reklama
kerna
http://www.lauraziobro.pl
Witam się Michał mi robi koncert w łózku bo w dzień nie chciał spać, ja z nim na spacer a on po 5 min kimka no to wróciłam do domu, rozebrałąm, a on zaspany że masakra...ale jak odłożyłam do łózka to sie obudził i wyje zaraz pewnie ktoś zleci z góry żeby zobaczyć czy go czasem nie ...oooo no właśnie już jedna wizytabyła
As to ile masz lat??? 33 czy 133;-);-);-)
Joanna to chyba raczej powód do radości co?????????
As to ile masz lat??? 33 czy 133;-);-);-)
Joanna to chyba raczej powód do radości co?????????
kerna
http://www.lauraziobro.pl
ja zasiadam a Wy się zmywacie oj niełądnie, nieładnie;-);-);-)
Mama Helenki
i Aniki :D
Oj mi też fajki sarsznie śmierdzą A ja nie pale od 14 miesięcyA ja nie palę 2 lata i cztery miesiuace i sie trzymam ,bardzo rzadko nachodzi mnie coś na kształt checi czy ochoty,a papierosy śmierdza mi okropnie
ja zasiadam a Wy się zmywacie oj niełądnie, nieładnie;-);-);-)
Ja własnie wpadłamm, ale chyba tylko na chwilke
Marta1981
Rodzyneczka
Kerna,już nadleciałam tylko musiałam doczytać;-).
M nerwa po raz wtóry ruszył,bo miał być o 13-ej a ja przez małą śnieżycę z Julem na sankach po Olka do przedszkola szłam.
No to niezłe balety zrobimy,bo ja też z 28-go kwietnia.Jakby Ci coś trzeba było z chemii to pisz;-) 2414575.czego się literówek czepiasz?
28 kwietnia już 34 ,ale mam 18 skończone
M nerwa po raz wtóry ruszył,bo miał być o 13-ej a ja przez małą śnieżycę z Julem na sankach po Olka do przedszkola szłam.
Mama Helenki
i Aniki :D
A ja się dzisiaj o swojego martwię bo ma w te i z powrotem do Wrocławia, a pogoda niefajna :-(
medeuska
październikowa mama'09
ja rzucałam dużo razy- trzeba naprawdę sie zaprzeć że się nie zpali i daje sie radeA ja mam straszna ochote palic Powstrzymuje sie jak moge ale i tak mam w torebce paczke papierosow juz otwarta
dla mnie najgorszy byl tydzien-bo jest nawyk sięgania po papierosa- poza tym dla mnie było ok
ale naprawde trzeba tego chciec- a nie powiedziec sobie-spróbuje ale i tak pewnie mi sie nie uda
medeuska
październikowa mama'09
nie martw się- będzie dobrzeA ja się dzisiaj o swojego martwię bo ma w te i z powrotem do Wrocławia, a pogoda niefajna :-(
To balety na całego będąKerna,już nadleciałam tylko musiałam doczytać;-).
No to niezłe balety zrobimy,bo ja też z 28-go kwietnia.Jakby Ci coś trzeba było z chemii to pisz;-) 2414575.
A o chemi będę pamiętać.
Numerek zapisuję.
Dzięki.
Darek miał jechać dziś do Klaudii na wywiadówkę i zrezygnował.
Przez 22 minuty przejechał 1 km.
Takie korki z powodu śniegu w Warszawie.
reklama
Jacob - .::Zmierzch::. - Onet.pl Blog
nieprzyzwoicie młody,ale naprawde fajny,zobaczcie scenkę z filmu na samym dole,
ciałko ma fajniusie ale ja się lubuję w Edwardzie i tak ma zarąbiste spojrzenie,normalnie jak na niego patrze to bym za nim w ogień posżła
ja tez z torentów ściągamKerna ja z u torentu ściągam
tylko że ściągam tez frenkilna dla julki a to 82 odcinkifilm dla adam dzieczyna i chłopaki jeszcze sobie wszystkie odcinki domu nad rozlewiskiem więc muli bo dużo tego a wszystko bym chciała już
a ja mama dziś swięty spokój,jestem sama w domu,M ma dzis wolne i teściowa ma wolne również dziś i jutro więc wziął Oliwke i pojechali do dziadków i wrócą dopiero jutro wieczorem ajk ja wrócę z pracy.także jestem dziś samotna w nocy
najwyżej przytulę sie do mojego przyjaciela
Podziel się: