reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A jeszcze mam pytanie która ćwiczyła całą 6 weidera i czy faktycznie brzuszek się zrobił płaski?
Bo ja już 3tygodnie się katuję i jakoś efektów brak:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a katorga to dla mnie wielka te ćwiczenia:tak::tak::tak:
oo to podziwiam- moja kolezanka robiła i schudła- ale to zalezy jaki sie ma brzuch przed.....:dry::dry::dry:

poza tym po dzieciach to on juz chyba całkiem płaski nie bedzie- zależy ile skóry sie ma i czy ma ona zdolnośc do kurczenia i sciągania się:tak:

reklama
A co uwazalas za objaw ciazy:confused:
Trzymam kciuki zeby @ sie wiecej nie pojawila przez conajmniej rok:tak::tak::tak:

Ja kawy nie pije wcale bo nie lubie i sie po niej trzeslam:no:Ale nadrabiam Red bullami,tigerami i innymi takimi copkami:tak::tak::tak:

M wlasnei poszedl siku ,tak patrzy na mnie i do mnie z tekstem;"Wy juz sie tak wczesnie rano spotykacie na tym BB:szok::confused:Ale macie jazdy:szok:":-D:-D:-D:-D:-D
za objaw : 4 dni po serduchach całodniowe mocne kłucie w podbrzuszu, potem do teraz od czasu do czasu. Cały czas czuję się przepełniona w tamtych miejscach. Ile razy dźwignę Michała to mnie tam kłuje. CZasem jak siadam czy wstaję to czuję się jakbym nawkładała sobie z 5 tamponów...:sorry2: poza tym tyle...więc to raczej żadne objawy....
Ja kiedyś też wypiłam kawe u kol. To ledwo doszłam do chaty..normalnie padaka. Ale robię sobie słąbiutką z jednej łyzeczki i jest ok!:tak:
A nasze spotkania na BB wyjdą nam tylko na zdrowie!!!:-D:-D:-D

Witam porannie jako pierwsza:-):-):-)
Moi z domu wyprawieni a ja z kawusią do komputerka poczytać co tam u was:tak::tak::tak:
Która chętna?

Hej moje laseczki

Anaconda u ciebie to zawsze pyszna kawa z rana na stole ląduje:tak:Wiesz ,jak przez ten czas m sie sprawdzi w nowej pracy to pewnie i podwyżkę dostanie ,i na to samo wyjdzie,a moze nawet lepiej będzie zarabiał,uszy do góry:tak:
Ja mam dziś lepszy nastrój ,będzie co ma być:cool2:

Mh wspólczucia z powodu niemożności picia kawy ,nie chcę cie dołować bardziej ,ale to straszne!!!jak zacząc dzień bez kawki

Dowikla z mlekiem zagęszczonym!!:szok:chodziłabym jak szafa:-Dnie kazdy ma takie spalanie i figurkę jak ty kochana:tak:Masz szansę na prawdziwe pogodzenie z m,pamietaj sobie,a pewnie ,niech wie ,że przeskrobał ,ale przytul sie do niegodziś bardzo mocno ,no wiesz;-)wyjeżdza bidulek i bedzie dokładnie wiedział za czym tęskni:-D

Kerna fajnie ,ze twoje bejbe lepiej je,dobre podejście do dziecka ,cuda działa:tak:
Makunga,będzie na pewno najstarszy w klasie:tak:jego przyszli rówieśnicy hipotetycznie nawet jeszcze fasolką nie sa ,niektórych jeszcze w planie nie ma:-Dmoja koleżanka urodziła synka 4 stycznia,kiedy ja nawet jeszcze w ciązy nie byłam ,bo ksawek z 17 grudnia,rok przaktycznie róznicy,a ta sama klasa:-D
Życzę zebysie dobrze ,zdrowo chował ,buziaki dla was:tak:

Meduska ,ale z ciebie terminator,ja kiedyś w 3 dniu odpadam ,bo nie dałam rady,tak mi było zimno i mało kawy ,jak dla mnie,podziwiam i gratuluję samozaparcia,co nie znaczy że nie chciałabym szybciej chudnać ale jak widać na suwaczku ,póki co waga stoi,w piątek sie waże ,może coś sie w końcu ruszy w dól:-D:tak:

