reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam wszystkie gorąco - dziś super dzień to co miałam załatwić to załatwiłam;-):tak::cool::cool: prawie,bo sąd mi jeszcze został:nerd:.
Julu pociągający się zrobił,z jednej strony dobrze:tak:,bo podczas kaszlu nic mu się nie odrywało :no:a tak przynajmniej lżej mu będzie.
Na ciuszki skoczyłam,Olek ma nowe;-) spodnie sztruksy,kurtkę(w obecnej suwak poszedł),bluzkę z Bartem Simpsonem i sobie koszulkę i 2 firanki do salonu i torebkę River Island za całość dałam 13zł:szok::tak::cool::cool:.
Marta spij dobrze i moze dzis uda sie malza wykorzystac:-p
Udało się ale dopiero o 2 w nocy przyczłapał - wtedy człowiekowi się najlepiej śpi a nie teges:-p;-):tak::-D:-D:-D.
Julu każe cały czas wońciać:tak::-D:-D.
A mnie gania do kibelka biegunka jak diabli i nie wiem po czym:baffled::baffled::baffled::baffled:
Dorotka 3mamy kciuki:tak::tak::tak:
a czemu mówisz że nikt z dzieckiem ciebie do opieki nie zechce:dry:napisz ogłoszenia na bb nawet:tak:ja w tamtym roku przed wakacjami zajmowałam się małym Franiem rówieśnikiem Antka u siebie w domu i mam 3 dzieci:baffled:
Malinuś i jak przeszło?
Dorotka,ja z Julem pilnowałam tyle,że dojeżdżałam:tak:.
a zapomnalam wam sie pochwalic ze p dostal umowe na 2 lata:tak::tak::tak::tak::tak:
a wszyscy po probnej tylko na rok
No to super:tak::cool2::cool2:.
Cudo:tak::tak: -też mam takie Olka jak Bakusiem misia i siebie karmił:tak::-D:-D.
Lunka,co do koloru to coś takiego
avangarde-contrast-farba-do-wlosow-joanna_456_4.jpeg

Ania dzień babci 21 styczeń dzień dziadka 22 styczeń:-D
dziekuje Kochana:-)
Kerna no coś ty przed 30 i pierwszy raz u gina:szok::szok::szok::szok::szok:
ja się wybieram w marcu bo zaliczyłam wizytę raz a potem taka kontrolną no i może jak dostanę pieniądze ze zwrotu podatku to się skuszę na spiralę:tak: bo moje kochanie i ja to tak średnio gumki lubimy a pigułki źle toleruję:baffled:
ja tez mysle o spirali po 2 dziecku:tak:
no ja też myślę o jakiejś stałej anty ale spirali się boję jakoś:baffled::baffled::baffled:
no serio stara dupa a dziewica w tym sensie. Idzie tylko dlatego, że ją namówiłąm i pójde z nią. Bo sama nie ma mowy:szok: ja jakmiałam 16 lat to już byłam. Zresztą moja siostra nie lepsza ma 21 i nie ma najmniejszego zamiaru...no chyba że zaciąży:baffled:
ja mialam 15 lat
No ja pierwszy raz poszłam do gina jak miałam 26 lat - jakoś mnie nie ciągnęło:-p:-p:-p
:szok::szok:
gratulacje dla Antoszki
diecie w zeszłym roku i rzeczywiście mało chorował.:tak:

Witam już południowo.
Przejrzałam po łebkach ,bo czasu brak.
U mnie z opłatami miesięcznymi to lepiej nie pisać.
Niby nie kontroluję ile wydajemy,ale mimo wszystko rachunki przechodzą przez moje ręcę.
U nas utrzymanie 2 miesięczne domu to :
Utrzymanie firmy ok.500
światło ok.400-450
gaz ok.1200-1300
śmieci 100
ścieki 200
nasze telefony ok.500 miesięcznie
Kuby terapie 1400 na miesiąc
Klaudii zajęcia 250 na miesiąc
Nie wliczam opłat za samochód i paliwo :szok::szok::szok:
A teraz dodatkowo w tym miesiącu 4.000 na nasze wyjazdy feryjne :szok::szok::szok::szok:
Dobra babeczki spadam z małym w Super asa pograć
ty to masz wydatki i jak zwykla w locie:sorry2:
zdjecia z dzisiaj:tak:
1 na schodach
2 pod klatka
3 wolam wafelka naszego psa
4 tak sie denerwuje
5 a tak sie spi na sankach:-D

Zobacz załącznik 196288

Zobacz załącznik 196289

Zobacz załącznik 196290

Zobacz załącznik 196291

Zobacz załącznik 196292
ale fajniutka
dorota jeszcze sie nie umówiła. Pójde do tej babki ale pewnie prywatnie bo chce jakis filmik nagrać.mam nadzieję, że się da:baffled: poczekam do 7-8tc bo wcześniej nie ma sensu. no a ta bratowa woli iść na nfz i teraz musimy sie dogadać.
fotki superowe..ale żeby na sankach kimnąć..!! hehe
ja to bym bo 3mc zaczekala na filmik:tak:
A ja bym nie chciała bo potem byłoby wymawianie, najlepiej być samowystarczalnym:tak::tak::tak::tak:
I nadal ttu siedzę zamiast do sklepu d.. ruszyć:baffled::baffled::baffled:

nalog kochana nalog:-D:-D

Właśnie wrabalam zupke. Idę zrobić coś koło siebie bo źle wyglądam:zawstydzona/y:
zdjecia z dzisiaj:tak:
1 na schodach
2 pod klatka
3 wolam wafelka naszego psa
4 tak sie denerwuje
5 a tak sie spi na sankach:-D

