Mama Helenki
i Aniki :D
MH czy ja dobrze widze ze masz 3 suwaczki dla Niki?:-):-)
Czasami coś się pierniczy, ale samo się poprawia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
MH czy ja dobrze widze ze masz 3 suwaczki dla Niki?:-):-)
Jeszcze śpicie???:---(
Kochana, pamięaj, że z większego mniejsze da się zrobić;-):-)
Oj... ja jak rzucałam palenie, to zawsze musiałam mieć paczkę w domu, ale koniecznie zamkniętą. I powiem Wam, że w pierwszym drugim tyg był luz, ale po miesiącu to aż mnie rzucało za fajkami, jak ktoś mi zapalił, to aż chcice na nia miałam.
eee, jak dla mnie to taki nieletni buntownik bez powodu. Ale może takie zdjęcie...
No to już czaje, kurcze, cholernie drogie to. A stronę własną w necie macie?
nikogo nie ma a ja nie wiem co ze soba zrobic...
Witam z dietetyczną kawką i Maksem pod nogą;-)
Agnes dużo moich koleżanek się nim podnieca- a mi się za specjalnie nie podoba- film fajny ale Edward taki sobie;-)
małolat taki- ja wole bardziej dojjrzalych facetów;-)
mamita zapisąłam sobie-jak bede odliczać podatek to pomoge
a właśnie co do podatku, to powiedzcie mi jaki druk mam wziąć żeby odliczyć sobie dziecko? i jak to sie wypisuje?
a no to co innego.a nie mogl w aucie posac?bylo gdzies blisko okna postawic.
no ja tez jeszze nie wiem jak z tych torrentow ale sie dowiem
Mamita-juz kilku osobom rozeslalam wasze dane:-)
No wreszcie jesteś
to kciukasy zaciśnięte
kochana w każdym szpiyalu gdzie jest oddział psychiatryczny prowadzą zamkniętą terapie uzależień
nie mój typ ten edward taki szczunek ja to takich w typie mojego pietruszki lubię
zapisane teraz będe namawiała kogo się da
zapytam pani w zerówce czy moge wywiesić na tablicy bo często rodzice pytaja czy można komuś przekazać
Wiki do dzieła
Witam czwartkowo
u nas zima na całego dziś droga przez ogródki działkowe do szkoły z dzieciakami to była droga przez mękęnormalnie zaspy i wielkie koleinyśnieg cały czas pruszy na termometrze -6 ponuro ale pięknie
ja dziś robie remament w swojej szufladzie z bieliznąbo moje kochanie mnie zaskoczyło i wczoraj przez allegro zamówiło mi 2 staniki i piżamę
Antoszka sennychyba go koło 10 położe spać bo po 12 musimy iść po julinę do szkoły
Anabubka a za ile byś chciała wózeczek;-);-);-)
MH współczuję nocki wiem jak to jest Antek mi tak dał popalić swoją bezsennością i częstymi pobudkami że myślałam że n igdy z tego nie wyrośnie a tymczasem skończył rok i śpi dobrze
laski w radio trąbią że warszawa sparaliżowana zimą prawda to
Czasami coś się pierniczy, ale samo się poprawia
aha.bo ciagle je widze.2 suwaczki z takim samym tekstem ale inne tla
A ja widzę dwa identyczne
A ja widzę dwa identyczne
czepiasz sie szczegolow
2 z takimi samymi podpisami tylko inny kolor tla a trzeci z tlem jak pierwszy ale mam dodtakowy podpis pod suwaczkiem 36tc :-)