U nas też lekki mrozik ,snieg lezy ,no zima pełną gębą:-D
Na siłkę jedziemy dziś do rewala ,bo nasza na miejscu ma 2 tygodnie urlopu,zamknęty cały osrodek na remonty,byliśmy juz tam w poniedziałek,taka sala bardziej dla kulturystów ,bo nie ma sprawnych zadnych rowerków,ani innych sprzętów dal dziewczyn,żeby sie zmęczyć fest.W zwiazku z ty,m m mi uzłozył program na ćwiczenia siłowe i będę pakowac z nimi:tak:jakbym jutro nic nie napisała,znaczy mam zakwasy:-D:-D:-D

oo to podziwiam- moja kolezanka robiła i schudła- ale to zalezy jaki sie ma brzuch przed.....:dry::dry::dry:

poza tym po dzieciach to on juz chyba całkiem płaski nie bedzie- zależy ile skóry sie ma i czy ma ona zdolnośc do kurczenia i sciągania się:tak:

No ja wielkiego nie mam i skóra po porodzie też się pięknie skórczyła, ale niestety jak coś zjem to zaraz piłeczka wyskakuje:-p:-p

A jeszcze mam pytanie która ćwiczyła całą 6 weidera i czy faktycznie brzuszek się zrobił płaski?
Bo ja już 3tygodnie się katuję i jakoś efektów brak:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a katorga to dla mnie wielka te ćwiczenia:tak::tak::tak:
Anaconda 6 weidera nie spali ci tłuszczu na brzuchu za duzo ,to nie są ćwiczenia na spalanie tłuszczu tylko na wzmocnienie i uwypuklaenie miśęśni,wychodzą na wierzch ,mój m jako,ze ma mało tłuszczu ma po połowie programu zarysowany kaloryfer,ja wzmocnione mięśnie i płaściejszy brzuch od samego dołu,coś tam pomogło ,ale cudów nie ma,Całego nie dałam rady programu przecwiczyć ,bo przy 20 powtórzeniach kark mi drętwiał i w ogóle za długo mi to trwało ,Życzę wytrwałości,ale wszystko zakleży od tego jaką tkankę tłuszczwa masz na starcioe:tak:

Madziula zabierz mnie ze sobą, ja też chcę "pakować" bo na zakwasach to już mi tak nie zależy;-);-);-)
Zauważyłam że u nas też strasznie wieje:szok::szok::szok:, chyba tylko do sklepu obok skoczę:tak::tak::tak:

Anaconda 6 weidera nie spali ci tłuszczu na brzuchu za duzo ,to nie są ćwiczenia na spalanie tłuszczu tylko na wzmocnienie i uwypuklaenie miśęśni,wychodzą na wierzch ,mój m jako,ze ma mało tłuszczu ma po połowie programu zarysowany kaloryfer,ja wzmocnione mięśnie i płaściejszy brzuch od samego dołu,coś tam pomogło ,ale cudów nie ma,Całego nie dałam rady programu przecwiczyć ,bo przy 20 powtórzeniach kark mi drętwiał i w ogóle za długo mi to trwało ,Życzę wytrwałości,ale wszystko zakleży od tego jaką tkankę tłuszczwa masz na starcioe:tak:

Nie mam dużej tkanki, górna partia brzucha to całkiem płaska tylko ta dolna trochę gorzej i niestety też kark daje o sobie znać a jestem dopiero na 16 powtórzeniach:szok::szok::szok:

No ja wielkiego nie mam i skóra po porodzie też się pięknie skórczyła, ale niestety jak coś zjem to zaraz piłeczka wyskakuje:-p:-p
to możesz mieć problemy z trawieniem i dlatego Ci wychodzi- wzdęcia czy coś- spróbuj jesc błonnik, albo więcej reczy zbłonnikiem, pić np poleconą dzisiaj dla MH Inke albo Activie? moj mama je activie i jest lepiej:tak:

reklama
to możesz mieć problemy z trawieniem i dlatego Ci wychodzi- wzdęcia czy coś- spróbuj jesc błonnik, albo więcej reczy zbłonnikiem, pić np poleconą dzisiaj dla MH Inke albo Activie? moj mama je activie i jest lepiej:tak:

No chyba mam problemy z trawieniem bo często mam zgagę, odbicia no i dość często mnie wzdyma, ale jak do tej pory u lekarza z tym nie byłam:no::no::no:

Do góry