reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Oj, Myszunia, wiem że mocno wzrok psuje, ale jak masz ochotę na jakąś książkę a nie masz ani jej, ani na nią, a możesz mieć na kompie, no to ...

reklama
No co tak pusto???
Zapodałam i filmy i książkę, zapłacę za to wzrokiem:-D:-D:-D.
Obiad gotowy, a skoro Was tu nie ma, to ide pobawić się z dzieciną, np w drapanie mamusię po pleckach, hihi

Anabuba, sposób na oklepywanie rewelacja, małej tak sie spodobało, ze wołąłą jeszcze, a póżniej zasnęła:-D:-D:-D
No cwaniaro.
Tak dziecko wykorzystywać :confused::szok::-D:-D:-D

Wow! :szok: Sporo masz tej roboty! :szok: A co to za szkoła, bo ja chyba nie do końca w temacie jestem. :sorry2::zawstydzona/y:

A co do czytania na kompie to ja baaaardzo nie lubię. :no: Kocham książki, ale tylko w tradycyjnej formie! :tak:Poza tym komp rzeczywiście psuje wzrok:dry:

Piotruś mnie dziś doprowadza do białej gorączki. Jest marudny, bo niewyspany i jęczy, brzęczy, płacze o byle co. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ja chyba dziś nie wytrzymam :wściekła/y:
W dodatku coś mnie brzuch pobolewa i nie mogę za bardzo się ruszać, a on mnie ciąga z pokoju do pokoju i nic mu nie pasuje. :wściekła/y: Eeeech...
Roboty trochę jest ,nie zaprzeczam.
pisałam w poprzednim poście co to za szkoła.
Myszunia włącz GG mam słówko do Ciebie.;-)

Oj, Myszunia, wiem że mocno wzrok psuje, ale jak masz ochotę na jakąś książkę a nie masz ani jej, ani na nią, a możesz mieć na kompie, no to ...
No, tu się zgodzę - wtedy innego wyjścia nie ma, ale i tak nie lubię czytać na kompie :-p
...
Roboty trochę jest ,nie zaprzeczam.
pisałam w poprzednim poście co to za szkoła.
Myszunia włącz GG mam słówko do Ciebie.;-)
Włączyłam! :tak:

A u nas od rana taka śnieżyca, że szok :szok::szok::szok::szok: Na spacerze nie byliśmy i chyba nie wyjdziemy, bo ani na chwilę nie przestaje padać i wiać. :szok:
Całe szczęście, że mam jeszcze jakieś mięso zamrożone, bo na zakupy nie bardzo miałabym jak się wybrać. :sorry2:

Jacob - .::Zmierzch::. - Onet.pl Blog

nieprzyzwoicie młody,ale naprawde fajny,zobaczcie scenkę z filmu na samym dole,
Fajny ale nie w moim typie:no:Za to cialko ma zajebiste:tak::tak::tak:

Witajcie:)
Moim zdaniem siedzenie w domu z dziećmi i zajmowanie się domem jest bardziej męczące niż pracowanie poza domem. Z pracy wraca się po 8-12 h a z zajmowania się dziećmi nigdy się nie wychodzi;)
Witam nowa mamusie:-)
no to się Martuś z Valkirią ugadałyście co do dzieci:-D:-D:-D
ja mam przeplatnkę płciową chłopak dziewczynka chłopak no to teraz by była dziewczynka niech no ja tylko w totka wygram(a gram:tak::tak:) to wtedy szybko kupujemy dom pod miastem auto dużego wana dzieciakom mieszkania które narazie zarobkowo wynajmujemy jedziemy na długie wczasy tam gdzie ciepełko ale nie upały tam w hotelowym apartamecie poczynam sobie dziewuszke i rodzi nam się po 9 m-cach piękna Anastazja którą wszyscy będziemy nazywac Nastką:-D:-Dno ja też mam plan jakby co:-D:-D:-D:-D
a ja mam ogrzewanie na full a grzejniki ino cieplusie :confused:zaczyna być w pokoju chłodno chyba ściągnę z suszarki to co mi z wczoraj wyschło i poprasuję to będzie cieplusio:baffled::baffled:
Kochana,zycze Tobie z calego serducha zeby spelnila sie chociaz czesc Twoich marzen:tak::tak::tak:
Jak Ty sobie zrobisz Anastazje to ja se strzele Oskarka:tak::tak::tak:A co tam;-):-)
wszystkiego najlepszego w dniu dzisiejszych imienin i zaległe z okazji urodzin życzenia dla Kacpra synka -J- spełnienia marzeń i wszystkiego o czym tylko śnisz życzy Malinka z ferajną
Przylaczamy sie do zyczen:tak::tak::tak:
Wszystkiego naj,naj:-)Buziaczki:-):tak:

U nas tez zimno bo -5 i caly czas pruszy snieg:no:Wybralismy sie zmlodymi po Dominika do szkoly pieszo i jzu mialy dosyc:no:Bylo Im zimno,nie chcialy chodzic ani jechac na sankach:no::no::no:Teraz juz spia w swoich cieplutkich wyrkach:tak::tak::tak:
M z Dominikeim rozbieraja choinke a ja zaraz strzele sobie capucinko:tak::tak::tak:

