reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam Was moje Kochane. Od razu przepraszam za moją nieobecność ostatnio, ale jakoś nie mam kiedy dłużej z Wami posiedzieć i poczytać :-( a tak mi tego brakuje :-( Kubek zasnął 30 minut temu, mam nadzieję że pośpi. Po szczepieniu dzisiaj, aż trzy szczepionki masakra :baffled: dobrze że nie płakał :tak: M w pracy albo do 15.30 albo do 22.00 dal jego dobra niech zostanie dłużej :wściekła/y: chyba go kiedyś zabiję :no: ach nie trzeba było się chajtać, matki samotne mają więcej przywilejów :sorry2::-D A teraz lecę bo zupkę trzeba jakąś zrobić dla Kubka i zaraz obiadek podszykować, oj coś dzisiaj przez to szczepienie mam brak czasu :dry: może uda mi się zajrzeć wieczorem jak nie zasnę :sorry2:

reklama
zdjecia z dzisiaj:tak:
1 na schodach
2 pod klatka
3 wolam wafelka naszego psa
4 tak sie denerwuje
5 a tak sie spi na sankach:-D

100113_112336.jpg

100113_112828.jpg

100113_112804.jpg

100113_114157.jpg

100113_115225.jpg

dorota jeszcze sie nie umówiła. Pójde do tej babki ale pewnie prywatnie bo chce jakis filmik nagrać.mam nadzieję, że się da:baffled: poczekam do 7-8tc bo wcześniej nie ma sensu. no a ta bratowa woli iść na nfz i teraz musimy sie dogadać.
fotki superowe..ale żeby na sankach kimnąć..!! hehe

Witam! Zuza spi. Nocka jako tako;-)Zuza ma katar. Obiad prawie gotowy-dzisiaj kapusniak:tak:

Hejka babencje
W końcu przebrnęłam, a niby miało nie być dużó. Dobrze, że mała jescze śpi, to przynajmniej mam możliwości, hihi.
Wczoraj oglądałam z P wieczrkiem świetny horror-SIEROTA-polecam. A przedwczoraj -OJCZYMteż świetny.
No to wracam z cytatami.
Muszę sobie ściągnąć;-);-)

a zapomnalam wam sie pochwalic ze p dostal umowe na 2 lata:tak::tak::tak::tak::tak:
a wszyscy po probnej tylko na rok

Super! Gratulacje:tak:

Ale fajnie tanczy:tak::tak:Podobnie jak mój Kamilek
Haj!:-) Ja jak zwykle od 6 rano....normalnie nie wiem co temu kurdupelkowi się stało:baffled:. Podam Wam fajny filmik, a co! YouTube- Czworaczki :-D:-D
Super :tak:
Widac ze serek smakował
zdjecia z dzisiaj:tak:
1 na schodach
2 pod klatka
3 wolam wafelka naszego psa
4 tak sie denerwuje
5 a tak sie spi na sankach:-D

Zobacz załącznik 196288

Zobacz załącznik 196289

Zobacz załącznik 196290

Zobacz załącznik 196291

Zobacz załącznik 196292
Super fotki.
No i jestem wywaliło mnie rano i dopiero teraz mam neta wszystkie cytaty mi usuneło a nie mam zabardzo czasu zaznaczac ale pamiętam ze Bałwanki są super.Zdjecie z jasełek tez fajnie wyszły.
Co do opłat to ja nie wiem bo tesciowie płacą.
no i więcej nie pamietam:baffled:

KERNA Oliwka juz 2 razy zasnela mi na sankach :-)

No nie ma sensu wczesniej wlasnie okolo 7 chyba zaczyna bic serduszk jesli dobrze pamietam :-)

Oli jeszcze spi Wiec ide obrac jej ziemniaczka i zaczne gotowac I ja sobie cos na spokojnie zjem :-)

aha przypomnialo mi sie
MEDEUSKA moze choc do rowu nam sie wygadac To napewno ci pomoze Oj przykro mi ze z M sie nie uklada
Moze wpadniesz do mnie na klachy Oliwka juz zdrowa Wez Maksia i wpadaj o kazdej poze :-)

No chcialabym sie poopiekowac jakims innym dzieckiem i zarazem sie Oliwka zajmowac Moze sie za czyms takim rozejze Dam ogloszenie i sie zobaczy Ja tez dawalam kilka razy Oliwke do dziewczyny z dzieckiem bo wlasnie o to mi chodzilo aby Oliwka miala towarzystwo :-)

reklama
As kochana ty jak zawsze w biegu:-D:-D:-Dwieczorkiem poczytam na necie o tej diecie orkiszowej a póki co tran jej zakupiłam:baffled:
Kerna my chcemy 4 dziecko oj chcemy ale najpierw wygrana w totka duży dom pod miastem mieszkania dla dzieci wczasy w ciepłych krajach i tam w hotelowym apartsmencie.....;-);-);-):-D:-D:-D:-D
ja obiadzio mam prawie gotowy teraz zaczynam prasować:confused::confused::confused:
a przyszły do mnie paczki z allegro mój ukochany zestaw musk oil no 6 no pchnie jak zawsze bajecznie:tak: i drugi stanik jest boski a mój biust wygląda w nim jak po operacji plastycznej:-D:-D:-D:-D
dobra zawiatam jak wyprasuje:tak:
a Wiki jak ja bym chciała zeby ktoś za mnie rachunki płacił............:tak:

Do góry