reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Halowen 2 :tak::tak::tak::tak::tak: choć nie mam za bardzo ochoty ale M meczy :tak::tak::tak:

M właśnie zjadł 6 dużych piętrowych kanapek na kolację :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

ale on ma spust :no::no::no::no::no:

przysiegam jego to lepiej ubierac niż żywić.ostatnio to on zjadł prawie 2kg bananów na raz:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Moj tez jest tak zdzarty gatun:szok::szok::szok:No normalnie nie nadazalam z zakupami:-DA juz sie od tego odzwyczailam hehe;-)
Jestem na chwilkę bo A. dzisiaj strasznie marudzi bo mu pilot od tv zabrałam na 30 min:szok::baffled: Zuza wczoraj pokasływała i dzisiaj od rana trochę. Drapie się po uchu i nie je od kilku dni. dzisiaj mielismy wyniki moczu do odebrania więc odrazu ja lekarka osłuchała. Wyniki na szczęscie dobre-bakterii nie ma:tak:gardło troszkę zaczerwienione. A zachowanie Zuzy to wynik zębów:tak:Wyszła jej dolna piatka prawa, druga się przebija i górne dziąsła opuchniete:tak:Zapisała nam eurespal a że pierwszy raz to nie wiedziałam jak podać (chociaż nie zaznaczyła że do 16 to jednak na noc nie podałam:-:)baffled:No i mamy tantum verde do psikania wspmagająco przy zabkowaniu i na gardło. Dałam jej też nurofen na noc bo w nocy się budziła. Potem hipoterapia. Miedzy czasie wpadliśmy w zaspę i nas ludzie wypychali:szok::-DI tak cały dzień zleciał:zawstydzona/y:

Dzięki. Zuza już śpi ale jutro będę wiedziała jak podać.:-)

Malina mogłaś goscia uderzyć-w końcu Dziecko go ostrzegło:-DAle cham :baffled::szok:
Oj bidulka:no::no::no:Moje dzieciaki na szczescie praktycznie bezobjawowo przechodzily zabkowanie:tak::tak::tak:
A tak swoja droga to szybko ida Jej te piatki:baffled:Moja Klaudia ma trzy a Wiktoria ani jednej i na razie sie na nie nie zanosi
Witam
Chyba bez wizyty u pediatry się nie obejdzie - Maja znowu strasznie kaszlała w nocy, w dzień ani razu nie zakaszle za to w nocy masakra:-:)-(
W dodatku śnieg znowu zaczyna padać, nie dość że i tak katastrofa na chodnikach to jeszcze dosypie:sorry2::sorry2:
Zdrowka dla Majki:tak::tak::tak:
Kurcze a to nie jest jakis kaszel alergiczny skoro kaszle tylko w nocy:baffled:Moze macie za suche powietrze
O Dorota, nie zauwazyłam, że ktoś jest :zawstydzona/y:

Moja Niki tez co 5 min się budziła :wściekła/y: A do tego wędrująca Helenka :wściekła/y:

Wogóle jestem jaks opóźniona, coś mi chyba szwankuje...
Wspolczuje takiej nocki:no::no::no:A co bylo dziewczynkom ze tak sie budzily:confused:
Dziewczynki, poradzcie, diwiedziałam się wczoraj, z na tym weselu co jedziemy usadzają gości :baffled: I ze siedzimy przy stole z parą młodą, a ja tam z młodych to zanm tylko młodych i świadka, ale oni przecież zajęci będą, chce siedzieć ze swoimi ciotkami :tak: Jak, mam delikatnie przetłumaczyć parze młodej, że ja chce gdzie indziej :confused::baffled: Jak sobie pomyśle, to nie chce mi się jechać :baffled:
Moja siora na weselu tez usadzaly gosci:no:Ale ja powiedzialam Im wprost gdzie maja nas posadzic:tak::tak::tak:

Taaaa postępy są:sorry2::sorry2::-D:-D:-D:-D:-D
Antek stoi pod drzwiami julki wali i mówi ju ju ju ju ju/!!!!!!! a ta wcale nie reaguje:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:zaraz musze im zabawe wymyślić jakąś zanim nie doprowadzą się wzajemnie do szału:baffled:
o Julina go wpuściła i powiedziała ze może się bawić ale przy Adama biurku:baffled::baffled::baffled:
No wiesz,dobre i to;-):-)
A tak przy okazji to moj Dominik tez nosi dziewczynki
Tego papierocha widzialam juz dawno:tak::tak::tak:
A o adidasach nei slyszalam:szok:
hej,jestem tu nowa,mam 15 mies coreczke ,ktora jest moim najwiekszym skarbem,ale i zarazem malym diabelkiem i uparciuszkiem.Znany jest mi temat"obijania sie" i tzw."nic nierobienia" Haha ,oni wszyscy sie chyba zmowili przeciwko nam:tak:-swoim kobietom:)))))) i specjalnie tak nam gadaja zeby sami poczuli sie lepiej!! Oni tacy biedni zapracowani,zaharowani ...a my nic sobie nie robimy tylko leniuszkujemy caly dzien!!!!:-) Dobra rada: Olac te gadki ,robic swoje!! Wiem ze nie jest latwo bo czasem czlowieka cos trafia z a taki bezduszny brak zrozumienia........ale w koncu sa wazniejsze problemy,pogadaja i tyel !!!!pozdrawiam serdecznie :blink:
Witam:-)
Zapomniałam opowiedzieć ,od 2 wieczorów dostajemy dziwne głuche telefony z rzędu pokilka,jak sie odzywam "halo" słyszę wtedy dziwne odgłosy ni to mlaskanie ,nie szumienie ,no nie wiem co to za dzwięk ,a kiedy odbieram i sie nie odzywam z drugiej streony tez cisza i sie ktoś rozłącza,trochę mnie to niepokoi ,a nie mam identyfikacji numeru,muszę zadzwonić do tp i zamówić usługę,miałyście kiedyś tego typu przygodę.Bo ktoś to robi celowo,nie wierzę ,ze połączyć sie nie moze ,bo jakby to ktoś znajomy to dał znak na komórke ,ze coś nie moze sie dodzwonić,normalnie nie wiem o co chodzi:szok:
Oj to nie fajnie Kochana:no::no::no:Ja to bym sie pewnie wystraszyla:no::no::no:

reklama
No to teraz sie witam:-)
Ale naprodukowalyscie od wczoraj:szok::szok::szok::szok:
My wstalysmy po 9 ale przez to ze dostalam eske:wściekła/y:Mlode tearz szaleja na maksa:tak::tak::tak:Dobraly sie do kremu i maja go doslownie wszedzie nawet we wlosach:szok::wściekła/y:Tak biegaly sobie tu i tam az wkoncu sie zainteresowalam i bylam w szoku:szok::szok::szok:Zlapalam Klaudie i chciala Jej pokazac jakie ma wlosy to zarzucila focha,przykryla glowe lapkami i tyle widziala hehe:-D:-D:-D

Dzisiaj na 16 idziemy do szkoly na jaselka:tak::tak::tak::tak:A niedlugo moze z Nimi wyjde na saneczni i na spacerek

Kerna to i Michaś nieźle pospał bo pisałaś wczoraj że wcześniej zasnął:tak::tak:jak dziś brzunio??pogłaskaj malutką od ciotki malinki:tak::tak:
Wiki ty jesteś jak błyskawica:-D
Antoszka padł zabiorę się zaraz za ogarnięcie chałpy a potem zabiore ich na sanki:tak:w końcu gorączki nie mają a na katar to spacer im pomoże:tak:
brzusio pogłąskany, fasolka uradowana;-) dzis wyglądam już normalnie, brzuch spadł a ja mam wilczy apetyt!!! już sie boje jak bede wyglądać
Malina o co chodzi ze złodziejem???:baffled::confused:

DZIEWCZYNY,a mi 2 uratowały by skóre:-D

Nie sadzę zeby to był złodziej ,bo zadzwonił by z raz i jak ktoś by sie odezwał to by sie rozłaczył ,a nie dziwne odgłosy do słuchawki wydawał i dzwonił po kilka razy:szok:mam nadzieję ,ze to jakaś gównarzeria sie wygłupia tylko,a najlepiej ,ze juz nie zadzwoni:no:

brzusio pogłąskany, fasolka uradowana;-) dzis wyglądam już normalnie, brzuch spadł a ja mam wilczy apetyt!!! już sie boje jak bede wyglądać
Malina o co chodzi ze złodziejem???:baffled::confused:
no pomyślałam że może złodziej srawdza czy ktoś jest w domu:baffled::baffled::baffled:
Ja ide pranie nastawiać kuchnia odgruzowana pokój dzieci też jeszcze nasz okój i korytarz:baffled:ja nie wiem że niektórzy ludzie mają w domu wiecznie czysto :sorry2:
Medea a nie możesz zębów zrobić na raty a potem powoli spłacać????bo na raz tyle kasy to strasznie dużo:szok:my z Pietruszka mamy zamiar od marca zacząć robić sobie powoli zęby bo i ja mam do zrobienia kilka i on też:sorry2:

reklama
Najlepiej jakbyśmy się ze sztucznymi rodzili:-) albo jeszcze lepiej..jakbyśy nie mieli czucia w gębie:baffled:
A no ja ciężko kumam..no fakt, że mógłby być to złodziej, ale to mi raczej wygląda na jakiego ś zboczylasa albo gówniarze się produkują( no głupio się przyznac, ale ja też robiłam ludziom z inymi takie kawały):zawstydzona/y:
ooooooo matko jak mi się chce jesć...a słaba jestem okorpnie..jem i jak studnia bez dna wciąż głodna! Odśnieżyłam parking, Michał pomagał i już śpi.

Do góry