reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ale nie no to jest jasne..troche nie tak sie wyraziłam. Po prostu wiadomo , że jest pilot i pilot. nie każdy da sobie radę w trudnych warunkach...ale w niektórych syt. to jasne że odgórnie cofają loty i już:tak::tak::tak::tak:bo ja bym pewnie też nei wisiadła. Napisałąm jak było u mnie. Wyleciałąm z ES, w krk pogoda była ok, ale nagle sie zmieniła i w śnieżycy lądowaliśmy....:baffled:
Ja mniej wiecej wiem o co Tobie chodzilo:tak::tak::tak:
Ale wtedy pogoda byla zla i tu i tam:tak::tak::tak:A poza tym w Anglii rzadko tak jest i juz oglosili tam kleske zywiolowa

Ja powoli zbieram sie do spania tylko czekam az Klaudia usnie ,bo przyszla do mnie i ze mna siedzi

reklama
Ja mniej wiecej wiem o co Tobie chodzilo:tak::tak::tak:
Ale wtedy pogoda byla zla i tu i tam:tak::tak::tak:A poza tym w Anglii rzadko tak jest i juz oglosili tam kleske zywiolowa

Ja powoli zbieram sie do spania tylko czekam az Klaudia usnie ,bo przyszla do mnie i ze mna siedzi
klęskę???:szok::szok::szok: to nie wiedziłąm, że aż tak! TV nie oglądam:no::no::no: kurcze niefajn ie..ale Twoja córcia grzeczna.....pogłaszcz ją od e-cioci:tak:
Spoko,po tych Waszych ostatnich amorach to nei powinien Ciebie dopasc;-):-D
obiecujesz????:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::-D

Meliska mi tu nic nie pomoże:-:)-:)-(, lepszy był by kieliszeczek koniaczku albo i dwa...:-p:-p:-p:-p
ooo to wpadaj..bo M na święta nie dopił teego i owego:tak:

A&E
Dobranoc:-)

KERNA
Nie obiecuje ale trzymam kciuki zeby tak bylo:tak::tak::tak:

A Klaudunia juz poglaskana:tak::tak::tak:Ona czesto wieczorkim tak do mnei przychodzi i sie tuli ,mowi ze mnei kocha i daje mi buziaczki:tak::tak::tak::tak:

KERNA
Nie obiecuje ale trzymam kciuki zeby tak bylo:tak::tak::tak:

A Klaudunia juz poglaskana:tak::tak::tak:Ona czesto wieczorkim tak do mnei przychodzi i sie tuli ,mowi ze mnei kocha i daje mi buziaczki:tak::tak::tak::tak:
z obiecankami to takie moje zabawy;-);-) 15tego testuje, chyba że 2 przylezie
oj jaka kochana ta Klaudunia:szok::szok::szok::szok: dlatego też chce córeczkę.......też tak słodko sięrpzytuli i powie to czy tamto...ehhhh a potem podbierałabym jej kosmetyki:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry