reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Joasiu i jak tam praca???jak dzieciaki?jak małż????
ja skończyłam czytać kryształowego anioła grocholi i zła byłam ze się skończyła tak fanie mi się czytało niby 540 stron a w 3 dni a właściwie wieczory przeczytałam i znów nie mam co czytać:-p

a sage zmierzch czytalas?
moj p konczy 4 czesc,a siora wszytskie moment pochlonela:-p
a sa gruuube

Joasiu moj Adam też się wczoraj ocknął o 20.30 że lekcji nie odrobił:sorry2::sorry2:na szczęście dzisiaj do szkoły na 12.30 to rano zrobił:tak::tak::tak:
Marta bierki albo takie składanki logiczne:tak:typu szukanie pary albo ubieranie misia przewlekanie nitek albo dla chłopców zestaw auto do naprawy a dla dziewczynek koraliki do nawlekania:tak:

Marta dla dziewczynek to takie moze- MODELKI NA WYBIEGU *** GRA *** UKŁADANKA (871841550) - Aukcje internetowe Allegro

a dla chlopcow - Sombrero czy Melonik- rewelacja firmy granna!! (874569146) - Aukcje internetowe Allegro

no lepsze to niż nic:tak:;-) a ja z postanowienia noworocznego o nie jedzeniu słodyczy......nic nie robie w temacie:no:

ja nie robie takie postawnoeinie bo dla mnie to nalog jak dla palacza fajki:tak::tak::tak::tak::tak::tak::-p:-p:-p

Dlatego ja nawet takiego postanowienia nie mialam hehe:-D:-D:-D:-DBo i tak i tak bym jadla;-):-):-p

tak jak ja

CZosnek na wykończeniu, został tylko paskuuuuudny kaszel a na to czosnek chyba nie pomoże:-(. Czyli mój miał dużo szczęscia, że mu sprzdała, no ale jak mogła takiemu przystojniakowi nie sprzedać.
A my tak mamy, jak trzeba załatwić coś u faceta to ja idę, ajk u babki ( zwłaszcza mloej) to Piciu:-D:-D:-D

Wlece jutro. Ale mnei podbrzusze napier....:szok:

mnie tez zaczyna pobolewac wiec @ lada dzien
oj kochna zebym miala do Ciebie blizej to bym Ci jakies syropki podrzucila.a nie znasz nikogo kto by mogl wam banki postawic??????????????????????????????

Heloł ,widzę ,ze kolęda na tapecie,a ja nie wiem kiedy mam ,bo do kościoła nie chodzę:zawstydzona/y:

Anabuba ja oglądałam i zmierzch i ksiezyc w nowiu ,a co do odtwórcy roli jacoba ,to ciacho nad ciacha on ma 17 lat:zawstydzona/y:ale co ja poradzę na moje mysli:-D,czytałam wszystkie części ,bardzo mi sie podoba ta historia,nie mogę sie doczekać kolejnej ekranizacji ,ale to dopiero w czerwcu

ja do kosciola chdzie rzadko.z reguly babcie wykorzystuje:-p:-p:-p:-p
u nas koleda na stronie intermnetowej wpisana:tak::tak::tak::tak::tak:

a Jacob.....mmmmmmmmmm CIACHO!!!!!!!!!!!
fajowy taki sie zrobil,ale Edzia tez lubie.to jego spojrzeenie.....mrrrrrrrrrrr :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Martuś ale capucinko no jami:-)
Meduska podobno mało chętnych jest na te dotacje:confused:
Madziula na tak tak coraz młodsi ci w głowie:-):-):-)
Dowikluś witaj w klubie nerwowych mamuś i rozwrzeszczanych dzieci:baffled::baffled:

dolaczam sie
i ja rozwscieczona zona!

jaki????:-p

a jaka spacerówka wg Was najlepsza?

bo powoli będe musiała zacząć myśleć:tak:

a nie lepiej bylo kupic taki wozek uniwersalny co i gleboki i spacerowka?

