reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
poważnie?:szok::szok::szok:

a on sie pulpecik zrobił:-D no i w sumie to niektóre ciuchy na 6 miesiecy ma za małe:szok:

na 68 niektóre body sie juz niedopinają:dry: jedne mu zakładam z next na 9 miechów i ma w sam raz:dry:

skoda że nie mierzą dzieci na kontroli tylko ważą:confused: ciekawa jestem ile ma dokladnie:confused::confused::confused::confused:

i z kurtki mi wyróśł:wściekła/y: a ta co kupilam na za rok na pewno bedzie za mala na niego za rok:-D nie wiem czy jeszcze w tą zime mu jej nie założe:szok::-D:-D

i po kim on taki wielki:confused::confused::confused:

Moja mierzą na kontroli :tak: Ale Heleny mi nie mierzyli bo nie była wyjaśniona sprawa z bioderkami.

A moja Niki ma na sobie, rajstopy na 62 i bluzeczkę 3-6 miesięcy :-p

moja Julina jak miala rok ważyła 6600 a Adam 9300 właśnie sprawdziłam w ich książeczkach:-D:-Djulina miała 75 cm Adam 86cm a Antek nawet nie wiem ale ubranka nosi na 80-86cm więc też malutcy to oni nie byli:no:
Julina teraz jako prawie 6 latka waży (wczoraj wiieczorem:-))18,7kg a wzrostu ma 128cm :tak:
Adam 11 latek waży o zgrozo 44.5 kg:szok::szok::szok:a wzrostu ma 146cm:sorry2:
więc Adach to powinien spokojnie lekko się odchudzić:baffled:

Anabuba, jak Weronika bedzie wieksza, to ja nie wiem co to za kolos, hihi. Moja tez chyba duza, tzn wszyscy pytają, czy 3 latka juz skonczyla, a ona przed 2 urodzinami byla.
Widzialas wiad o torrentach?

Ostatnia edycja:
moja Julina jak miala rok ważyła 6600 a Adam 9300 właśnie sprawdziłam w ich książeczkach:-D:-Djulina miała 75 cm Adam 86cm a Antek nawet nie wiem ale ubranka nosi na 80-86cm więc też malutcy to oni nie byli:no:
Julina teraz jako prawie 6 latka waży (wczoraj wiieczorem:-))18,7kg a wzrostu ma 128cm :tak:
Adam 11 latek waży o zgrozo 44.5 kg:szok::szok::szok:a wzrostu ma 146cm:sorry2:
więc Adach to powinien spokojnie lekko się odchudzić:baffled:

to ja jeszcze stan obecny-Pauliha ma 146 i wazy 34kg a Weronika ma 94cm jakos i wazy 17,5kg:-)
teraz juz mnie nie ma
ja mam dzieci olbrzymy,ale to po tatusiu:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

papappa

Ana, jak Weronika bedzie wieksza, to ja nie wiem co to za kolos, hihi. Moja tez chyba duza, tzn wszyscy pytają, czy 3 latka juz skonczyla, a ona przed 2 urodzinami byla.
Widzialas wiad o torrentach?

tak dzieki
u mnie tez sie dziwiwa ze ona ma tylko 2 lata:-D
jak bede u mamy to sprobuje jak to dziala bo u siebie nic nie sciagne
pa

reklama
Do góry