Kochana chciałabym już studiować :cool2::cool2:.
U mnie to nie takie proste.
Obecnie chodzę drugi raz do liceum :baffled::baffled:
OKE nie uznało mi wcześniejszego liceum ,bo minęło ponad 113 lat od jego skończenia,więc nie mogę przystąpić do matury.Liceum ukończyłam,technika mam,ale w zdobyciu matury przeszkodziła mi Klaudia :-D:-D:-D:-D
Teraz mi padło na mózg i poszłam do szkoły :-D:-D:-D
Moim marzeniem jest ukończenie licencjata na APSie.:cool::cool::cool:

APS

To zdradz nam ile tak naprawde masz lat ,skoro tak dawno do szkoły chodziłas:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Myszunia ,a mnie zakręcił ,ja mam duszę marzyciela -fantasty:tak:

Ja tam którejś dam pedofilie toz on ma już z 17 lat:-D:-D:-D:-Da mnie też sie jego ciało podoba

Oj psuje ,ja dopiero odkryłam możliwość czuytania na kompie ,ale odkąd qw ogóle wiecej siedzę na kompie wiem ,ze z oczami coś sie dzieje,bo piekąi łzawia,a wtedy odpuszczam

To zdradz nam ile tak naprawde masz lat ,skoro tak dawno do szkoły chodziłas:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Myszunia ,a mnie zakręcił ,ja mam duszę marzyciela -fantasty:tak:

Ja tam którejś dam pedofilie toz on ma już z 17 lat:-D:-D:-D:-Da mnie też sie jego ciało podoba

Oj psuje ,ja dopiero odkryłam możliwość czuytania na kompie ,ale odkąd qw ogóle wiecej siedzę na kompie wiem ,ze z oczami coś sie dzieje,bo piekąi łzawia,a wtedy odpuszczam
czego się literówek czepiasz?:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D
28 kwietnia już 34 :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D,ale mam 18 skończone :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Hej Laseczki wpadłam się tylko przywitać i zameldować hehe:-D:-D:-D
My już z Jaśkiem w domciu więc troszkę mało czasu mamy, ale jak będę miała dłuższą wolną chwilkę to na pewno napiszę więcej...
Aha napiszę jeszcze , że Dzieciaczki zachwycone braciszkiem, nie mogą się od niego odkleić...:tak::tak::tak:

Pozdrawiam na Nowym Roku...:-)
GRATULACJE :-)
Witam Was moje Kochane. Jakaś walnięta dzisiaj jestem :sorry2: jakby mnie kto w nocy przejechał autobusem hehe :-D M w pracy jutro ma służbę 24h więc wróci dopiero w czwartek, odpocznę przynajmniej od niego ;-) Kubek śpi, katar mu przechodzi a mi ból gardła :tak: a teraz idę pranie skończyć i włosy wysuszyć bo już mi się siano robi :sorry2: i jeszcze muszę rzeczy na allegro wystawić ale jakoś weny nie mam :dry: jak dam radę i nie padnę to wieczorem zajrzę :tak: trzymajcie się cieplutko i zdrowo :tak: u mnie słonko świeci ;-)
:tak:
Sprzątaj Pati, sprzątaj, co by Ci się nie nudziło;-);-);-) zamast siąść i dychnąć trochę ehhh:-)
Wołowinka......mmm smaka mi narobiłaś:tak:
A ja szukam lampki nocnej dla małego. bo póki co świeci sie normalna biurowa. A chce zaoszczędzić trochę na rachunku. I teraz pytanie. Jak któraś ma, to podpowiedzcie czy te lampki na baterie na przycisk dają tyle światła, żeby maełego widzieć w nocy, czy to jest bardziej punkt, a wokół ciemność. bo kupiłam taka małą do kontaktu, ale nic nie widać..do drzwi bym nie trafiła. Polećcie coś.
Ja ma taa lampkę do kontaktu tzw zmierzchówkę :tak:
Ja zrobilam juz sobie obiadki na kilka kolejnych dni:-p:-DJutro tylko dokoncze zupke bo juz mi sie nie chce:no:Wykapalam sie i umylam glowe i powiesilam pranie:tak:
Chcialam sie wziasc za prasowanie ale juz mi sie odechcialo hehe

Mlodzi wlasnie ejdza kisiek ,wiec znowu mam chwilke luzu
Dowilka ty pracusiu ;-)
Witajcie:)
Moim zdaniem siedzenie w domu z dziećmi i zajmowanie się domem jest bardziej męczące niż pracowanie poza domem. Z pracy wraca się po 8-12 h a z zajmowania się dziećmi nigdy się nie wychodzi;)
WITAM NOWĄ MAMĘ :-D
wszystkiego najlepszego w dniu dzisiejszych imienin i zaległe z okazji urodzin życzenia dla Kacpra synka -J- spełnienia marzeń i wszystkiego o czym tylko śnisz życzy Malinka z ferajną
dOŁACZAM SIE DO ŻYCZEŃ :tak:

Witam u nas tez snieżyca jeszcze wczoraj spaliła mi sie żarowka w samochodzi tzn światlo hjak pojechalam do męża i mąz dzis zmienial ale nameczyl sie Odwiedziła mnie dzis koleżanka bo sie dawno sie nie widzialysmy Jutro do pracki ,zupka pyrkocze Milego dnia :tak:

reklama
Do góry