Mama Helenki
i Aniki :D
No niuńka zaczyna awanturę
Dobranoc
Dobranoc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no no no aż bojesię myślećo jakiego chodzi;-)..a ten Edward to jak wyglada
No niuńka zaczyna awanturę
Dobranoc
Mój non stop robi coś u kogoś. Mam podobnie z moimi rodzicami. ciągle znajdują mu coś do roboty a ten jak osioł robi.
Witajcie
Jak na razie mam 25 lat. Od prawie 4 lat siedzę w domu. Czasami przy moich "spokojnych" córeczkach dostaję w głowę. Budzą się 7-8 i od tego czasu buzia im się nie zamyka mają to po mnie. Czasami się kłócą i biją jak to rodzeństwo w tym wieku. Z drugiej strony dobrze, że są dwie bo przynajmniej mogą sie razem bawić i mam wtedy trochę czasu dla siebie Brakuje mi kontaktu z ludźmi bo cały czas zajmuję się nimi sama. Mój mąż pracuje do wieczora jak przychodzi z pracy to je widzi może z 1h. Praktycznie całe ich wychowanie spoczywa na mnie. A tak poza tym to bym bardzo chciała mieć jeszcze synusia Adriana. Pod koniec tego roku albo w połowie tego roku zaczniemy starania. Nawet moje córeczki pytają się mnie co chwile kiedy będą miały brata Adriana
Ps. od września prawdopodobnie moje aniołki pośle do przedszkola to będę troszkę czasu miała dla siebie Do pracy się na razie nie wybieram bo najpierw chcę urodzić synka potem go wychować i do przedszkola wysłać.
A ja wciagnełam bułeczkę na 2 śniadanko ,zawiozłam m.sitko do odcedzania farby ,strasznie mnie wkurza jak dzwoni z pracy ,zeby coś tam mu w szopie znależć i przuwieżć ,ale to w końcu tylko facet
ja mam przeplatnkę płciową chłopak dziewczynka chłopak no to teraz by była dziewczynka niech no ja tylko w totka wygram(a gram) to wtedy szybko kupujemy dom pod miastem auto dużego wana dzieciakom mieszkania które narazie zarobkowo wynajmujemy jedziemy na długie wczasy tam gdzie ciepełko ale nie upały tam w hotelowym apartamecie poczynam sobie dziewuszke i rodzi nam się po 9 m-cach piękna Anastazja którą wszyscy będziemy nazywac Nastkąno ja też mam plan jakby co
W imieniu Kacpra dziękuję.
No i 4 szafy ogarnięte-tzn-co zbędne powyrzucane, poprzekłądane, co mało potrzebne do upożadkowanego schowka powynoszone, obiad zrobiony, zupa na dziś w połowie zrobiona ( dziś tylko koncze ) podłogi pomyte.
a jeszcze do sklepu..u nas non stop sypie!!!!!!!! aut już nie widac...kurde a akumulator muszę sobie wkręcić spowrotem..franca ciężka jak cholera!
A co u mnie?
Do soboty miał przeczytać:
Pana Tadeusza i Nie-boską komedię"
Z Nieboskiej mam napisać wypracowanie.
Z Geografii referat x2
Rozwój miast od osad po ogromne nowoczesne aglomeracje
i Opisać wybrany przez siebie krąg kulturowy
Oba tematy mnie dołują na maxa.
Do tego praca zaliczeniowa z fizyki
zadania na elektryczność
Analiza i synteza niektórych substancji- z Chemii
Wypracowanie z angielskiego-
ogłoszenie w formie zaproszenia na imprezę oficjalną
Do tego należy dołożyć obowiązki domowe = terapia Kubusia i odrabianie z nim lekcji i na samą myśl ...człowiek ma dość....
Nic więcej na dziś u mnie nie słychać i naprawdę nic się nie dzieje
28 kwietnia już 34 ,ale mam 18 skończone
A ja mam straszna ochote palic Powstrzymuje sie jak moge ale i tak mam w torebce paczke papierosow juz otwarta
Opłata stała w naszym przedszkolu od stycznia wzrosła do 100 zł.miesięcznie ,a dodam ,ze to przedszkole jest czynne 5 dni w tygodniu od 8-15 czyli 7 godzin dziennie,wszystkie ferie,wakacje,przerwy świateczne mają wolne ,jak szkoły,a do tego dochodzi wyzywienie+rytmika i wychodzi ok.250 złotych ,tyle kosztuje przedszkole w mieście tyle,ze one są zdecydowanie wcześniej i dłuzej czynnejak dobrze ,ze ksawek już w zerówce i mnie to nie tyczy:-)
a ja mama dziś swięty spokój,jestem sama w domu,M ma dzis wolne i teściowa ma wolne również dziś i jutro więc wziął Oliwke i pojechali do dziadków i wrócą dopiero jutro wieczorem ajk ja wrócę z pracy.także jestem dziś samotna w nocy
najwyżej przytulę sie do mojego przyjaciela
G dostal 2 tysiace za smierc matki z ubezbieczenia i kupilismy sobie takiego malego laptopa Wlasnie z niego pisze z TYM zwyklym kompem to wiecznie klopot bo nie mial on miejsca gdzie stac a tak to taki malutki laptop to super sprawa Kupilismy taki maly bo na taki nas bylo stac
zaplacilismy za niego 1000 zl i mamie mojej wisze 600 zl oddam jej czesc i reszte na rachunki sie zostawi aby w tym miesiacu poplacic
Teraz siedze z oliwka w jej pokoju
D
Właśnie miałam telefon od przyszłej pracodawczyni - jutro na 16-tą idę na rozmowę.