te nowe wozki fajne ale moj pobija wszytskie wasze na glowe i iloscia upchanych zakupow i gadzetow:tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D

Cześć kobitki,

ja dzisiaj trochę się wzięłam za porządki, żeby o głodzie nie myśleć :-p

Po przymierzałam kiecki i nie mam co na wesele założyć :szok:

Wystawiłam leżaczek FP, Może któraś chętna :tak:
lezaczek fisher price wibracje zabawki kocyk (872089588) - Aukcje internetowe Allegro

moge ci sowja pozyczyc-ona jest kilkuwymirowa:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
albo polecam ta babke-bardzo dobra jakosc kiecek,bardzo dobrze uszyte i cena tez dobra
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

a ta jaka fajowa-akurat dla mnie
Zensetti Little Blacky Dress 34-40 tu rozmiar 38 (873732014) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnia edycja:

Poza tym mąż jedzie dzisiaj na rozmowę w sprawie pracy bo w końcu niedługo bez pieniędzy zostaniemy:-:)-:)-( ach to życie nieraz daje popalić, dobrze chociaż że Maja zdrowa i nie choruje

trzymam kciuki aby dostał super płatna pracę,tego wam zyczę :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

a p jak w domu to ciagle je.musze duzo gotowac zeby sie zapchal...

u mnie jest dokladnie to samo :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Don je jakby miał jakiegoś tasiemca masakra jakaś ,on potrafi zjeść na raz 2kg bananów i mówi ze zjadłby jeszcze :no::no::no::no::-D:-D:-D:-D:-D:-D

U mnie też teraz rachunków się nazbiera bo przedszkole i jeszcze za wodę dzisiaj chodzą spisywać no i za mieszkanie oczywiście też, i jeszcze muszę Maję do dentysty na lapisowanie zapisać czyli następne 100zł z portfela wyjdzie:-:)-:)-(

a dlaczego lapisujesz jej zeby?wszystkie czy wybrane?a co to w ogóle jest to lapisowanie???

Witam,

Anika ciągle sie wdrapuje na coś i stoi :wściekła/y:
A Helenka ma fazę zazdrości....

kurczę ona naprawde szybko Ci staje :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Heloł ,widzę ,ze kolęda na tapecie,a ja nie wiem kiedy mam ,bo do kościoła nie chodzę:zawstydzona/y:

Anabuba ja oglądałam i zmierzch i ksiezyc w nowiu ,a co do odtwórcy roli jacoba ,to ciacho nad ciacha on ma 17 lat:zawstydzona/y:ale co ja poradzę na moje mysli:-D,czytałam wszystkie części ,bardzo mi sie podoba ta historia,nie mogę sie doczekać kolejnej ekranizacji ,ale to dopiero w czerwcu

ja mam kolędę 14 stycznia to juz niedługo :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

a jacob no ciacho :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

ja tez juz sie nie mogę doczekac następnej części,uwielbiam ten film :tak::tak::tak::tak::tak:

nie za szybko myslisz o spacerówce,maks ma niespełna 3 mies,masz jeszcze troche czasu :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Anabuba Ty pisałas że byłas w kinie na drugiej części zmierzchu prawda?
powiedz mi jak się skończył film?
bo ja oglądałam bo sciągałam z netu ale wydaje mi się że jakiś taki urwany ten film i chce wiedziec czy cały miałam ściągnięty czy był urwany :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

...

moge ci sowja pozyczyc-ona jest kilkuwymirowa:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
albo polecam ta babke-bardzo dobra jakosc kiecek,bardzo dobrze uszyte i cena tez dobra
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

a ta jaka fajowa-akurat dla mnie
Zensetti Little Blacky Dress 34-40 tu rozmiar 38 (873732014) - Aukcje internetowe Allegro

Dzięki kochana, ale w twoja kieckę to ja na pewno nie wejdę :no: W swoje się do pina, do cycków :szok:

Też mi się ta ostatnia najbardziej podoba :tak:

...

kurczę ona naprawde szybko Ci staje :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

...

