reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cóz , widać tyle jej było tylko potrzebne, ona tak czest ma że tak krótko spo, tak?

A moja juz wstała po nocce, gada sobie, wiec jeszcze nie idę do niej, ale czas na kompa własnie sie skonczyl.

Anabuba, kurcze rogi ten kwas, te ceny co podają to juz ze znizka na recepte. Zapisze sobie nazwe i popytam u siebie.

moja lata z golym ylkiem bo siedziala na nocniku a matka je ubracnie moze:baffled::baffled::baffled::-D:-D:-D:-D

ja placilam 8-zl za 2 fiolki ale to pare lat temu.i bralam 2 opakowania.zuzylam 3 fiolki i jedna oddalam bratwoej bo pozniej jej bylo potrzeba.
to jest na male nadzerki,bo na duze moze nie pomoc.popytaj w patece i pogadaj z ginem

reklama
MH-no pożadeczek jak malina, hihi

Malina-no trochę lepiej ze zdrówkiem, juz tak nie kaszle czesto, ale solidnie, hihi. Głowa ćmi :) poki sie nie nachyle, przychyle, kucne, za szybko wstane itd..., hihi

Anabuba-bo o mnie wystrczy pomyśłeć i juz jestem:)

Dorcia, trzymam kciuki!!!!!
Lunka naprawdę to wygląda na mocną migrenę :tak::-):-):-)
Ja mam totalnie to samo co ty.

Niki usnęłą na swoją poranną drzemkę i spała cale 5 min :wściekła/y:
No to się naspała :tak:;-):-p

Witajcie babolki.
Przejrzałam tylko ostatnią stronkę

Mały w szkole,młoda pisała esa,że też do szkoły dojechała,więc luzik.
Muszę ogarnąć nieco poranny bajzel i po małego iść ,bo na 12.30 jego psycholog przychodzi.
piAtki mnie wykańczają.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Kto wymyślił,żeby dzieciom robić 3 lekcje w planie.:confused::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Oj cos ostatnio widze M cie czesto denerwuje:-(Ech faceci:wściekła/y:
jeszcze nie dążyłam sie z nim pogodzic a znów mi zalazł za skóe:-D
a jak Twój?

Witam i ja porannie.:-):-)
Maja coś zaczyna kaszleć,mam nadzieję ze mi się nie rozchoruje, dobrze ze jutro już weekend to może przez ten czas się wzmocni a ja dodatkowo zrobię jeszcze dzisiaj syropu z cebuli:tak::tak:
Zapraszam oczywiście na poranną kawkę:-):-):tak::tak:

a ja dzisiaj kawki nie mam:-(
na śniadanko marchewka:-p
ale za to lunch pieczona rybka:-p
a obiadek befsztyk z sałatą:-):-):-):-)
Kochane nocka rewalacja jak namoje dzieci :tak: Tylko 3 razy wstawałam :sorry2:
tylko:sorry2: ja w sumie dwa z porankiem;-) tyle że o 6.30 maks sie juz wyspał i nie chcial grzecznie leżec nawet w łóżku obok mamy:-D:-D:-D Mama musiala sie z nim bawic:-D nie dał pospac:-)

Nasze chlopy sie pozmawiali chyba
polowa %%% polowa siedzi w domu i spuje nam humory,albo jedno i drugie
kolejny wirus na BB?:baffled::-D:-D:-D:-D:-D
chyba:-D:-D:-D:-D

witam :-( rozwaliłam samochód tzn lewy błotnik lampę i pierwsza wypłata pójdzie na klepanie lakier lampę szitt :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie gniewajcie sie ale jestem dobita wogóle wczoraj byl jakis parszywy dzień :no: dziś na 14 .30 do pracy do 21.30
miłego dnia
:-( kolejny wirus? co chwile rozwalone auta:-p
taka zima......:-(

luna średnie miałam- ale widocznie na moje nogi to juz duże:-D:-D:-D lubi ejezdzic na rowerze- ale teraz i tak raczej nie ma jak:-D poczekam do wiosny;-)

a tak wogole to ważyłamsie dzisiaj rano- 53,2!!!!!!! a Maks ma już 6.800:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

kochana a wlasnie elektronicznie nie mozna?
przeslij mi na maila to wydrukuje i poroznosze u nas tam gdzie sie da:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Malinka ok,poczekam

a mrozy to w Mrozach a nie w szczecinie:-D:-D:-D:-D:-D:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

