reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no a tak poza tym to wogole moj sobie wzial wolne ja tu sprzatam siedze na necie a tu pukanie i kogo widze ?? swojego m :sorry2::-D
no i tak jak juz pisalam jeszcze musze zrobic jedno pranie - jest w trakcie potem plukanie reczne, generalny porzadek z wozkiem od Sewka bo odkad remonty sie zaczely to ani razu nie byl prany....
czeka juz na mnie w wannie.... ale najpierw bede musiaal go wyodkurzac zeby poczyscic te wszystkie gruzy co w niego wsiakly...
maly teraz kombinuje zeby znalezc cos do pisania, m polozyl sie spac no a ja siedze... :cool2:

reklama
Meduska tak mi bynajmniej mówiła sąsiadka z dołu a ona w pup pracuje:tak:mówi że kase to by wszyscy chetnie wzieli ale nie maja biznes planu a co niektórzy nawet pomysłu na działalność:cool2::cool2::cool2:
Pati ja szłam do szpitala rodzić a pakowałam siię 2 godzinki wcześniej:baffled::baffled::baffled:jakoś mi sie nie spieszyło a byłam po terminie:cool2::cool2:
ale za to pęd miałam do sprzątania ogromny wydawałao mi się że wszystko musze posprzątać i że wiecznie jest bałagan:baffled:

Meduska tak mi bynajmniej mówiła sąsiadka z dołu a ona w pup pracuje:tak:mówi że kase to by wszyscy chetnie wzieli ale nie maja biznes planu a co niektórzy nawet pomysłu na działalność:cool2::cool2::cool2:
Pati ja szłam do szpitala rodzić a pakowałam siię 2 godzinki wcześniej:baffled::baffled::baffled:jakoś mi sie nie spieszyło a byłam po terminie:cool2::cool2:
ale za to pęd miałam do sprzątania ogromny wydawałao mi się że wszystko musze posprzątać i że wiecznie jest bałagan:baffled:
heh to jeszcze lepiej... :-D:-D:-D
wyobrazam sobie jak to musial;o wygladac - a nawet Ci powiem ze nie potarfie sobie tego wyobrazic :szok::-D:-D:-D:-D

ja dziewczyny na jakis czas Was opuszczam bo ten wozek czeka na mnie no i pranie...
a musze to zrobic poki mi maly siedzi i oglada bajke :tak::-D

Beatka,Anka,miło Was czytać :tak::-).

Kochana As jak zwykle w biegu;-):tak: i zawsze do pomocy skora ;-):tak::-)- dzięki:blink: super pomysł z tymi grami:tak::cool2::cool:,jutro laskom pokażę i będziemy zamawiać:tak:.
Miałam ogarnąć mieszkanie a tylko jedzenie nam zrobiłam,naczynia do zmywarki naładowałam i do skrzynki po listy zeszłam:zawstydzona/y:,a tam pełno:szok::tak:,bo i książeczka na czynsz nowa,kablówka i katalog Yves Rocher:tak::cool:.
polecam się na przyszłość :tak:;-)

