rozkojarzenie w ciąży! Mi nigdy nie zdarzyło siecos takiego:no::sorry2:

Do góry