reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Anaconda ,a sprawdzałaś w necie prawidłowe wykonanie ćwiczeń ,bo to wazne ,zeby je dobrze robić,to raz ,
a dwa moja mam a ma w jelitach jakąś bakterię która powoduje u niej wzdęcia i potrafi od rana do wieczora o 10 cm jej obwód brzucha wzrosnać ,niby mżna ja leczyć ,ale nigdy wyleczyć ,nie wiem dokładnie nazywa sie helikobakter,czy jakoś tak i sie mama juz z rok z nia męczy,ale tez nie pprzestrzega diety jak powinna tylko pozwala sobie na grzeszki

reklama
Walczyłam MH ,ale poległam przy 20 powtórzeniach:zawstydzona/y::-p
właśnie moja mama ma mnóstwo tego typu dolegliwości ze strony układu pokarmowego ,test mozna kupić w aptece na te bakterię,

Neurologa już załatwiłam mam 7-go na 11:30 :tak::huh::huh:.Lecę do UP - dobrze,że 300 metrów mam do niego:-p:tak::-D:-D.

kurcze a ja sie do lekarza tez musze zpaisca i sie zebrac nie moge

Malinka a do ilu kg ta Twoja parasolka?
bo ja szukam wlasnie jakiejs bo w sumie by mi sie przydala na wypady do lekarzy czy gdzies,nieoniecznie nwa aby w dobruym stanie
kurna wiekszosc to do 15 lub do 18kg robia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a moje dziecie juz 17,5kg wazy!!!!!!!!!!!!!!!!!

szwagierka ma baby design espiro jet i jest do 20k a temn Twoj????????????????????????????
bo moze sie skusze!

ja nie mialam czasu zeby zrzucic na kompa mieszkalismy juz na swoim a komp byl u tesciowej ale najpierw remonty potem swieta sylwester i co chwile cos do roboty a jak juz byl u nas komp to sie okazalo ze za pozno
bo nie potzrebnie wyciagalismy ta karte z aparatu....
)

jaj mam czytnik kart w komie wiec sie nie musze kablem bawic

,zagadałam z wychowawczynia Ksawka o integracji sensorycznej to nie wiedziała o co chodzi ,napisałam jej na kartce ,zeby sobie sprawdziła w domu ,to mówiła dziś ,ze ona powodu do diagnozowania ksawka nie widzi,bo to dla bardzo chorych dzieci...powiedziałam jej zeby sie lepiej wczytała ,bo to nie tylko dla bardzo chorych dzieci...no i czekam ,miała mi kartkę wypisać- nie wypisała,ach mówię wam ,mam dzisś wybitnie skopany nastrój:
oj widac ze niedoksztalocna konbieta
akurat Paulina nie miala duzych dysfukci,taka integracja to i zdrwym dzieciom by nie zaszkodzila.suzkaj konkretnych osrodkow

O dzięki Michał faktycznie lepiej je:tak::tak::tak:jestem przeszczęśliwa. Tzn. i tak mamy problemy bo fochy czasem ma, ale to jest pryszcz w porównaniu co sięwtedy działo. A to wszystko DZIĘKI WAM MOJE BABENCJE:tak::tak::tak::tak:
Dziękuje z każdej z osobna za porady i pomysły:tak: Michał praktycznie je wszsytko:-D SAM!!:szok: Staram sięgotować różności;-). A czyścioszkiem zadziwił mnie totalnie wczoraj, a do tego dziś rano popędzał mnie, żebym już wstaął z wyrka i .....................założył mi kapcie na nogi:szok: dla mnie to znaczy tyle jakby rozwiązał matematyczna łamigłówke:-D:-D:-D

super!

Dowikla to co za system masz???? Gotować raz na kilka dni :rolleyes::rolleyes::rolleyes:. mój już leży i zasypia...oczywiście zrobiła papa dla taty:hmm::hmm::hmm::hmm:. kolacja zjedzona mimo, żę fochy były, to jednak posmakowało:tak: oh jaka jestem dumna z mojego bejbe.
Dowikla a powiedz pogodziliście sięchociaż przed wyjazdem:confused: tzn. odpowiedz jak chcesz:zawstydzona/y::happy2:. Mój mi wysyła smsy że kocha :szok::szok::szok::szok: i każdą rozmowę też kończy stwierdzeniem:szok::szok::szok: normalnie zmiana że szok!!!!!!!!

fajnie tak
rozlaka dobrze robi:tak::tak::tak::tak:

Mam trochę wolnego to chociaż troszkę popiszę...:tak:
A więc na początku dziękuję Wam kochane za gratulacje :tak::-) Na Was zawsze można liczyć...;-)
A co do synusia to już piszę dokładniej.
Jaś urodził się 01 01 2010 r. o godz. 21.10. Poród naturalny ,Malutki ważył 3630 , 58 cm.
Mój męż był z nami od początku do końca :tak::tak::tak: Z czego jestem BARDZO zadowolona, tym bardziej, że sama nie byłam do końca zdecydowana co do jego obecności hehe:-D

Kochane chcę Wam podziękować za wszystkie słowa otuchy i wsparcie jakie od Was otrzymałam przez cały prawie okres ciąży :tak: ( hehe zabrzmiało jak początek pożegnania :-D )
Teraz tym bardziej będę Mamuśką siedzącą w domku z dziećmi ;-):tak:

GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jak siadłam do kompa tak pól godziny ponad zleciało ,w domu zimno ,bo nie ma komu w kominku rozpalić:-D
Psy drą mordy na podwórku ,bo do suk z ośrodka to już całe psie wycieczki chodzą ,szlag mnie trafi zaraz,

Lunka to chyba ty sie pytałaś o film który Anabubka nam reklamowała to już ci mówie:ZMIERZCH to pełny tytuł pierwszej części a druga część to KSIĘŻYC W NOWIU,polecam wszystkim które nie oglądały,zwróccie uwagę na jacoba jaka jest róznica w 1 i 2 częśći,no ciacho!!!

reklama
Bakterie ,bakterie ,wiem ,bo mama ma ,As na pewno będzie wiedziała wiecej ,bo ona sie interesuje tego typu rzeczami wiec jak sie zjawi ,to moze coś nam dopowie wiecej:tak:

Do góry