witam popołudniowo:happy2:
my juz po spacerku do szkoły po julinę i zakupach w biedronce jak któraś ma biedronke i potrzebuje bodziaki to polecam są śliczne na długi rekaw gładkie pakowane pojedyńczo po 6.99 i z obrazkami po 14.99 ale w dwupaku:tak:rozmiarówka od 56 do 86:tak:gatunkowo swietne antek juz bogatszy o 6 bodziaków a przypasiło mi to bardzo bo już miał tylko 4 bodziaki na długi rękaw a teraz do spacerków to pod sweterek czy bluzę to bodziak na długi rękaw jak znalazł:tak:
normalnie cieszę sie z tej biedronki pod ręką jak głupia:-D:-D:-D
Patrysiu twoj ciąża jest dla mnie najszybszą ciążą na bb:-D:-Ddopiero co się starałaś a juz rodzić będziesz:szok::szok::szok::szok:
Dowikluś twoje małpy są najlepsze:-D:-Dno i ty się cieszysz ze chłop wyjeżdża bo znów będzie po twojemu w domu:-D:-D:-D:-D:-D
As jak ja ci tych wygibasów z M zazdroszczę ja to @ dziś kończe ale moje kochanie miałao dziś do pracy na 7 więc wstał o 5.50 więc pewnie z sexu wiedczorem nici bo jak przyjdę z pracy to on pewnie bedzie już spał:sorry2::sorry2::sorry2:
ale fajne linki podałyście do tych zabawek i gier:tak::tak::tak:
Beatka oby ta operacja M mało kosztowała:tak::tak:no i kochana wpadaj do nas częściej:tak::tak:
Anka wracaj do DE bo tęskno za tobą no i zdrówka dla Laluni:tak::tak:
Kerna oj tam księdza możesz przyjąć i bez tego powiedz ze pierwszy rok że bardzo chcesz aby poświęcił wam mieszkanko ale nie masz nic i już na pweno jak normalny to będzie mu miło że go przyjełaś :tak::tak:
to ceny rzeczywiście niezłe.
Ja mam doBiedronki jakieś 20 min autobusem ,bedronka od 2 lat otwarta ,a ja ani razu tam nie byłam :szok::szok::baffled::baffled:.
Wolę Marcpol ,bo po sąsiedzku :-D:-D:-D:-D

Mały na zajęciach,obiadek się gotuje.Dziś normalnie każdy je co innego.:baffled::baffled::baffled:
Mały sobie rosołek zażyczył :-D:-D:-D,dla nas robię pierś z kurczaka smażoną,a ta mała zołza Klaudia powiedziała,że ona kuraków ma dość i ,że chce jajka sadzone zamiast kotletów :szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Małemu małpiszonowi jakoś potem muszę wmusić chociaż małego kotleta z ziemniakami,bo on twardo twierdzi,że rosół jest wystarczająco pożywnym daniem dla niego.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A ja uciekam się trochę pouczyć,bo w sobotę do szkoły już idę.
Potem postaram się jeszcze wpaść.
Aha.@ mnie właśnie odwiedziła :baffled::baffled:

As no @ przyszła po tulankach to choć zaspokojona jesteś:-p
bo mój już mówi ze zmęczony czyli normalka:baffled::baffled::baffled:
Patrysia a jaki masz upatrzony wózek dla Nikolki???????ja gdybym teraz miała rodzić to już wiem jaki bym chciała:-p

As no @ przyszła po tulankach to choć zaspokojona jesteś:-p
bo mój już mówi ze zmęczony czyli normalka:baffled::baffled::baffled:
Patrysia a jaki masz upatrzony wózek dla Nikolki???????ja gdybym teraz miała rodzić to już wiem jaki bym chciała:-p
jaki????:-p

a jaka spacerówka wg Was najlepsza?

bo powoli będe musiała zacząć myśleć:tak:

hej babeczki;-);-);-)tak się zaczytałam, ze nie zaznaczyłam cytatów:baffled::baffled::baffled: ale sprawdzę swoją zawodną pamięć:-D
Anaconda jak rozmowa m w sprawie pracy?
Medea podziwiam Cię z tą dietą, ja się zastanawiam ale nie wiem czy dam radę, jak teraz jest zimno to ja wiecznie głodna chodzę:wściekła/y:
Marta ja się na ten dzień lenia piszę jak najbardziej, zwłaszcza, ze dzisiaj mam tak jakby wolne:-D:-D:-D
Pati szukaj tego kabla i dawaj foty:tak::tak::tak:i trochę zwolnij dziewczyno bo jeszcze na drabinie urodzisz:-D

i chyba więcej nie pamiętam:zawstydzona/y:

ja za to miałam dzisiaj wycieczkę do Nałęczowa, zawoziliśmy mamę do sanatorium:happy2:Mika nie poszła do przedszkola i m miał wolne więc mielismy taki krótki rodzinny wyjazd, nakarmiliśmy jeszcze kaczki w parku, tyłki nam zmarzły i wróciliśmy do domciu:-Dnastawiłam pranie, m chrapie na kanapie, Mika sidzi obok mnie i gada jak najęta a ja staram się coś do Was napisać:-):-):-)

reklama
Do góry