reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dorota to i tak nie duzo płacicie za wynajmowane:confused:my płacim 1250 zł za2 pokoje kuchnie i łazienkę a do tego opłaty licznikowe:baffled::baffled:no i my sami płacimy:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
Kerna już żyganko jak miło:-p:-p:-pja przy Antoszce żygałam do końca ale efekt był waga o 3 kg mniejsza na końcu ciązy jak na początku:-p:-p
Lunka bo ten śnieg sie nie lepi wcale ale jak mi to jiulina wczoraj wytłumaczyła lepi to sie g*** do tyłka a snieg jest puszysty:szok::szok::szok:tak jej dzieci wytłumaczyły w szkole a dokładniej jedna Wiktoria która jej tez wytłumaczyła że jak człowiek jest zły to musi przeklinac to mu wtedy lżej:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
nie no sikam:-D:-D:-D:-D:-D:-D tekściary:tak:
A Ty mnie nawet nie denerwuj o żyganiu do końca:wściekła/y:....póki co położyłam się i przeszło..ale bekam jakświnia:baffled:

reklama
Malinka,Twoja Julka swoimi tekstami wymiata i to totalnie;-):tak::-D:-D:-D.
Lunka,ale przystojny kawaler;-):tak:.
Widzę,że temat mieszkań na tapecie:-),my mieszkamy w 3 pokojach(44 m),1 piętro z niedużym balkonem po moich rodzicach,więc tyle dobrze,że nie musimy wynajmować czy kredytu spłacać:tak:.Czynsz nieduży bo 250 + 80 prąd + 30 gaz.Kablówka z netem 56 i telefon M ok.40zł.
My po szybkim obiadku,jeszcze barszczyk dopijam:tak:.

Mu mamy niespełna 60m, ale to ginie na przedpokoju, z którego dałoby sie jeszcze jeden pokój zrobić, tylko , że nie ma jak, no i są 2 pokoje, kuchnia, łazienka wc, duży balkon+ schowek na półpiętrze. Czynsz 300zł ,reszty nie wypisuje, bo to masakra.

no pomyślałam że może złodziej srawdza czy ktoś jest w domu:baffled::baffled::baffled:
Ja ide pranie nastawiać kuchnia odgruzowana pokój dzieci też jeszcze nasz okój i korytarz:baffled:ja nie wiem że niektórzy ludzie mają w domu wiecznie czysto :sorry2:
Medea a nie możesz zębów zrobić na raty a potem powoli spłacać????bo na raz tyle kasy to strasznie dużo:szok:my z Pietruszka mamy zamiar od marca zacząć robić sobie powoli zęby bo i ja mam do zrobienia kilka i on też:sorry2:
no wlasnie w tym problem ze nie-bo musze miec most- nie mam wszystkich swoich zębów na które bede miała nakładane korony:baffled:
dwoniłam do mamy- ale ona nie ma:baffled:
Widzę,że temat mieszkań na tapecie:-),my mieszkamy w 3 pokojach(44 m),1 piętro z niedużym balkonem po moich rodzicach,więc tyle dobrze,że nie musimy wynajmować czy kredytu spłacać:tak:.Czynsz nieduży bo 250 + 80 prąd + 30 gaz.Kablówka z netem 56 i telefon M ok.40zł.
250?:szok: 80 prĄd i 30 gaz?:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

fuck- chciałabym tak

ja prąd i gaz mam co 2 miesiąc
prąd 230 gaz 170:baffled:
a czynsz:szok: 450zł:szok::szok::szok: za takie samo mieszkanie jak Ty

Mu mamy niespełna 60m, ale to ginie na przedpokoju, z którego dałoby sie jeszcze jeden pokój zrobić, tylko , że nie ma jak, no i są 2 pokoje, kuchnia, łazienka wc, duży balkon+ schowek na półpiętrze. Czynsz 300zł ,reszty nie wypisuje, bo to masakra.
tez masz taniutki czynsz:tak:

A oto i Gustawo

no cudo:tak::tak:
kochana jak to mówią ciasne ale własne:tak::tak::tak:
nasz kolega teraz sprzedawał mieszkanie no okazja była świetna bo 200tys lokalizacja super co prawda dzieci by musiały szkołę zmienić ale to już by było własne więc raczej na stałe okna na park:tak:3 pokoje duża widna kuchnia fajna łazienka super rozkładowe:tak:74 metry więc by nam pasiło bardzo bardzo i cena super bo to po generalnym remoncie i balkon bajeczny duży:tak::tak:ale niestety póki ja na wychowawczym to nie mamay zdolności kredytowej takiej:no::no::no:a raty by nam wyszły jak liczylismy wg kalkulatora banku 800zł m-cznie więc ok tym bardziej że tam czynsz niski bo 180 zł ale kumpel musi już spzedać bo on dostał to mieszkanie w spadku a podatku od darowizny nie zapłacił i po 4 latach us się upomniał i na dzień dzisiejszy musi zapłacić 42 tys i dług rośnie i to szybko więc szybko to sprzedaje i kupuje kawalerke już ma upatrzoną 37 m za 128 tys więc nie poczeka jakiś 2lat:no::no:
Byłam z nimi na szybkim spacerku na 35 minut na sankach i na poczcie bo musiałam tą piżamę odesłać:baffled:
zostawiłam dzieciaki przed pocztą patrze przez okno a mój antoszka dzielnie po śniegu maszeruje z dzieciakami:-)tak więc w tym miejscu jeszcze raz AS DZIĘKUJĘ ZA BUTKI ZIMOWE DLA ANTKA są bardzo fajne i jak widac przydatne:tak::tak:

reklama
Malina, kuźwa jaki pech!!!!!!!!!! A nie może ktoś na siebie wziąć kredytu, albo wam poświadczyc, no nie iwem. Cholera!

Do góry