reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Malinka na takich gosci nie ma rady:dry:gbur i rekin jak ja to mowie:-D
Agnes, Kerna ciekawe te przepisy:sorry2:
Kerna ja to ci jeszcze nie gratulowalam wiec teraz to czynie nich fasolka rosnie zrdowo a Ty sie nie martw zaciasnymi spodniami:tak:
Mamita nie podaje sie na noc zeby kaszel nie dusil:sorry2:dlatego tylko do 17
Dowikla czas ucieka jak sie jest w dobrym towarzystwie:tak:

Laura i moj juz spia.A ja ogarnelam po kolacji i ogladnelam film
Mam jeszcze ostatnie pranie w automacie- ostatnie na dzis:baffled:Jutro jescze dwa:-D
Anka jeszcze nie dzięki ale ja jestem spec od zamartwiania więc....;-)
Marta palę:-)

reklama
no i jwatwm.laski moje juz spia,p tez sie juz ulozyl:tak:
cisza ,spokoj:tak:

Witam! Narazie wpadam tylko z pilnym pytaniem. CZy można podać syrop eurespal teraz czy trzeba do 17? Lekarka nic nie mówiła, w aptece też nie, a w necie opinie są podzielone...:baffled:

Eurespal jest lekiem przeciwzapalnym a nie syropem wykrztusnym wiec mozna go na noc podawac..ja podawalam:tak::tak::tak:

i znow snieg pada:baffled::baffled::baffled:
a droga nadal nieodsniezona:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

jutro jednak wozkiem pojade bo jak zobaczylam a raczej poczulamile wazy Pauliny tornister :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
to przynajmniej na prostej drodze wrzuce go pod wozek.

usmialam sie dzis niezle.wycieramm mala po myciu i pytam czy tate wola zeby ja zaniosl do pokoju,bo zwykle takrobia.wiec ona wola"tata oc oc!tata oc oc oc!" i tak smiesznie zaczela cmokac jak sie na psa cmoka zeby przyszedl:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Lunka chcialas przepis na ciasto nalesnikowe nie wiem czy ktos wrzucil tyle ze ja nie znam proporcji--do naczynia wlewam mleko,daje jajko,troche oleju,cukier waniliowy,troszke zwyklego cukru i make. a konsystencja na oko:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
jak do krokietow to poprostu bez cukru.
Weronice robilam ostatnio nalesniki na wodzie i tez nie byly zle

ja tylko na chwile bo spiaca jestem Oliwka padla po 21
G dzwonil I jakos daje rade choc juz powiedzial ze ma dosc Ale da rade
Najgorsze to te pierwsze dni bo nic sie nie dzieje .Pozniej to juz bedzie lepiej

Ja sie przed snem powyglupialam z Oliwka i posmialysmy sie Ona sie robi taka fajna Taka rozumniejsza :-)

Sorki dziewczyny ze tak samolubnie ale jestem skonana i mowie dobranoc Do jutra

Anka a cos nie tak z moim przepisem??????
na prawde jest dobre jedzonko :tak::tak::tak::tak:
napisalam ze ciekawe bo chce zrobic:tak:
Anka jeszcze nie dzięki ale ja jestem spec od zamartwiania więc....;-)
Marta palę:-)
nie pal!!
no i jwatwm.laski moje juz spia,p tez sie juz ulozyl:tak:
cisza ,spokoj:tak:

Eurespal jest lekiem przeciwzapalnym a nie syropem wykrztusnym wiec mozna go na noc podawac..ja podawalam:tak::tak::tak:

i znow snieg pada:baffled::baffled::baffled:
a droga nadal nieodsniezona:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

unka chcialas przepis na ciasto nalesnikowe nie wiem czy ktos wrzucil tyle ze ja nie znam proporcji--do naczynia wlewam mleko,daje jajko,troche oleju,cukier waniliowy,troszke zwyklego cukru i make. a konsystencja na oko:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
jak do krokietow to poprostu bez cukru.
Weronice robilam ostatnio nalesniki na wodzie i tez nie byly zle
ja tez nie mam przepisu wszystko na oko daje:-D
ja tylko na chwile bo spiaca jestem Oliwka padla po 21
G dzwonil I jakos daje rade choc juz powiedzial ze ma dosc Ale da rade
Najgorsze to te pierwsze dni bo nic sie nie dzieje .Pozniej to juz bedzie lepiej

Ja sie przed snem powyglupialam z Oliwka i posmialysmy sie Ona sie robi taka fajna Taka rozumniejsza :-)

Sorki dziewczyny ze tak samolubnie ale jestem skonana i mowie dobranoc Do jutra
G da rade a Wy spijcie smacznie
Dorota dobranoc
no i widze ze niedlugo wszytskie uciekna:baffled:

ja jestem z doskoku mam sporo zaleglosci na necie:-D

reklama
Do góry