Ja zglosilam G do jednego osrodka odwykowego i termin ma na 20 lipca Czujecie jakie odlegle terminy Jakas maskra Jeszcze jest jeden osrodek do niego dzwonie jutro Ale tez beda podobne terminy Ale powiedziala mi babka kiedy m;-am dzwonic bo moga sie zwolnic terminy Wiec G sie moze wczesniej zalapac
Dostałam ese, 264 km ma do domu :-( Trochę mu się zejdzie
No to rzeczywiście spore te ciuszki już nosi. Muze zobaczyć czy ja czegos przypadkiem chłopiecego w tych rozmiarach nie mam. A wójcik-prawda-mocno zawyżone, miałąm bluze dla małej ( nie używaną prawie) od Wójcika na metce 68 a ona juz miala ponad 80cm wzrostu, ale nie pamiętam ile dokladnie.
Nie zagadałam księdza, zasiedzial sie u jakiejs babci i byl dopiero przed 20! Piotr zaszył się w pokoju Wiki!!! Musiałam kłamać, że jest w pracy, ale zadzwoniła teściowa to sie poskarżyam, niech hcoć raz się przyda ze sie nam wtracaale dostal opierpapier
W pierwszym momencie przeczytałam mleko z czosnkiemnie wiem jakim cudem
Tak, musze jeszcze raz zrobic,dla siebie chociaz- tylko mala nie chce tego pic...
Który dzień? Pamietaj, żeby sie troche fizycznie oszczedzac, rób tylko to co musisz, ja mało nie zemdlałam na spcerze z wózkiem, upał był, a ja głodna i słaba..
Tanio go wystawiasz, ja za mój 100dostałam chyba, albo lepiej.
Medea chciala chyba
A tan znowu, biedna TY, patelnią go!!!
Oj wiem kochana, że zaraz wyprawę byś zrobiła . Mam jakieś syropki, mała ma deflegmin w kroplach na rano , lipomal i jakis przeciwkaszlowy jeszcze, j atez cos tam mama, ale po nim mi mdłości wariują.
Na pewno po nim
A bańki stawia moja mama, myślisz, że to kaszel pomoże? Tylko jak ja zakupy będę robić, mój teraz do 18 od rana, to niepomże, a po bańkach sie przeziębić to morderstwo.
Kochana ja bym dzwoniła, odczekaj dzien lub dwa i pytaj, czy aktualne, bo masz miejsce dla małego w przedszkolu i juz. Jak to przez NK? Ja tez chce prace!!!!!!! sama zeby przyszla tym bardziej
Oj Pati znam ten ból, mi udało sie jakos skompletowac moze z 80% straconych zdjęc, ale fuksem, mam nadzieje, ze cos wykombinujecie...
Co do fotelika, to ja mam fajny fotelik, malo co uzywany 0+, a kasa, to jak bedzie, no jak chcesz, jest czerwono szaru jesli dobrze pamietam.
Sama z bólami porodowymi chcesz prowadzić???? Szalona!!!!!
Oj Kuźwa, Dowikla, ten gośc nie był wart tej fajki, ale ja Cię kochana mega rozumiem, i współczuję. Tylko nie przywlecz mu zapalenia płuc, bp jeszcze leczenie....
No następny!!!
Co to za apele Mamita?
Nic, kolano ni eprzestaje bolec, a robota czeka, jak posiedze jeszcze troche to len mnie doścignie i po planach na dziś:-):-):-)
Witam nową Mamę;-)Witajcie
Jak na razie mam 25 lat. Od prawie 4 lat siedzę w domu. Czasami przy moich "spokojnych" córeczkach dostaję w głowę. Budzą się 7-8 i od tego czasu buzia im się nie zamyka mają to po mnie. Czasami się kłócą i biją jak to rodzeństwo w tym wieku. Z drugiej strony dobrze, że są dwie bo przynajmniej mogą sie razem bawić i mam wtedy trochę czasu dla siebie Brakuje mi kontaktu z ludźmi bo cały czas zajmuję się nimi sama. Mój mąż pracuje do wieczora jak przychodzi z pracy to je widzi może z 1h. Praktycznie całe ich wychowanie spoczywa na mnie. A tak poza tym to bym bardzo chciała mieć jeszcze synusia Adriana. Pod koniec tego roku albo w połowie tego roku zaczniemy starania. Nawet moje córeczki pytają się mnie co chwile kiedy będą miały brata Adriana
Ps. od września prawdopodobnie moje aniołki pośle do przedszkola to będę troszkę czasu miała dla siebie Do pracy się na razie nie wybieram bo najpierw chcę urodzić synka potem go wychować i do przedszkola wysłać.
oj wesołoMamitka,moje właśnie usypiają.To pewnie wesoło miałaś - goście,nic dziwnego że Zuza dopiero zasnęła.
To i ja witam w klubie @Witam wieczorkiem:-):-):-)
Mąż film ogląda, Maja śpi to ja do kompa zasiadłam, a skoro @ do mnie zawitała to wiem że M nie będzie mnie szybko ciągnął do łóżka
A teraz idę was poczytać co tam przez cały dzień naskrobałyście