u mnie teraz - 8 a tak w dzien wczoraj caly czas -6 :baffled:
to moczowa sparwa u was zeby nie mowic "gow....":-D:-D:-D:-D
widzisz Anabubka ty mi tu wirusa mrozów zapuściłaś:-D:-D:-Dbo u mnie zawsze było ciepło:tak::tak:
oj śmierdząca ta sprawa łazienkowa ale dobrze że to zobaczył bo by dopiero było:baffled::baffled::baffled:
MH ale ci się Nikuś naspała:szok::szok::szok:mój włśnie zasnął i mam nadzieję że do 11-11.30 pokima:tak::tak:
Meduska no to działa ta dietka na ciebie oj działa a jak Justa????a Maksik to ci rośnie jak na drożdżach:szok::szok::szok::szok:
Kurcze idę to okno w łazience zamknąć bo mi zimno cosik:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: i trzba by zupkę nastawić:sorry2::sorry2:
w niedzielę na tvn będzie o 20.05 film "słodki listopad"kiedyś go oglądałam co się zwyłm to moje ale superaśny był:tak::tak::tak:
mój Antoszka ma 14 m-cy a waży 8700 więc też nie mało

Moja Niki tyle waży :szok::szok::szok::szok::szok:

A dla Ciebie gratki :tak: JA się zważę po południu, zobaczymy czy coś schudłam :dry:
poważnie?:szok::szok::szok:

a on sie pulpecik zrobił:-D no i w sumie to niektóre ciuchy na 6 miesiecy ma za małe:szok:

na 68 niektóre body sie juz niedopinają:dry: jedne mu zakładam z next na 9 miechów i ma w sam raz:dry:

skoda że nie mierzą dzieci na kontroli tylko ważą:confused: ciekawa jestem ile ma dokladnie:confused::confused::confused::confused:

i z kurtki mi wyróśł:wściekła/y: a ta co kupilam na za rok na pewno bedzie za mala na niego za rok:-D nie wiem czy jeszcze w tą zime mu jej nie założe:szok::-D:-D

i po kim on taki wielki:confused::confused::confused:

Muszę ogarnąć nieco poranny bajzel i po małego iść ,bo na 12.30 jego psycholog przychodzi.
piAtki mnie wykańczają.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Kto wymyślił,żeby dzieciom robić 3 lekcje w planie.:confused::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a psycholog z racji SUO czy prywatnie?

Paulina ma dzis 4 lekcje ale p po nia leci.skoro jest w domu to niech leci.

a ja p wyslaalm teraz zeby mi legitymacje ubezpieczeniowa podpstemplowal bo przecie ja za tydzien do chirurg znowu:baffled:

mój Antoszka ma 14 m-cy a waży 8700 więc też nie mało

hehehhe to ja sie pochwale ze moja Paulina jak miala 5mies prawie to wazyla 8300 a Weronika jak miala rowno 5mies:-):-):-):-)
a jak mialy Pauoina 1rok i 5 mies to wazyla 13500 a Weroniak jak 1rok i 4mies to wazyla 14kg :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D o obie z ta waga mialy 82cm-co znaczy ze Weronika w sumie wieksza od Pauliny:baffled::baffled::baffled::baffled: o mamo! to jaka duza ona bedzie???????????????????:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
Lunka naprawdę to wygląda na mocną migrenę :tak::-):-):-)
Ja mam totalnie to samo co ty.
I co Ci pomaga?

luna średnie miałam- ale widocznie na moje nogi to juz duże:-D:-D:-D lubi ejezdzic na rowerze- ale teraz i tak raczej nie ma jak:-D poczekam do wiosny;-)

a tak wogole to ważyłamsie dzisiaj rano- 53,2!!!!!!! a Maks ma już 6.800:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
OOO
ja jezdze w domu, hihi, w miejscu:-D:-D:-D Staram sie, na prawde sie straam do jechac do tv al enie moge:-D:-D:-D:-D:-D
A wam pięknie waga idzie, duuzy chłopak:tak:, aTy juz lzejsza ode mnie:tak::-)

skoda że nie mierzą dzieci na kontroli tylko ważą:confused: ciekawa jestem ile ma dokladnie:confused::confused::confused::confused:
u nas mierza i waza i badaja... Trzeba bylo poprosic-znaczy sie upomniec. Ale mozesz isc do przycodni dzieci zdrowych i poprsic, nie powinni odmówic, u nas tak widzialam mamuski robia.

Do góry