reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Już wróciłam. Zuza spi z A. wiec wpadam jeszcze do Was. Sąsiad rabie drzewo w piwnicy pod nami od 7.00 a teraz ktoś dywany trzepie pod oknem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jeszcze śpicie???:-:)-:)-(

Kochana, pamięaj, że z większego mniejsze da się zrobić;-):-)

Oj... ja jak rzucałam palenie, to zawsze musiałam mieć paczkę w domu, ale koniecznie zamkniętą. I powiem Wam, że w pierwszym drugim tyg był luz, ale po miesiącu to aż mnie rzucało za fajkami, jak ktoś mi zapalił, to aż chcice na nia miałam.

eee, jak dla mnie to taki nieletni buntownik bez powodu. Ale może takie zdjęcie...

No to już czaje, kurcze, cholernie drogie to. A stronę własną w necie macie?

nikogo nie ma a ja nie wiem co ze soba zrobic...

Nie mamy własnej strony, tylko na stronie fundacji jesteśmy:zawstydzona/y:

Witam z dietetyczną kawką i Maksem pod nogą;-)

Agnes
dużo moich koleżanek się nim podnieca- a mi się za specjalnie nie podoba- film fajny ale Edward taki sobie;-)
małolat taki- ja wole bardziej dojjrzalych facetów;-)

mamita zapisąłam sobie-jak bede odliczać podatek to pomoge:tak:

a właśnie co do podatku, to powiedzcie mi jaki druk mam wziąć żeby odliczyć sobie dziecko? i jak to sie wypisuje?

Dzięki;-)

a no to co innego.a nie mogl w aucie posac?bylo gdzies blisko okna postawic.
no ja tez jeszze nie wiem jak z tych torrentow ale sie dowiem:tak:

Mamita-juz kilku osobom rozeslalam wasze dane:tak::tak::tak::tak::-)

Dzięki. A formularzy drukuje ile się da. Wczoraj drukowałam 25 szt kobitka policzyła mi po 0,50zł:-) Zaraz kupiłam znaczki i porozsyłałam, część zanieśliśmy z A. osobiście. Wczoraj A. gadał z kumplem-powiedział że jak będzie miał nocki to mi 100szt wydrukuje w firmie tylko papier kupię:-):-):-)

No wreszcie jesteś:happy2:

to kciukasy zaciśnięte:tak::tak:

kochana w każdym szpiyalu gdzie jest oddział psychiatryczny prowadzą zamkniętą terapie uzależień:tak:

nie mój typ ten edward taki szczunek ja to takich w typie mojego pietruszki lubię:-p

zapisane teraz będe namawiała kogo się da:tak:
zapytam pani w zerówce czy moge wywiesić na tablicy bo często rodzice pytaja czy można komuś przekazać:tak:

Wiki do dzieła:-D:-D
Witam czwartkowo:happy2:
u nas zima na całego dziś droga przez ogródki działkowe do szkoły z dzieciakami to była droga przez mękę:szok::szok::szok:normalnie zaspy i wielkie koleiny:szok:śnieg cały czas pruszy na termometrze -6 ponuro ale pięknie:tak:
ja dziś robie remament w swojej szufladzie z bielizną:tak:bo moje kochanie mnie zaskoczyło i wczoraj przez allegro zamówiło mi 2 staniki i piżamę:tak::tak::tak:
Antoszka senny:baffled:chyba go koło 10 położe spać bo po 12 musimy iść po julinę do szkoły:dry:
Anabubka a za ile byś chciała wózeczek;-);-);-)
MH współczuję nocki wiem jak to jest Antek mi tak dał popalić swoją bezsennością i częstymi pobudkami że myślałam że n igdy z tego nie wyrośnie a tymczasem skończył rok i śpi dobrze:tak::tak::tak::tak:
laski w radio trąbią że warszawa sparaliżowana zimą prawda to:szok:

Dzięki:-):-)

Mamita super że babka ci połowę ceny policzyła no i że kolega zrobi 100zst, to zawsze już mniejsze koszty
Joanna oj współczuję stłuczki:-:)-(
Kerna nie próbowałam tego propolanu, teraz daję jej prawoślazowy i mam jeszcze tantum verde w aerozolu:tak::tak::tak:

No czesc dziewczeta
Nie uciekac mi prosze, wiem, że późne zlądowałam, ale w nocy nie spałam, to rankiem nadrabiałam.
Nadrobiłam też już wczorajszy wieczór i dzisiaj, więc wracam zaraz z cytatami:)

A póki pamiętam
MH-jja tą niki to już dawno widziałam i tak jakoś jeszcze sie nie zmieniło, może pogrzeb w ustawieniach. No i ciesze sie ze w końcu mialas troszke luzu w nocy-wstawac 3x to tez nie szczyty marzen, no lae zawsze lzej.

Anabuba, aleś mi dała do czytania. O nadzerce to sie naczytałam jużtyyyle, że szok, al epoczytam o tym kwasie. Mój gin cos mi bąknął o tym, ale mówił, że nie wie ile kosztuje, ale inna pacjentka zrezygnowala z zabiegu i powiedziala, ze to strasznie drogie, wiec wykluczylam juz na poczatku. Sprawdze ile taka przyjemnosc. Mam jeszcze 3 tabsy anty, wiec za tydz dostane okres, wiec za półtora tyg powinna być już na zabiegu-jakims. POwiedzialam sobie, ze jesli tylko Jemu bedzie pasowac i mnie upchnie, to jaw tym cyklu musze to w koncu zrobic.

I kurcze rozpisałam sie-aha!
Kerna, no kurcze, co to za lekarz co tak straszy na zapas. Słuchaj, mój kuzyn nie mówił nic skladoweo ( co dało sie zrozumiec po naszemu ) do 6 roku zycia, a jak zaczal, to pelnymi zdaniami. Co wiecej w szkole omnibus, same paski, szóstki bardzo małym nakladem pracy. Geniusz po prostu. I chodzili do logopedy i do psychologa i kazdy rozkladal rece i mówili ze albo sam zacznie albo juz mówic nie bedzie. Nie bój żaby, będzie git. Jesli widziasz, że rozumie co sie do niego mówi, t tylko cierpliwie czekac. Moja zaczela mowic bardzo wczesnie i wyraznie, ale jak miala 10 mies zaczela chodzic i jezyka w gebie zapomniala. Troche trwalo zanim znów zaczela, ale ze swiatem tak zainteresowana, to juz sie nie stara tak wyraznie mówic, no raz czy 2 pierwsze powie super czytso a późńiej sobie spłyca mowe, hihi. Jak juz wszytskie pisały0kazdy po swojemu sie rozwija

As ja Ci wielkie dzieki za linki, choc nie dla mnie, ale skożystam.

Joasiu, kuźwa, no zima nie oszczedza, nasz tez jeszcze do konca nie zrobiony-tzn bebechy wszystko oki, ale facjate jeszcze trezba poprawić.

i wiecej nie pamiętam, zw

reklama
Do góry