No starsznie szybko, ja juz wymyślam zabawy i pozycje, żeby tylko nie miala okazji stać, a ona i tak swoje :baffled:

Połozyłam, dziewczyny spać, ale słyse że się chichrają, to znaczy że Niki stanęła w łóżeczku i się szczezy do Helenki :sorry2:

Madea, spacerówki są teraz najdroższe :tak: Poczekaj jeszcze ze 3 miesiące z zakupem, bo stanieją :tak: A mały i tak ci jeszcze co najmniej 3 miechy w gondoli pojeździ :tak:

Ostatnia edycja:
witam na dietce- jestem po obiadku dietowym i czuje sie swietnie- ide rozwiesic pranie- non stop dzisiaj cos robie- przynajmniej nie mysle o jedzeniu:tak::tak::tak:

ale w sumie powiem Wam ze i tak najedzona jestem:tak::tak:
oo no to byle do celu. Ja pierwszy dzień dietowy myślałam, że sięprzekręce..no bo ja potrafiłam takie ilości żarcia upchać że całą rodzina by się najadła...no może chudsza rodzinka ..z niemowlakiem:-p

CZosnek na wykończeniu, został tylko paskuuuuudny kaszel a na to czosnek chyba nie pomoże:-(. Czyli mój miał dużo szczęscia, że mu sprzdała, no ale jak mogła takiemu przystojniakowi nie sprzedać.
A my tak mamy, jak trzeba załatwić coś u faceta to ja idę, ajk u babki ( zwłaszcza mloej) to Piciu:-D:-D:-D

AS, czy z tych charców czasem dzeci nie będzie:confused::-D:-D:-D:-D:-D:-D

Jaka szkoda, musze sie wyłąmać. Mam dziś kolędę i chatę zarośniętą, jak to przy wszystkich chorych, hihi. Odgruzowałam już całą chatę, posprzatalam, pozmywałam, pomylam podłogi, obiad P przywiezie ( pizza z biedronki, cos jeszcze na nia wrzuce-bo mam i będzie pierwsza klasa-jajaj uwielbiam, choć nie powiem, nie jest to moja ulubiona pizzeria...:-D:-D:-D
no ja czekam na kolędę bo juznkt nie wiem kiedy będzie. kupiłam jednak komplecik za 30zł:tak: no na tyle to mnei staci do tego kropidło:szok: no malo potrzebne ale jak w zestawie dawali...:sorry2:

Moje maja fullu body z zeszlego roku jeszcze i tylko te nosze:szok:
Pokupowalam Im w zeszlym na wyprzedazach w smyku body 74 i myslalam ze beda mialy an ta zime ale jeszcze dobre sa Im te mniejsze:tak::tak::tak:Wiec bede miala jak znalazl na przyszly sezon
Tak samo zrobilam z rajstopkami bo byly w smyku rok temu za 5 wszystkie rajstopki i teraz mi leza i czekaja az dziewczynki urosna
o kurcze ona noszą 74??? To mnie by chyba babki wurzuciły z domu:-D ale są słodkie na pewno, i faktycznie jak calineczki:tak::tak::tak:
:szok::szok::szok::szok:a gdzie reszta cytatów??? Wsiąkło:baffled::baffled::baffled:
Więc tylko to co udało mi się zapamiętać...
Pati kurcze jaka zapracowana babina z Ciebie:szok: Ja poszłam rodzić wprost z hipermarketu:baffled: nie dali mi wrócić do chaty po rzeczy..a tak prosiłam...:nerd:
Anaconda jak tam rozmowa o prace??? Jestem bardzo ciekawa i mam nadzieję, że udało się:tak:
Dowikla jakoś ciężko mi uwierzyć żę Twoje calineczki mogą wyprowazać z równowagi:no::no::no: o w życiu:no::no:;-)
A co Wy tu tak filmowo i capuccinkowo..mniam mniam....kurcze ja nie oglądałam zmierzchu...nawet nei wiem czemu..
A mój pierwszy dzieńw samotności..no prawie bo przecież mam Was;-) minął nawet cąłkiem dobrze. Ale na końcu sięporyczałam......Michał nie chciał jeść kolacji bo czekał na tate:baffled: ciągnął mnie za rękę do korytarza i kazał otwierać drzwi i wołał tata:baffled: Potem jak jużzjadł to nie chciał siepołożyć tylko patrzył na drzwi sypialni i robił tacie papa (jak codzień), patrzył na drzwi chyba ze 3m min i machał tą rączką...aż nie wytrzymałąm...no kurde masakra psychiczna...
Ale napisze też coś fajnego:tak::tak::tak::tak: michał podczas kolacji (kanapki) w pewnym momencie zarzyczył sobie ręcznik papierowy:szok: no to mu urwałąm...a on wytarł sobie rączki, i jadł dalej:szok: Potem zawołał o kolejny i znowu wytarł i jadł i tak do końca kanapek:tak::tak::tak::tak: jestem w szoku!! Mój syn jest coraz bardzije kumaty:tak::tak::tak: A w czwartek mam neurologa więc powinno być ok!:-)
Aaaaa ktoś tu jeszcze miał supe wózek! Ale kurcze nie pamiętam kto. A jaki???

