reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam się:baffled: Michał mi robi koncert w łózku bo w dzień nie chciał spać, ja z nim na spacer a on po 5 min kimka:szok: no to wróciłam do domu, rozebrałąm, a on zaspany że masakra...ale jak odłożyłam do łózka to sie obudził i wyje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zaraz pewnie ktoś zleci z góry żeby zobaczyć czy go czasem nie ...oooo no właśnie już jedna wizytabyła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
As to ile masz lat??? 33 czy 133:-D:-D:-D;-);-);-)
Joanna to chyba raczej powód do radości co?????????:szok:

Kerna,już nadleciałam tylko musiałam doczytać;-):tak:.
czego się literówek czepiasz?:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D
28 kwietnia już 34 :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D,ale mam 18 skończone :-D:-D:-D
No to niezłe balety zrobimy,bo ja też z 28-go kwietnia.Jakby Ci coś trzeba było z chemii to pisz;-) 2414575:tak:.
M nerwa po raz wtóry ruszył:wściekła/y::wściekła/y:,bo miał być o 13-ej a ja przez małą śnieżycę z Julem na sankach po Olka do przedszkola szłam:wściekła/y::wściekła/y:.

A ja mam straszna ochote palic :zawstydzona/y:Powstrzymuje sie jak moge ale i tak mam w torebce paczke papierosow juz otwarta:no:
ja rzucałam dużo razy- trzeba naprawdę sie zaprzeć że się nie zpali i daje sie rade:tak:

dla mnie najgorszy byl tydzien-bo jest nawyk sięgania po papierosa- poza tym dla mnie było ok:tak:

ale naprawde trzeba tego chciec- a nie powiedziec sobie-spróbuje ale i tak pewnie mi sie nie uda:tak::tak::tak:

Kerna,już nadleciałam tylko musiałam doczytać;-):tak:.

No to niezłe balety zrobimy,bo ja też z 28-go kwietnia.Jakby Ci coś trzeba było z chemii to pisz;-) 2414575:tak:.
M nerwa po raz wtóry ruszył:wściekła/y::wściekła/y:,bo miał być o 13-ej a ja przez małą śnieżycę z Julem na sankach po Olka do przedszkola szłam:wściekła/y::wściekła/y:.
To balety na całego będą :-D:-D:-D:-D
A o chemi będę pamiętać.
Numerek zapisuję.:tak:
Dzięki.
Darek miał jechać dziś do Klaudii na wywiadówkę i zrezygnował.:no:
Przez 22 minuty przejechał 1 km.:szok::szok::szok::szok::szok:
Takie korki z powodu śniegu w Warszawie.:szok::szok::szok::szok:

reklama
Jacob - .::Zmierzch::. - Onet.pl Blog

nieprzyzwoicie młody,ale naprawde fajny,zobaczcie scenkę z filmu na samym dole,

ciałko ma fajniusie ale ja się lubuję w Edwardzie i tak :-p:-p:-p:-p:-p:-p ma zarąbiste spojrzenie,normalnie jak na niego patrze to bym za nim w ogień posżła :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Kerna ja z u torentu ściągam :tak::tak:
tylko że ściągam tez frenkilna dla julki a to 82 odcinki:szok:film dla adam dzieczyna i chłopak:tak:i jeszcze sobie wszystkie odcinki domu nad rozlewiskiem więc muli bo dużo tego a wszystko bym chciała już:-p
ja tez z torentów ściągam :tak::tak::tak::tak:

a ja mama dziś swięty spokój,jestem sama w domu,M ma dzis wolne i teściowa ma wolne również dziś i jutro więc wziął Oliwke i pojechali do dziadków i wrócą dopiero jutro wieczorem ajk ja wrócę z pracy.także jestem dziś samotna w nocy :tak::tak::tak::tak:

najwyżej przytulę sie do mojego przyjaciela :-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry