reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A& E
KOCHANA WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU tWOICH JAK ZAWSZE 18-TYCH URODZIN:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
100 LAT 100 LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i ja sie dołączam z ogromniastymi buziakami

Ta co jest zawsze czyli prywatnie :tak:

też się przyłączam

dołączam sie do życzeń :tak::-)

Przylaczam sie do zyczen:-)

:tak::tak::tak:
1593.gif

A&E STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziekuje za zyczenia kochane jestescie:tak::tak::tak:
My dzis idziemy na imprezke bo znajomy tez ma urodziny i ustalillismy ze dzisiaj u niego impreza a jutro u mnie i tak sie zamieniamy co roku raz ja pierwsza odprawiam urodzinki a raz on:tak::tak::tak::tak:

Co do wagi to wazylam Emily dwa dni temu i wazy juz 12,5kg:szok::szok::szok:
A ciuchy kupuje jej na 98 i ma takie w sam raz :tak::tak::tak:

M wlasnie wstal a my wcinamy bulki:tak::tak::tak:Ale bylam glodna:szok::szok::szok:

MALINUS
Bo Twoja Julcia jest wysoka wiec jest napewno chudzinka:tak::tak::tak:
Modelka bedzie:-):tak:

Meduska to zmierz sobie Maxika sama:tak::tak::tak::tak:
Antoszka wstał zje banana ubierzemy się i po Julinę do szkoły:baffled:a temperatura zamiast rosnąć to spada bo jest już -12:szok:i do tego big mgła:dry:
jak wrócimy to mam w planach dokończenie zupki, prasowanie ,może podłogi wypucuję:sorry2:

A&E to duża jest Emilly:tak::tak::tak:
fajnie macie z tą imprezką:tak::tak::tak::tak::tak:
Dowikluś Julina ma narazie w planach życiowych pozostac do starości księżniczką no może królewną:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A&E to duża jest Emilly:tak::tak::tak:
fajnie macie z tą imprezką:tak::tak::tak::tak::tak:
Dowikluś Julina ma narazie w planach życiowych pozostac do starości księżniczką no może królewną:-D:-D:-D:-D:-D:-D
No to ma ambitne plany hehe:-D:-D:-D
Moje to mowia ze sa ksiezniczkami i modelkami:tak::tak::tak::-D

Jak sie ubieraja i nie moga naciagnac rajstop lub spodni to mowia ze sa grube:szok::-D:-D:-D

Kerna, Helenka urodzona prawie 3 tyg po terminie i poxno zaczela gadac :sorry2:
Joanna współczuję :-(
no czyli nie ma reguły i już....:baffled:

Kerna nie próbowałam tego propolanu, teraz daję jej prawoślazowy i mam jeszcze tantum verde w aerozolu:tak::tak::tak:
u mnie mama ma fioła na punkcie tego propolanu i fiołek przeszedł na mnie:-D nie pamiętam kiedy brałąm jakieś antybiotyki, czy inne leki. Zawsze gardłowe sprawy załatwialiśmy tym dziadostwem:tak::tak::tak::tak:

czepiasz sie szczegolow:-p:-p:-p

2 z takimi samymi podpisami tylko inny kolor tla a trzeci z tlem jak pierwszy ale mam dodtakowy podpis pod suwaczkiem 36tc :-)
co to za kłótnie:-D:-D:-D

Witam laski ze szczecińskich mrozów:happy2:
w radio mówią szczecin -7 a ja mam na piętrze na termometrze -11:szok:i jest zimno bo zaczął wiać wiatr:baffled:
wiesz wyżej zawsze zimniej..musisz sobei zamontować drugi na parterze:-D

Wiem wiem, zawsze bylam przeciwniczka, ale wiesz, Julka nie wychodzi praktycznie z syropów i chusteczek do nosai chyba tak nieswiadomie zaczelam przesadzac. Kiedys moja na roczek po sniegu latała bez rekawiczek, spala na balkonie na mrozie, albo przy otwartym knnie szeroko i zamknietym pokoju, tylkpoprzykryta po szyje, no szok. Nawet moja mama mowiła, ze przesadzam w 2 str, ale nigdy nic jej nie bylo, my chorzy wirusowo, zdychający, a ta zdrowa jak ryba nawet nie kichnęła. No i masz, musze powoli do tego wracac.
no to wygląda na to że warto:tak: ja z moim rok temu łaziłam po tych -20 stopniowych mrozach (oczywiście nie długo) i ludzie zabijali mnie wzrokiem...a jemu nic...do tej pory miał to jedne przeziębienie tylko:tak:

a tak wogole to ważyłamsie dzisiaj rano- 53,2!!!!!!! a Maks ma już 6.800:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
no pięknie ważycie:szok:

skoda że nie mierzą dzieci na kontroli tylko ważą:confused: ciekawa jestem ile ma dokladnie:confused::confused::confused::confused:
mi w Hiszpanii mierzyli go za każdym razem. A w Polsce absolutnie nie wolno:baffled: i nie mogłam siedoprosić. Babka stwierdziła, że siębiodra mogą zniekształcić i jakaś kontuzja...ee duperele. Pytałąm rehabilitantki to ona popukała mi w głowę i powiedziała, że dzieci przecież nie mają non stop podgiętych nóg i jakoś je prostują i bioder sobie nie krzywią....zmierz go sama:tak:
hehehhe to ja sie pochwale ze moja Paulina jak miala 5mies prawie to wazyla 8300 a Weronika jak miala rowno 5mies:-):-):-):-)
a jak mialy Pauoina 1rok i 5 mies to wazyla 13500 a Weroniak jak 1rok i 4mies to wazyla 14kg :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D o obie z ta waga mialy 82cm-co znaczy ze Weronika w sumie wieksza od Pauliny:baffled::baffled::baffled::baffled: o mamo! to jaka duza ona bedzie???????????????????:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
ale klocki:szok::szok:

A& E
KOCHANA WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU tWOICH JAK ZAWSZE 18-TYCH URODZIN:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
100 LAT 100 LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dołączam się, ale gówniara z Ciebie;-);-):-D

też się przyłączamNormalnie nudności i wymioty takie jak w ciąży w pierwszych miesiącach :baffled::baffled::sorry2::sorry2:
:rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:

Ja tez musze posciagac pranie i wyprasowac:szok:
no kurcze ja czekam:tak: oj poprasowałabym sobie:tak:

:-D:-D:-D:-D

Jak sie ubieraja i nie moga naciagnac rajstop lub spodni to mowia ze sa grube:szok::-D:-D:-D
no nie mogę!!!:-D:-D:-D
oj babki ale skrobiecie :szok::szok::szok:ledwo przebrnęłam a nie było mnie chwilę!
Jak zwykle zasiadam z kawką nie w czas:-D:-D:-D:-Dwięc wypiję sama.....Micha poszedł głodny spać bo odmówił jedzenia, więc pewnie zaraz sie obudzi:dry:

witam ,laski ,ale nasmarowałyście:szok::szok::szok::szok::szok:
wszystkiego najlepszego z okazji 18 urodzin dla A&E mnóstwo zdrowia ,miłości ,gorącego seksu i wygranej w toto lotka oczywiście,:-D:-D:-D:-D

Joanna wspólczuje stłuczki kochanaja dziś jechałam z m na stację benzynowa i choć jechałam powoli bo niecałe 40 km na h to kiedy nacisnęłam hamulec auto zaczęło bujać ,co spowodowało małą awanturę z wszechwiedzącym męzem mym:-Dale na szczęście nic sie nie stało ,a zima mnie wykończy,robiłam prawko latem ,to jest moja druga zima ,a pierws prawdziwa (ze śniegiem) i w sumie uczę sie jeżdzić:tak:

Dziwczyny,nadchodzi wielkopomna chwila,nie wiem czy pisałam wam kiedyś ,ale kupujemy od gminy nasz dom,no i poszła już pierwsza rata,spozadzono protokuł i za tydzień w czwatrek jedziemy do notarisza:-D:-D:-D:-Dtakze dołaczam do szczęśliwego grona ,posiadaczek własnego MMMMMMM:-D:-D:-D

aNABUBA Z TORRENTAMI JEST TAK ,ZE JAK BĘDZIESZ REGULARNIE OD NICH ŚCIAGAŁA ,TO BEZ PROBLEMU I OGRANICZEŃ,ALE JEŻELI PRZEZ PÓL ROKU DO NICH NAWET NIE ZAJRZYSZ,NIE ZALOGUJESZ SIE TO PRZEPADNIE CIO KONTO I BĘDZIESZ MUSIAŁA WYSYŁAĆ SMS JESZCZE RAZ ,JA TAK MIAŁAM BO OD MAJA nie ściagałam nic,bo praca i takie tam... ,a kiedy w grudniu mi sie przypomniało o torrentach nie miałam juz konta,:tak:ale jak będziesz reguralnie to super sprawa(sory za capsa)

Przeleciałam posty pobierznie ,po łebkach ,bo tyyyle napisałyście ,ze aż strach:szok:
Ksawek ma 124 wzrostu i wazy 22 kg,a Klaudia ma 154 cm i wazy 44 kg
a jako roczniaki KSAWEK ważył 10.100 a Klaudia 10.900 także klocki ,
ale ksawek jak sie urodził miał 4.200 a klaudia 3.600

reklama
Do góry