reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

MH jak klikam w twój link do leżaczka to mi wyskakuje strona allegro do logowania jak wpisuje swój login to mi pokazuje że strona przeniesiona do archiwum:baffled::baffled::baffled:

no mnie tez najpierw na logowanie wrzuce.myslalam ze tylko u mnie tak:sorry2:

Malimka bidulu wspolczuje kochana takiej nocki.a szefowa...bez komentarza bo musialabym niecenzzuralnych slow uzyc:baffled:
jak Ci Antos usnie w dzien to i Ty sie kimnij na chwile
mi dzis noc szybko zleciala bo jak usnelam to od razu budzik mnie obudzil:rofl::rofl:

reklama
Ja mam dziś obiad z wczoraj:tak::tak::tak:wczoraj gotowałam klopsiki w sosie pomidorowym dziś tylko cyknę surówkę i ryż ugotuję;-)
Anaconda czyli Majeczka dalej w domku??
Anabubka to jak jest pasożyt to on będzie powodował kaszel w nocy???:szok:
MH ja przy swich żarłokach to muszę chcieć gotować:baffled::baffled:
Agunia trzymam kciuki za szkolenie daj znać jak poszło:tak:
moi oglądaja frenklina tzn Julina ogląda a Antek jej przeszkadza:cool2::cool2:

Dziewczynki, poradzcie, diwiedziałam się wczoraj, z na tym weselu co jedziemy usadzają gości :baffled: I ze siedzimy przy stole z parą młodą, a ja tam z młodych to zanm tylko młodych i świadka, ale oni przecież zajęci będą, chce siedzieć ze swoimi ciotkami :tak: Jak, mam delikatnie przetłumaczyć parze młodej, że ja chce gdzie indziej :confused::baffled: Jak sobie pomyśle, to nie chce mi się jechać :baffled:

U mnie nadal nie działa:no::no::no:
Myszunia najważniejsze że z dzidzią wszystko w porządku a bakterie z moczu szybciutko wypędzisz
Malinka puściłam Maję do przedszkola ale jak po nią pójdę to od razu do pediatry podejdę, może mnie przyjmie i się dowiem wreszcie skąd ten straszny kaszel a jak nie to jutro ją zostawię w domu i jutro do pediatry podskoczymy

Hej.:-)

:no::no::no:

:tak::tak::tak:

Myszunia pod koniec ciąży maleństwo uciska różne narządy matki, w tym nerki najbardziej narażone są na zastój moczu. Dlatego dostałaś Furalgin, by nie doszło do zapalenia.:tak:

Dziewczynki, poradzcie, diwiedziałam się wczoraj, z na tym weselu co jedziemy usadzają gości :baffled: I ze siedzimy przy stole z parą młodą, a ja tam z młodych to zanm tylko młodych i świadka, ale oni przecież zajęci będą, chce siedzieć ze swoimi ciotkami :tak: Jak, mam delikatnie przetłumaczyć parze młodej, że ja chce gdzie indziej :confused::baffled: Jak sobie pomyśle, to nie chce mi się jechać :baffled:
Jakie wyróżnienie :-D:-D:-D. Pierwsze słyszę o usadzaniu gości na weselu.:baffled:Po prostu zadzwoń , zapytaj.:tak:

Zaraz nadrobie resztę.:tak:

Jeśli to rodzina to porozmawiaj z rodzicami młodej lub młodego, może oni jakoś to załatwią:tak::tak::tak:

reklama
Witam,

Niki już mi pobudkę zrobiła :dry: A spałam dzisiaj z obiema dziewczynami, na dodatek pod jedna kołdrą :baffled:

Wczoraj wieczorem czytałam co u was, ale M czekał i nie było czasu na odpisywanie :-p

Wystawiłam, kolejny leżaczek, to się zareklamuję :blink:
http://www.allegro.pl/show_item.php?...em_id=37276286

Mój po zmianę roboty, teraz ma prawie codziennie katering w pracy, więc nawet śniadania w domu nie je :tak: Majątek można zaoszczędzić :-D;-) Jak mi siedział tydzień w domu to nie nadążałam zakupów robić :szok:
Wspolczuje rowniez nocki :-(
Przynajmniej zaoszczedzicie teraz na jedzeniu :tak:
Ja tez teraz nic kasy mamie nie daje na jedzenie Bo ja to malo zjem Oliwka jeszcze mniej Najwiecej G e a go teraz nie ma A pozatym ja bez kasy jestem wiec jedzenia kupowac nie musze:cool2:
Witam
Chyba bez wizyty u pediatry się nie obejdzie - Maja znowu strasznie kaszlała w nocy, w dzień ani razu nie zakaszle za to w nocy masakra:-:)-(
W dodatku śnieg znowu zaczyna padać, nie dość że i tak katastrofa na chodnikach to jeszcze dosypie:sorry2::sorry2:
Daj znac co powiedzial pediatra I zdrowka dla Maji
Hej z rana :-D
Na 10 mam szkolenie i stresuję się okropnie...
Ania już bryka od 7 ;-) Pewnie będzie marudziła tatusiowi bo ona z reguły to koło 9 się budziła,ale musi się teraz przyzwyczaić,bo pewnie będą takie dni że na 7 to już będzie musiała u babci być ;-)
No ale damy radę nie?
Sorki że tak tylko o sobie ale tak się trzęsę na myśl o tej pracy że nic konstruktywnego bym nie poodpisywała :-D
3 mam kciuki
O Dorota, nie zauwazyłam, że ktoś jest :zawstydzona/y:

Moja Niki tez co 5 min się budziła :wściekła/y: A do tego wędrująca Helenka :wściekła/y:

Wogóle jestem jaks opóźniona, coś mi chyba szwankuje...
Spoko loko moge byc niewidzialana:-DZART
Widze ze Twoje nocki to podobne do moich Kurcze ja juz czasem trace nadzieje ze sie kiedys wyspie :baffled:
Hej laseczki:happy2:
my dziś w domku:baffled::baffled::baffled:
Julina kaszle więc ją zatrzymałam a poza tym jak sobie pomyślę że mam iść znów przez te zaspy to:no::no::no::no:
w czwartek teściowa do nas przyjedzie to może wtedy julina śmiało chodzić do szkoły oby tylko się wykurowała:cool2::cool2::cool2:
U nas nocka też masakra:baffled::baffled:Toniek obudził się (w najgorszym z możliwych momentów:-p)i od razu z takim płaczem że sie wystraszyłam bujany noszony w końcu dostał nurofen i krople do nosa bo katar kapał ciurkiem:-(no i jak mu z lekka przeszło to co....się dziecko bawić zazęło i tak do 1 w nocy:szok:to już ja miałam dość i odłożyłam go do łóżeczka popłakał z 5 minut i zasnął no a potem to już lawinowo sie budził co 30-40 minut :baffled::baffled::baffled:a od 5 jest juz na nogach:sorry2::sorry2::sorry2:baaa nawet jest już po drugim sniadaniu:szok:ja zaraz sobie druga kawę zapodam bo usnę:baffled:
szefowa wczoraj nie zapłaciła pensji telefonów nie odbiera.......napisała do kumpla że przeprasza ale nie odbiera telefonów bo przy tym zapaleniu krtani nie może mówić:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale pieniądzePOSTARA się jutro tj dziś przywieść:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ja was wczoraj w nocy poczytałam ale teraz nie pamiętam o czym:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
zdrowka dla was I nocke tez mialas okropna.
Mam nadzieje ze szefowa sie dzis postara i da wam kase.

Lece na sniadanie Tylko robic mi sie go nie chce
Pozniej wejde

Do góry