Ostatnia edycja:
Meduska tak mi bynajmniej mówiła sąsiadka z dołu a ona w pup pracuje:tak:mówi że kase to by wszyscy chetnie wzieli ale nie maja biznes planu a co niektórzy nawet pomysłu na działalność:cool2::cool2::cool2:
A powiedziała sąsiadka,że trzeba mieć też 2 żyrantów z co najmniej 2000zł dochodu:sorry2::confused::tak:?
A mi praca się szykuje :tak::cool::cool2::cool2:- jakieś dziwne szczęście mam do nauczycielskich rodzin:baffled: .Malutka ur.18 października:tak:.
Julu akurat w wieku przedszkolnym to jutro zapytam dyrekcji czy jest na maluchach miejsce.
A i mam pytanie czy wypada pierwszej zadzwonić czy czekać na telefon,bo tylko przez NK się kontaktowałyśmy:confused:?

dobry wieczor!

dziewczyny ja to mam jakos dola - dlugo nie posiedze...
cholerka probowalismy z m wyciagnac karte pamieci z aparatu i wlozyc ja do specjalnego micro usb i potem podlaczyc do usb i co???
okazalo sie ze teraz to juz dupa blada bo musze zrobic formatowanie i to pousuwa mi wszystkie zdjecia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-:)-:)-:)-:)-(
a tam bylo 638 zdjec :szok::szok::szok::szok::szok::szok:
kurcze sylwester swieta na nowym mieszkanku - wszystkie takie wazne zdjecia....
i normlanie ryczec mi sie chce :-:)-:)-:)-:)-(

As no @ przyszła po tulankach to choć zaspokojona jesteś:-p
bo mój już mówi ze zmęczony czyli normalka:baffled::baffled::baffled:
Patrysia a jaki masz upatrzony wózek dla Nikolki???????ja gdybym teraz miała rodzić to już wiem jaki bym chciała:-p
heh moj chcial x-lander x1 ale nie wiem jeszcze... narazie to by nam sie tylko fotelik samochodowy przydal bo ten po Sewku musielismy oddac... chociaz ja chcialam ostatnio coneco toledo bo byl w cenie 430 zl za gondole spacerowke i fotelik ale mojemu sie nie podobal - zreszta i kasy teraz zbytnio ni ma... :-:)dry:

aj kochana do spacerowki to jeszcze Ci daleko ... pomysl jak Maksio bedzie siedzial juz stabilnie :tak:;-)
hej babeczki;-);-);-)tak się zaczytałam, ze nie zaznaczyłam cytatów:baffled::baffled::baffled: ale sprawdzę swoją zawodną pamięć:-D

Pati szukaj tego kabla i dawaj foty:tak::tak::tak:i trochę zwolnij dziewczyno bo jeszcze na drabinie urodzisz:-D

ja za to miałam dzisiaj wycieczkę do Nałęczowa, zawoziliśmy mamę do sanatorium:happy2:Mika nie poszła do przedszkola i m miał wolne więc mielismy taki krótki rodzinny wyjazd, nakarmiliśmy jeszcze kaczki w parku, tyłki nam zmarzły i wróciliśmy do domciu:-Dnastawiłam pranie, m chrapie na kanapie, Mika sidzi obok mnie i gada jak najęta a ja staram się coś do Was napisać:-):-):-)
fajny wypad mieliscie dzisiaj - pozazdroscic :tak:
a ze zdjec chyba nici.... :-(
Cześć kobitki,

ja dzisiaj trochę się wzięłam za porządki, żeby o głodzie nie myśleć :-p

Po przymierzałam kiecki i nie mam co na wesele założyć :szok:

Wystawiłam leżaczek FP, Może któraś chętna :tak:
lezaczek fisher price wibracje zabawki kocyk (872089588) - Aukcje internetowe Allegro
a na jakie Ty wesele sie wybierasz ??
tak dawno mnie nie bylo ze nic mi nie wiadomo :sorry2:
Pati kurcze jaka zapracowana babina z Ciebie:szok: Ja poszłam rodzić wprost z hipermarketu:baffled: nie dali mi wrócić do chaty po rzeczy..a tak prosiłam...:nerd:
Ty mnie nie strasz.... bo ja juz pisalam do znajomych w razie czego zeby mnie zawiezli bo mojego to caly dzien nie bedzie w domu ale chyba powiem zeby mi jutro auto zostawil - zawioze go do pracy i przyjade spowrotem a jak bedzie trzeba to autm sie zajedzie :-p

dobry wieczor!

dziewczyny ja to mam jakos dola - dlugo nie posiedze...
cholerka probowalismy z m wyciagnac karte pamieci z aparatu i wlozyc ja do specjalnego micro usb i potem podlaczyc do usb i co???
okazalo sie ze teraz to juz dupa blada bo musze zrobic formatowanie i to pousuwa mi wszystkie zdjecia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-:)-:)-:)-:)-(
a tam bylo 638 zdjec :szok::szok::szok::szok::szok::szok:
kurcze sylwester swieta na nowym mieszkanku - wszystkie takie wazne zdjecia....
i normlanie ryczec mi sie chce :-:)-:)-:)-:)-(

Ty mnie nie strasz.... bo ja juz pisalam do znajomych w razie czego zeby mnie zawiezli bo mojego to caly dzien nie bedzie w domu ale chyba powiem zeby mi jutro auto zostawil - zawioze go do pracy i przyjade spowrotem a jak bedzie trzeba to autm sie zajedzie :-p
:szok::szok::szok::szok:tyle fotek i nie kopiowałaś?????:baffled::baffled::baffled:oj ja też byłabym zła....no delikatnie móiąc. Kurcze kombinujciem ozeda sie cosz robic.
A z porodem to miałam skurcze cały tydzień, ale ja głupia pipa nie wiedziała o co loto więc tak sobie łaziłam,a potem to juz czołgalam. Aż w markecie mnie ścisnęło na dobre i na drugi dzieńbył bejbe:tak: Ratowali jeszcze ciążę ale mały chciał się urodzić na wakacjach i koniec:-). e ja Ciebie nie chce straszyc..przecież w drodze nie urodzisz:-D ale szkoda, że M nie może byc z Tobą i tylko czekać na znak:tak::-)

reklama
OLIWKA JESZCZE NIE SPI :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

normalnie szok,jest grzeczna,lezy spokjnie ale coś zasnąć nie może,pzrecież to juz późna godzina,pierwszy raz tak późno idzie spać nie licząc sylwestra :tak::tak::tak::tak::tak:

Do góry