reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

KERNA
Tak nie do konca to zalezy od pilotow:no::no::no:Nikt nie bedzie ryzykowal zycia tylu pasazerow:no::no::no:
lepiej odwolac i przelozyc loty :tak::tak::tak:
ale nie no to jest jasne..troche nie tak sie wyraziłam. Po prostu wiadomo , że jest pilot i pilot. nie każdy da sobie radę w trudnych warunkach...ale w niektórych syt. to jasne że odgórnie cofają loty i już:tak::tak::tak::tak:bo ja bym pewnie też nei wisiadła. Napisałąm jak było u mnie. Wyleciałąm z ES, w krk pogoda była ok, ale nagle sie zmieniła i w śnieżycy lądowaliśmy....:baffled:

reklama
Kerna nie ma sie czym martwic:no::no:
przyjdzie na niego czas moja bratanica jest rok starsza od Emily i mowi tylko tata mama tap tzn tak a reszte na migi
ale jej brat byl taki samiutki dopiero jak poszedl do przedszkola miedzy dzieci zaczal w takim tepie mowic ze szok i z ta mala bedzie napewno tak samo.
Ja mam znajoma co jej corka jest 4 tygodnie mlodsza od moja i nic nie mowi nawet mama ani tata no kompletnie nic i jej lekarz tez powiedzial ze przyjdzie na nia czas:tak:
Tak wiec i na Twojego bombla przyjdzie czas :tak::tak:

Kerna nie ma sie czym martwic:no::no:
przyjdzie na niego czas moja bratanica jest rok starsza od Emily i mowi tylko tata mama tap tzn tak a reszte na migi
ale jej brat byl taki samiutki dopiero jak poszedl do przedszkola miedzy dzieci zaczal w takim tepie mowic ze szok i z ta mala bedzie napewno tak samo.
Ja mam znajoma co jej corka jest 4 tygodnie mlodsza od moja i nic nie mowi nawet mama ani tata no kompletnie nic i jej lekarz tez powiedzial ze przyjdzie na nia czas:tak:
Tak wiec i na Twojego bombla przyjdzie czas :tak::tak:
:szok::szok::szok: to co ta psycholog od niego chce...on jak dla mnie też mało mówił, ale tak jak Ty spotkałąm się z dwulatkami niemowami:no: a on jednak jakoś siękontaktuje i tez spokojnie czekam aż sie rozkręci. Szczególnie, że próbuje cos powtórzyć..np. uwielbia kotku, czy ding dong. Wykrzywia się i chichra bo niedaje rady. No ale ta babka tak ostro kręciła głową że sobie pomyślałam, może faktycznie:confused::confused::confused:

witam wieczornie

dzionek pracowity
jakjuz sie od was oderwalam to najpeirw zajelamsie mala,zrobilam 2 prania,rozebralam choinke,pozniej ten bajzel sprzatnelam(nareszcie nic mnie przy kompie nie kluje:-D:-D:-D:-D),pozniej ogarnelam chalue,zroobilam zupke,pozniej mam wpadla na chwile,pozniej poprasowalam troche malej rzeczy,no i jakos do wieczora zlecial. a @ mam dzis masakryczna:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
bez prochow by sie nie dalo.i to pyralgina

male juz spia,p tylko w cos tam patrzy.ja juz wykapana:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: wiec mam luzik]

laski mam pytanie do tych co z torrentow sciagaja.zeby sie zarejstrowac to trzeba wykupic smsa za 9zl.i powiedzcie czy juz potem filmy za darmo sciagacie?czy ten sms jest tylko raz czy np starcza na 1 mieisiac czy cos?czy sa jakies ograniczenia w ilosci sciagnych plikow i czy ograniczenia w predkosci czy tyle ile jest lecze.i czy jak sie przerwie sciaganie to czy ttrzebapotem od nowa czy mozna zaczac tam gdzie sie sciagnelo?

duzo tego co?ktora kuma o co mi biega niech pisze ja ide poczytac:-)

KERNA
Tak nie do konca to zalezy od pilotow:no::no::no:Nikt nie bedzie ryzykowal zycia tylu pasazerow:no::no::no:
lepiej odwolac i przelozyc loty :tak::tak::tak:
Zgadzam sie:tak::tak:lepiej odwolac
Ja juz samolotem chyba nigdy nie polece tzn ja bym jeszcze do samoloty wsiadla tylko ze m juz nie po ostatnich torbulencjach jak lecielismy w zime do Pl to bylo starszne ja sie cieszylam ja juz bylismy na ziemi i jak wysiadlam z tego samolotu m woli teraz 1100km jechac autem niz takiego stracha miec w samolocie

:szok::szok::szok: to co ta psycholog od niego chce...on jak dla mnie też mało mówił, ale tak jak Ty spotkałąm się z dwulatkami niemowami:no: a on jednak jakoś siękontaktuje i tez spokojnie czekam aż sie rozkręci. Szczególnie, że próbuje cos powtórzyć..np. uwielbia kotku, czy ding dong. Wykrzywia się i chichra bo niedaje rady. No ale ta babka tak ostro kręciła głową że sobie pomyślałam, może faktycznie:confused::confused::confused:
Moim zdaniem glupota co ta psycholog Ci naopowiadala ja znam bardzo duzo dzieci co pokonczyly 2 latka i malutko mowia albo i nic nie mowia jedno zacznie wczesniej drugie pozniej tak to juz jest a ta psycholog to moze chciala zeby jej maly juz jakis wierszyk opowiedzial:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D

lunka wiec życzmy sobie nawzajem żeby nam przeszło;-)
co do ud, to wlasnie mi sie nogi rozrosły przez rower:baffled::baffled::baffled:

As gratki dla Klaudusii- ahhhh juz tak nie wypada- Klaudii:-D

a ja w podłym nastroju, ale nie bede pisac dlaczego.... przez M.... ale szkoda gadac:wściekła/y: wogóle nie bede z nim juz rozmawiac minimum przez tydzien, tak pięknie się zaczął rok:wściekła/y:

ide sie odstresowac i obejrzec księżyc w nowii bo jakos wczesniej nie mialam okazji:sorry2:

Zgadzam sie:tak::tak:lepiej odwolac
Ja juz samolotem chyba nigdy nie polece tzn ja bym jeszcze do samoloty wsiadla tylko ze m juz nie po ostatnich torbulencjach jak lecielismy w zime do Pl to bylo starszne ja sie cieszylam ja juz bylismy na ziemi i jak wysiadlam z tego samolotu m woli teraz 1100km jechac autem niz takiego stracha miec w samolocie
az tak było?? ja podróże autem uwielbiam i kilka razy jechaliśmy z ES do PL a w jedna strone jest 2600km:tak:

Moim zdaniem glupota co ta psycholog Ci naopowiadala ja znam bardzo duzo dzieci co pokonczyly 2 latka i malutko mowia albo i nic nie mowia jedno zacznie wczesniej drugie pozniej tak to juz jest a ta psycholog to moze chciala zeby jej maly juz jakis wierszyk opowiedzial:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D
no jak tam pójde w czwartek to se z nią pogadam....:sorry2:
a pyt. Anabuby o torrenty mnie też ciekawia...a raczej odpowiedzi..i w ogóle jak to zrobić żeby ściągać..gdziec co i jak....

Witam wieczorkiem
Przyznam się że przeczytałam wszystko ale żadnych cytatów nie porobiłam więc odpisywać nie będę, Maja jeszcze nie śpi a mnie jakieś nerwy biorą tylko sama nie wiem czemu?:confused::confused: Może to przez @:confused::confused:

reklama
Do góry