reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Madziula to powiedz nie i koniec :tak::tak:bo to fakt jak raz powiesz tak to potem będzie tak ciągle:baffled::baffled:
Antoszka zasypia w łóżeczu więc zarz czas zmykać pranko nastawić kuchnie odgruzować może ościel dzieciakom zmienie:baffled::baffled:
ale z doskoku jestem:tak:

reklama
ANO ODMÓWIŁAM ,NIE MAM CZASU NA WOZENIE SIE ,KSAWEK o 13 KOŃCZY ,MUSZĘ GO ODEBRAC ,POGODA JAKA KAŻDY WIDZI I UWAŻAM TO JUZ ZA PRZEGIECIE PO PROSTU,sory za capsa:zawstydzona/y:

Ja tez tak z doskoku ,tu coś wytrę ,tam poukładam ,ale widzę ze dzis wszytkie po weekendzie maja co robić:-D

Witam i ja
Mlode juz nie spia,Dominik w szkole :-)
Sniegu nasypalo tyle ze szok:szok::szok::szok:Facet juz jezdzi po podworku z odsniezarka bo ani autem odjechac,ani nawet z domu wyjsc by sie nie dalo:szok::szok::szok::no::no::no:

JUSTA
Ja ogladalam wczoraj pogode i wcale nie ma byc tak zimno:no::no::no:Najwyzej ma byc chyab z -8 w ciagu dnia,ale bylo juz przeciez zimniej:tak::tak::tak:I niby ta zima ma byc mega dluga:baffled:

Jesli chodzi o ogrzewanie to ja mam piec dwufunkcyjny i mam wszystko gdzies:-pJest wlaczony 24 godziny na dobe i ja niczym sie nie musze martwic:tak::tak::tak:

MADZIULKA
Ja to bym taka kolezanke zaraz pogonila

I nic wiecej nie pamietam:zawstydzona/y:Teraz zmykam bo mlode juz sie ubraly i czekaja az zrobie Im zarelko hehe:-)

U nas na lutówkach dziewczyny tez mają problemy z budzeniem się maluchów w nocy. :tak:Z jednej strony uważam , że to wina emocji jakie maluchy przeżywają podczas dnia , z drugiej wyżynające się ząbalki, z trzeciej strach spowodowany nieobecnoscią mamy.:dry:Ale to moje spostrzeżenia.:sorry2:
Amelia śpi z nami.:zawstydzona/y: Łatwiej mi było czuwac nad nią, z resztą karmiłam ją sporo piersia zwłaszcza w nocy. I zauważyłam, że budząc się nawet teraz w nocy sprawdza rączką czy jestem.:tak: Jak mnie namaca kładzie się i dalej śpi.:tak:

...

Ja to wiem, że ona chce spać z nami :tak: Ale ja niechcę bo się nie wysypiam :wściekła/y: żeby jeszcze spała przytulona, to ona śpi na wznak, z rozłożonymi rekami, a jak jesteś za blisko to sie drze, paluszkiem mnie tylko dotyka :baffled:

...

Mam mieszane uczucia ,niby jestem asertywna,ale jak komuś odmówie zawsze niesmak pozostanie,mam koleżankę która ciagle ode mnie kasę pożycza ,praktycznie po nic innego nie dzwoni ,ani nie pisze,teraz zima ,ona zimowych opon nie ma to doszło jeszcze wożenie jej i teściowej po kamieniu,no jak dla mnie to skrupólów jej brak,moze jestem wredna ,ale nie poświece 3 czy 4 godzin za robienie za szofera,tym bardziej że na innej stopie kontakty sie rozlużniły ,a wręcz urwały,poirytowana jestem.Mało czasu na zmianę opon było?? jasne rzucę wszystrko i będe sie woziła i czekała pod jednym i drugim sklepem,no aż mnie trzęsie

Odmów i koniec :tak: Mieliśmy takiego znajomego, co tylko dzwonił ja cos chciał :no: Wszyscy znajomi się dziwili czemu zanim, nie przepadam, chyba z rok im zajeło skapowanie się, że ich tylko wykorzystuje :sorry2:

No się pranko kręci:-):-)
Moje kochanie w weekend wysprzątało pokoje po kontach ale mi został front no i się zbuntował i nie prasował a że kosz pełen i następne 2 pralki w pogotowiu to trzeba i poprasować:baffled::baffled::baffled:
A ja wczoraj byłam taka padnięta że szok zaczęłam oglądac film na tvn i po 2 reklamie zasnełam:-D:-Da dziś mam taką chcicę że jak tylko wrócę z pracy to niecnie wykorzystam chłopa;-);-);-)
A w kuchni mam sajgon bo moje dzieci wczoraj same robiły sobie tosty na kloację ale tak posprzątały że:baffled::baffled::baffled:
Ściągam sobie film "jagodowa miłość" bo wczoraj laski w pracy mi mówiły że świetny:tak:

My juz sobie pojadlysmy:tak::tak::tak:Tylko Wicia biega jeszcze z reszta chlebka i go skubie hehe;-):-)
Zaraz umyje sobei glowe i jak wysusze to chyba wyjde z Nimi:tak::tak::tak:
Pranie i prasowanie tez mnie czeka ale napewno nie dzisiaj hehe:-p

U mnie tez bedzie kilka pralek jak jzu sie rozkrece ;-):-)

Cholera Klaudia zbila mi talerz i rozprysl sie na calym korytarzu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok:Dobrze ze uciakla i nic Jej sie nie stalo
Mam nadzieje ze wszystko popsrzatalam

Dziewczyny ,macie jakies pomysly na fajne spedzenie ferii zimowych:confused:I nie chodzi mi o jakis wyjazd bo po pierwsze kasy brak a po drugie jak tu gdzies jechac jak nie idzie wyjechac z podworka hehe:no:

reklama
Do góry