Zobacz załącznik 196288

Zobacz załącznik 196289

Zobacz załącznik 196290

Zobacz załącznik 196291

Zobacz załącznik 196292

Ślicznie:tak::tak:

dorota jeszcze sie nie umówiła. Pójde do tej babki ale pewnie prywatnie bo chce jakis filmik nagrać.mam nadzieję, że się da:baffled: poczekam do 7-8tc bo wcześniej nie ma sensu. no a ta bratowa woli iść na nfz i teraz musimy sie dogadać.
fotki superowe..ale żeby na sankach kimnąć..!! hehe
Pamiętaj żeby iść przed 10 tyg bo becikowego nie dostaniesz;-)

Ale fajnie tanczy:tak::tak:Podobnie jak mój Kamilek

Super :tak:

Widac ze serek smakował

Super fotki.
No i jestem wywaliło mnie rano i dopiero teraz mam neta wszystkie cytaty mi usuneło a nie mam zabardzo czasu zaznaczac ale pamiętam ze Bałwanki są super.Zdjecie z jasełek tez fajnie wyszły.
Co do opłat to ja nie wiem bo tesciowie płacą.
no i więcej nie pamietam:baffled:
Oby jak najdłużej płacili;-)

Witam wszystkie gorąco - dziś super dzień to co miałam załatwić to załatwiłam;-):tak::cool::cool: prawie,bo sąd mi jeszcze został:nerd:.
Julu pociągający się zrobił,z jednej strony dobrze:tak:,bo podczas kaszlu nic mu się nie odrywało :no:a tak przynajmniej lżej mu będzie.
Na ciuszki skoczyłam,Olek ma nowe;-) spodnie sztruksy,kurtkę(w obecnej suwak poszedł),bluzkę z Bartem Simpsonem i sobie koszulkę i 2 firanki do salonu i torebkę River Island za całość dałam 13zł:szok::tak::cool::cool:.

Udało się ale dopiero o 2 w nocy przyczłapał - wtedy człowiekowi się najlepiej śpi a nie teges:-p;-):tak::-D:-D:-D.

Julu każe cały czas wońciać:tak::-D:-D.

Malinuś i jak przeszło?
Dorotka,ja z Julem pilnowałam tyle,że dojeżdżałam:tak:.

No to super:tak::cool2::cool2:.

Cudo:tak::tak: -też mam takie Olka jak Bakusiem misia i siebie karmił:tak::-D:-D.
Lunka,co do koloru to coś takiego
avangarde-contrast-farba-do-wlosow-joanna_456_4.jpeg
Może mi jakąś firanke kupisz:-)Za te cenę:szok:

No ja pierwszy raz poszłam do gina jak miałam 26 lat - jakoś mnie nie ciągnęło:-p:-p:-p
:szok::szok::szok::szok::-D

Witam Was moje Kochane. Od razu przepraszam za moją nieobecność ostatnio, ale jakoś nie mam kiedy dłużej z Wami posiedzieć i poczytać :-( a tak mi tego brakuje :-( Kubek zasnął 30 minut temu, mam nadzieję że pośpi. Po szczepieniu dzisiaj, aż trzy szczepionki masakra :baffled: dobrze że nie płakał :tak: M w pracy albo do 15.30 albo do 22.00 dal jego dobra niech zostanie dłużej :wściekła/y: chyba go kiedyś zabiję :no: ach nie trzeba było się chajtać, matki samotne mają więcej przywilejów :sorry2::-D A teraz lecę bo zupkę trzeba jakąś zrobić dla Kubka i zaraz obiadek podszykować, oj coś dzisiaj przez to szczepienie mam brak czasu :dry: może uda mi się zajrzeć wieczorem jak nie zasnę :sorry2:
Ty to kochana jestes ostanio abiegana-a co do samotnych matek to też sobie myśle, że czasem mają lepiej;-):-D:-D:-D

a Wiki jak ja bym chciała zeby ktoś za mnie rachunki płacił............:tak:
tez bym chciała:-D

As Ty to masz opłat:-D
Mamita ale mi smaka zrobiłaś na kapuśniak:tak::tak::-)

reklama
Słuchajcie odchudzam się :-D:-D:-D:-D:-D:-D z przymusu :-D:-D:-D:-D
Muszę dostosować dietę niskowęglowodanową do mojego najmłodszego dziecka czyli męża :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Jak to ostatecznie wyjdzie to się zobaczy.
Z diet ,które mi najbardziej odpowiadają to właśnie niskowęglowodanowa i protal.
Łączę można powiedzieć 2 razem,bo obydwie same w sobie są dla D nie do przyjęcia :baffled::baffled::baffled:
W ten sposób dziś 3 dzień diety i efekt 2,5 kg schudłam :-):-),a wczoraj pozwoliłam sobie nawet na kromkę chlebka chrupkiego,który jest ściśle zakazany w diecie protal.:cool2:
Herbatkę piję z miodem,ale muszę miód na wrzątek dawać,żeby mnie nie uczulał :baffled:

Teraz się zastanawiam co dalej robić,
Kontunuować?
Jutro trzeba by jakieś warzywa wprowadzić i waga stanie jak zaklęta podobno:sorry2:
czy odpuścić i ograniczyć tylko węglowodany i tłuszcze.:confused:
W każdym bądź razie nie głodzę się wcale:no:,a chudnę i to widać tylko po brzuchu.
Zrobił się zupełnie płaski :tak::-):-)
Wniosek z tego taki,że woda mi się w brzuchu gromadzi.:baffled::baffled::baffled::baffled::-D:-D:-D:-D:-D
Dobra spadam,bo coś w miarę normalnego na obiad trzeba zrobić.

Do góry