reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

zdjecia z dzisiaj:tak:
1 na schodach
2 pod klatka
3 wolam wafelka naszego psa
4 tak sie denerwuje
5 a tak sie spi na sankach:-D

Zobacz załącznik 196288

Zobacz załącznik 196289

Zobacz załącznik 196290

Zobacz załącznik 196291

Zobacz załącznik 196292
Focie jak zwykle super:tak::tak::tak:
Wydaje mi sie czy Twoja Oliwka tez jest taka niska jak moje dziewczynki:confused:
Witam! Zuza spi. Nocka jako tako;-)Zuza ma katar. Obiad prawie gotowy-dzisiaj kapusniak:tak:

Muszę sobie ściągnąć;-);-)

Super! Gratulacje:tak:
Ale bym sobei zjadla kapusniak:tak::tak::tak:Tak dawno nie jadlam ze szok:szok::szok::szok:

AS
Ty to masz oplat Kochana:szok::szok::szok::szok:

No to ja siedze przy kawusi:tak::tak::tak::tak:I wpierniczam miski haribo:-)Na spacerku nie byalm z dziewczynkami bo za bardzo mi marudzily a poza tym wzielam sie za sprzatanie:tak::tak::tak:Zjechalam odkurzaczem cala chate i pomylam podlogi:tak::tak::tak:Musze jeszcze poscierac kurze i pomyc stoly:-)
Mlode polozylam ale jakos nie moga usnac:no::no::no:Marudza,rycza,klada sie ,wstaja i tak w kolko:no::no::no::no:
Obiadek juz prawie gotowy:tak::tak::tak:Mam cycki z kurczaka w sosie slodko-kwasnym i musze tylko ryz ugotowac:tak::tak::tak:

Dziewczyny nie wiecie co z AGUNIA-IN:confused:Dawno Jej nie bylo:baffled:

reklama
Malinka tu masz mocne podstawy na temat orkiszu.
Innych też zapraszam do poczytania,bo myślę,że warto
Smak Natury
http://www.orkisz.com/1,12,5,item.html
W wolnej chwili jak będziesz chciała to Ci podstawowe przepisy podeślę.:-D:-D
Kochane te opłaty to tylko takie podstawowe,mamy ich dużo więcej,ale jakoś dajemy radę.:tak:
Dobrze,że hipo i dogoterapię mam gratis :-D:-D:-D:-D

Wymyśliłam co zrobię na obiad
Dla dzieci kotlety z piersi z ziemniakami
a dla siebie i D pierś grilowaną z dużą ilością ziół i sałatkę z pomidorów,sałaty,ogórka,rzodkiewki z sosem winegrette lub lekkim z jogurtu bałkańskiego :tak::tak::tak: To będzie pyszne :-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
MH no to git:tak:gratki:-D:-D
Dowikluś ja właśnie swoją 3 zabieram na sanki po Pietruszkę do pracy się przejdziemy bo inaczej zeświruje i na głowę dostanę:wściekła/y::wściekła/y:
Marta jak to określiła moja mama a tam ty nie masz biegunki ciebie zwykła sraczka gania:-)no więc gania ale mniej:-D:-D
As ty dieta:szok::szok::szok:
Jupi wyprasowałam wszystko :tak:a:tak: nastepne się kręci:baffled:
ubieram moje potwory i ide ich przewietrzyć:tak:

MH gratuylacje z powodu sukienki -super:tak:
U gina naczekałam sie prawie 2 godziny ,zanim mnie przyjał, byłam 3 co na początku mnie ucieszyło ,bo pomyslałam sobie -szybko będzie,ale spóżnił sie ponad godzinę ,i jeszcze pił kawkę ,a wesolutki jakby nigdy nic,że go lubię to mu wybaczę:tak::-D
Niee mam dzis weny do pisania,
wczoraj jak byłam na aerobicu to były dwa telefony jeden odebrał k ,to ktoś powiedział ,ze pomyłka,a drugi klaudia ,to ktoś zaczał ciumkać jak na psa.Poniewaz identyfikacja juz działa k sprawdził numer,który też z naszej miejscowości jest ,wiec pewnie jakaś gównarzeria sie zabawia:tak:

MH
No to gratuluje i tzrymam kciuki za kolejne kilogramy w dol:tak::tak::tak:

MALINUS
Ja moze po obiedzie z Nimi wyjde albo Ich wyprowadze na dwor i bede z okna patrzyla co robia;-):-)Bo i tak pewnie mlode beda wyly na dworze i tak:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A tak wogole to nawet nie wiem czy juz usnely bo nawet tam nie wchodze:no:Jakies 10 minut temu slyszalam jak sobei wlaczyly autko Agatki i grala piosenka:no::no::no:

MADZIULKA
Ale u gina wszytsko ok:confused:

MALINUS
Twoi to chociaz chca jezdzic na sankach:tak::tak::tak:A moim dziewczynom cos odbilo i za cholere nie chca nawet na nie usiasc:no::no::no::no:Stwierdzily ze sanki Je gryza po dupach i nie ma szans:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:No to nadal nie spia:no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Juz ledwo patrza i nawet nie maja sily ryczec ,a jednak...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

MH gratulacje spadku wagi:tak::tak:
As a co to za dieta nisko węglowodanowa?:confused::confused:
Dowikla mam nadzieję że jednak szczypiorki zasną szybciutko:tak::tak::tak:
Tu masz trochę na ten temat
[ame="http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=119364"]Dieta Niskoweglowodanowa Lutza - Forum Wizaz.pl[/ame]
Tu jest książka na ten temat
http://www.naleniucha.pl/medicine-and-health/246185-%C5%BCycie-bez-pieczywa-jak-dieta/
http://merlin.pl/Zycie-bez-pieczywa...tml?gclid=CID71e3EoZ8CFcQUzAodZBnR6g#fullinfo
Głównie polega na wyeliminowanie pewnych produktów z diety i wprowadzeniu prawidłowego sposobu jedzenia :tak:
Dla mnie w tej diecie za dużo produktów pełnotłustych :baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Moje potwory chyba wkoncu usnely:tak::tak::tak:To ja ide sobie wziasc goracy prysznic,poki Dominik sie grzecznie bawi u siebie:tak::tak::tak::tak:
Mam tylko nadzieje ze mi Ich nie obudzi

Do góry