reklama
kerna
http://www.lauraziobro.pl
serce rośnie powiadasz... na pewno jest fajnie, jak dzieciaki są grzeczne i ładnie sieabwią. Mój na sam koniec wyprowadził mnie z równowagi ale i tak dawał strzały nieziemskie....pleban przyszedł do nas a on do niego po kilku minutach papa
luna665
Mama grudniowa 2007
A ogaląda któras Ten nowy- Majka? Mojej małej tak sie to imię spodobało, że ciągle powtarza jak włączam tv, a ani jednogo odcinak ajeszcze nie widzialysmy. I pomyśłeć, że tak miala miec na imię...
Wpadłam babencje tylko dobranoc powiedziec, mam nadziee, ze mala pójdzie spac spokojnie. Wariowali z Piciem prawie godzine, teraz uspokaja sie na MINIMINI.
No to spokojnej i przyjemnej nocki.MH dla Ciebie podwójnie za dzisiejszą.
Myślisz?Lunka co Ty masz z tą głową....może masz za duży mózg i mu ciasno;-)
Wpadłam babencje tylko dobranoc powiedziec, mam nadziee, ze mala pójdzie spac spokojnie. Wariowali z Piciem prawie godzine, teraz uspokaja sie na MINIMINI.
Wiedzialam ze bedzie mega nudno heheserce rośnie powiadasz... na pewno jest fajnie, jak dzieciaki są grzeczne i ładnie sieabwią. Mój na sam koniec wyprowadził mnie z równowagi ale i tak dawał strzały nieziemskie....pleban przyszedł do nas a on do niego po kilku minutach papa
No moim to super humorki dopisuja poki co wiec mam sie nawet z czego posmiac
Ja jakos nie ogladamMoze za jakis czas zaczne:-)A ogaląda któras Ten nowy- Majka? Mojej małej tak sie to imię spodobało, że ciągle powtarza jak włączam tv, a ani jednogo odcinak ajeszcze nie widzialysmy. I pomyśłeć, że tak miala miec na imię...
Myślisz?
Dobranoc LUNKA:-)
kerna
aaa to dobranoc, pchły na nocA ogaląda któras Ten nowy- Majka? Mojej małej tak sie to imię spodobało, że ciągle powtarza jak włączam tv, a ani jednogo odcinak ajeszcze nie widzialysmy. I pomyśłeć, że tak miala miec na imię...
Myślisz?
A ja nie mam tvn i choćbym chciała.....
A ten ksiądz to jakiś nowy. Ani sienie odezwał...dobrze że mój brat przyszedł to jakoś raźniej, bo ja sama i on burza mózgów
Mama Helenki
i Aniki :D
Niki spi Ale ja jestem już taka zmęczona, że mówie tylko dobranoc
Dobranoc:-)Niki spi Ale ja jestem już taka zmęczona, że mówie tylko dobranoc
I oby dziewczyny daly Tobie dzisiaj pospac
kerna
dobranoc!!! Dla Ciebie karaluchy pod poduchy...qwa ale mam humor
Dobry czy złyI dlaczegodobranoc!!! Dla Ciebie karaluchy pod poduchy...qwa ale mam humor
reklama
Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
Witam was kobietki
ja tu pilnie nadrobilam a posty mi gdzies znikly
odpisze co pamietam
AS gratuluje kobietki w domu
Luna wspolczuje bolu glowy
Kerna to co mowi Twoj maly???? ze jest opozniony z mowa bo mamy dzieci w podobnym wieku i mnie interesuje jak radza sobie rowiesnicy Emily z mowa
Tym co odchodza mowie Dobranoc
ja tu pilnie nadrobilam a posty mi gdzies znikly
odpisze co pamietam
AS gratuluje kobietki w domu
Luna wspolczuje bolu glowy
Kerna to co mowi Twoj maly???? ze jest opozniony z mowa bo mamy dzieci w podobnym wieku i mnie interesuje jak radza sobie rowiesnicy Emily z mowa
Tym co odchodza mowie Dobranoc
Podziel się: