reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Halowen 2 :tak::tak::tak::tak::tak: choć nie mam za bardzo ochoty ale M meczy :tak::tak::tak:

M właśnie zjadł 6 dużych piętrowych kanapek na kolację :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

ale on ma spust :no::no::no::no::no:

przysiegam jego to lepiej ubierac niż żywić.ostatnio to on zjadł prawie 2kg bananów na raz:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dpskonale wiem o czym mowicie:tak::tak::tak::tak::tak:
ja na swojego mowie smietnik:-D:-D:-D:-D:-D
albo powinnam odkurzacz:tak::tak::tak::tak::tak:
tyle co on je naraz to ja bym na 3 razy miaala albo na caly dzien:-D
dobrze ze poszedl do pracy bo w domu to co 1-2godziny jadl
czesciej niz niemowle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Jestem na chwilkę bo A. dzisiaj strasznie marudzi bo mu pilot od tv zabrałam na 30 min:szok::baffled: Zuza wczoraj pokasływała i dzisiaj od rana trochę. Drapie się po uchu i nie je od kilku dni. dzisiaj mielismy wyniki moczu do odebrania więc odrazu ja lekarka osłuchała. Wyniki na szczęscie dobre-bakterii nie ma:tak:gardło troszkę zaczerwienione. A zachowanie Zuzy to wynik zębów:tak:Wyszła jej dolna piatka prawa, druga się przebija i górne dziąsła opuchniete:tak:Zapisała nam eurespal a że pierwszy raz to nie wiedziałam jak podać (chociaż nie zaznaczyła że do 16 to jednak na noc nie podałam:-:)baffled:No i mamy tantum verde do psikania wspmagająco przy zabkowaniu i na gardło. Dałam jej też nurofen na noc bo w nocy się budziła. Potem hipoterapia. Miedzy czasie wpadliśmy w zaspę i nas ludzie wypychali:szok::-DI tak cały dzień zleciał:zawstydzona/y:

Dzięki. Zuza już śpi ale jutro będę wiedziała jak podać.:-)

Malina mogłaś goscia uderzyć-w końcu Dziecko go ostrzegło:-DAle cham :baffled::szok:

Mamita juz 5 jej ida???????????????
a reszte zebow ma?jakos szybko.mojej dopeiro wychdza:baffled:

Resztę zębów ma juz dawno. Dotychczas książkowo jej wychodziły. na górze widziałam że dziąsła spuchnięte. Ale na dole nie dałam rady zobaczyć a lekarka jej na siłe tą łychą drewnianą patrzyła i mowiła że zeby:szok:

MAMITA zdrowka dla Zuzi
AGNES Twoj M ma serio wielki spust z tym jedzeniem i to jeszcze na noc hihihi
Mojego G tez lepiej ubierac niz karmic hihihi

U mnie nocka masakra Oliwka budzila sie non stop.Nawet nie jestem w stanie zliczyc ile razy sie budzilysmy .
O 6.30 Oliwka darla sie jakby ja obdzierano ze spory .Musze jej pozniej zobaczyc czy za sie nie wyrznal

Dzis niczego w planach nie mam.Z domu dzis z nia nie wychodze bo wczoraj wymarzlysmy porzadnie wiec wole ja dzis w komu przetrzymac :-)

Jakos mi smutno ze G nie ma .No nic musze dac rade
DOWIKLA jak ty sobe dajesz rade z tesknota??????

ANABUBKA widze ze u ciebie z M lepiej :-) super

MILEGO DNIA

Witam,

Niki już mi pobudkę zrobiła :dry: A spałam dzisiaj z obiema dziewczynami, na dodatek pod jedna kołdrą :baffled:

Wczoraj wieczorem czytałam co u was, ale M czekał i nie było czasu na odpisywanie :-p

Wystawiłam, kolejny leżaczek, to się zareklamuję :blink:
http://www.allegro.pl/show_item.php?...em_id=37276286

dpskonale wiem o czym mowicie:tak::tak::tak::tak::tak:
ja na swojego mowie smietnik:-D:-D:-D:-D:-D
albo powinnam odkurzacz:tak::tak::tak::tak::tak:
tyle co on je naraz to ja bym na 3 razy miaala albo na caly dzien:-D
dobrze ze poszedl do pracy bo w domu to co 1-2godziny jadl
czesciej niz niemowle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mój po zmianę roboty, teraz ma prawie codziennie katering w pracy, więc nawet śniadania w domu nie je :tak: Majątek można zaoszczędzić :-D;-) Jak mi siedział tydzień w domu to nie nadążałam zakupów robić :szok:

reklama
Witam
Chyba bez wizyty u pediatry się nie obejdzie - Maja znowu strasznie kaszlała w nocy, w dzień ani razu nie zakaszle za to w nocy masakra:-:)-(
W dodatku śnieg znowu zaczyna padać, nie dość że i tak katastrofa na chodnikach to jeszcze dosypie:sorry2::sorry2:

Do góry