reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Marta ja też właśnie takie będę lepiła:-D:-D:-D, właśnie kaszę gryczaną nastawiłam:tak::tak:
Anabuba godziny pracy takie same, no zobaczymy po m-cu jak to będzie jak już się trochę rozejrzy tam co i jak:tak::tak::tak:

reklama
Ja też dziś chcę trochę ograniczyć jedzenie, ale czy się uda to zobaczymy:confused::confused::confused:

a ja nie wiem jak kto zrobilam schudłam 5 kg i wszyscy mi mówia a szczegolnie teściowa ubolewa że strasznie "wyschłam" powiem szczerze ze nie wiem kiedy :baffled: ale wszystko daje w kośc nowa praca odsniezanie samochodu nerwów nie mam bo biore leki Dzis mi gosciu zajechal i bylby" dzwonek
'gduby nie mój refleks :zawstydzona/y:

a ja nie wiem jak kto zrobilam schudłam 5 kg i wszyscy mi mówia a szczegolnie teściowa ubolewa że strasznie "wyschłam" powiem szczerze ze nie wiem kiedy :baffled: ale wszystko daje w kośc nowa praca odsniezanie samochodu nerwów nie mam bo biore leki Dzis mi gosciu zajechal i bylby" dzwonek
'gduby nie mój refleks :zawstydzona/y:

no prosze!gratuluje refleksu
a co do wagi sie nie dziwie

Nie iwem o co chodzi:-p
Jaki jest pełen tytuł tego zmierzchu? Bo bym sobie ściągnęła, skoro mówicie, że warto

dla Ciebie i dla wszytskich
Saga zmierzch. Księżyc w nowiu

Witam się głodna i zła:-D
Obudził mnie głod a chwile później Maks:-D I dopadły mnie poranne mdłosci :baffled: z głodu oczywiście nie z ciąży:-D żeby nie bylo:-D:-D
to te glupie przyzwyczajenie z ciazy ze od razu po wstaniu musze zjesc- nawet zębów nie mogłam umyc bo niedobrze mi bylo od razu jedenie a dopiero potem zeby:sorry2::sorry2:

dlatego najgorsze dla mnie beda poranki:baffled:

ale juz wypiłam kawe i jest ok w miare- zaraz sie biore za sprzatanie zeby nie mslec o jedzeniu..........
Wpadłam tylko życzyć spokojnej nocki a poczytam was jutro.:tak::tak::tak:
Dodam tylko że mąż jedzie rano do pracy, był dzisiaj na rozmowie i facet bierze go na okres próbny, szkoda tylko że płaca o jakieś 400-500zł mniejsza no i facet nie chce go na umowę zlecenie tylko na normalną umowę o pracę a z tym trochę problem bo przecież wcześniejszy szef też go zapewnił że po 3m-cach może wracać bez problemu z tego urlopu bezpłatnego na który go wysłał:confused::confused:
chybana oodwrót:confused: dostał umowe zlecenie a nie stalą?
bo na stałej tak od razu po l4 nie moga zwolnić- a na um-zlecenie to nawet l4 nie ma:no::tak::tak::tak::-)

Witam! Jesli jeszcze mnie pamiętacie to wpadam żeby powiedzieć że A. w domu nastepny tydzień:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Aż strach jaką wypłate przyniesie w piątek:wściekła/y: Dzisiaj wysyłałam pierwsze apele do firm wydruk kolor 1 strona kosztuje 1zł:wściekła/y:A potrzebuje 50-100 na m-c:wściekła/y::szok:do tego znaczki :baffled:Kosmos. Wysłałam narazie ok 30 i czekam na wypłatę:-(
Pozdrawiam.
Aha, A. ma urodziny dzisiaj:zawstydzona/y::-p
współczuje mój w domu 4 miechy:-D
strasznie drgie te druki:baffled:
Wszystkiego najlepszego dla A:tak:
Który dzień? Pamietaj, żeby sie troche fizycznie oszczedzac, rób tylko to co musisz, ja mało nie zemdlałam na spcerze z wózkiem, upał był, a ja głodna i słaba.
Juz zrobiłam ta dietę kiedyś i nic mi nie było:tak::tak: ale dzisiaj mi niedobrze z głodu rano:sorry2: to dlatego ze w ciązy sie nauczylam jesc sniadania przez poranne mdłości:wściekła/y:

Na obiad pierogi dzisiaj wymyśliłam tylko z chęciami do ich ulepienia będzie zapewne gorzej:tak::tak::tak:

..............

No to trzymam kciuki, ja jakoś zmobilizować się nie mogę a przez święta 2kg mi przybyło:szok::szok::szok:

.........

Oj nie wiem jak ty możesz na tej diecie ciągnąć:szok::szok: ja bym chyba z głodu umarła:tak::tak::tak:
............

Ty już o spacerówce myślisz a ja pamiętam że tak niedawno jeszcze w ciąży chodziłaś:tak::tak::tak:
mniam nie rób smaka na pierogi lepione- nie mrożone ze sklepu:-):-)
...
o po świętach tez mi przybyło więc pewnie mam wiecej niz 6 kg do zrzucenia:tak:
....
no ja wlasnie umieram:-D:-D
....
no myślec to moge długo:-D:-D
Mam spacerówke w moim ale nie chce takiej:tak:
chce laske- chyba- ale jeszcze nei wiem jaką- myślałam o taniej- ale w sumie bede jeździla tym ponad rok więc:sorry2:

zoaczymy jak bedie z kasą- poki co bieram na zęby a brakuje mi 1,5 tys:sorry2:

Zakupy zrobione, mała jeszcze spi wiec lece jakies sniadanko zrobic bo glodna jestem przeokrutnie, a mama swierzutkie cieple buleczki i pyszniutki serek z dziurami jak piesci, hihi
mmmmm nie rob smaka bo my z justą na ddiecie:-D i to jakiej:baffled:

kuś, kuś...;-):cool2:I kopenhadzką szlag trafi.:sorry2:
to samo pomyślałam:-D
ale nie może jej szlag trafić:tak:
ja jak sobie coś ubzduram to musze i koniec- tak jak z paleniem- po 10 latach palenia rzuciłam z dnia na dzien- a najlepsze ze rzucałam od poniedziałku tak jak kopenhdzka- planowane tydzien wczesniej- a przez ten tydzien wypalilam 4 razy wiecej fajek ni zwykle:-D na zapas:-D w niedziele jeszcze przed snem 3 naraz wypaliłam:-D:-D:-D
ale rzuciłam:tak: i juz neipale

i jak sie najadlam na zapas w święta to myslę, że też dam rade:-D:-D:-D:-D

Ja też dziś chcę trochę ograniczyć jedzenie, ale czy się uda to zobaczymy:confused::confused::confused:
u mnie ograniczene nie dalo fajnych efektów- ja musze widziec duuuży spadek wagi ze by miec motywacje- a tak- zabranialam sobie slodkieo i innych dobrych rzeczy- przez ponad miesiąc sie meczylam a schudłam tylko troske- a no i sie ćwiczeniami katowałam:baffled:

wole 13 dnis ie przemeczyc na kopenhaskiej:-D

reklama
Do góry