reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam :tak:

Garagamle juz grasują po mieszkaniu, M poleciał do pracy :tak:

Pati, jadę na wesele do mojej kuzynki, to niedaleko Ciebie bo oni są z Jastrzębia, a wesele w Połomii :-p Jade na poczatku lutego :tak:

Agnes, ale ci małolata poszalała wczoraj :szok: Moje chodzą spać o 20 :-p No ale za to wstają po siódmej :sorry2:

Dowilkuś, tulam cię mocno kochana :sorry2:

Anaconda, super że chcą M do pracy :tak:

Mamita, starsznie drogie te druki :szok:

Lunk
a, leżaczek tanio, bo chcę się klamota pozbyć :-p

reklama
witam
Paulina w szkole oczywiscie,mala spi,o 6 zjadla kaszke.
z p nadal cisza a ja sie do niego ie zamierzam odzywac:no::no::no::no:

a jacob no ciacho :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

ja tez juz sie nie mogę doczekac następnej części,uwielbiam ten film :tak::tak::tak::tak::tak:

Anabuba Ty pisałas że byłas w kinie na drugiej części zmierzchu prawda?
powiedz mi jak się skończył film?
bo ja oglądałam bo sciągałam z netu ale wydaje mi się że jakiś taki urwany ten film i chce wiedziec czy cały miałam ściągnięty czy był urwany :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

bylam:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
ale moze tu go nie bede opwiadac,ale fakt wyglada jakby sie film nagle urwal:tak::tak::tak::tak:

A co Wy tu tak filmowo i capuccinkowo..mniam mniam....kurcze ja nie oglądałam zmierzchu...nawet nei wiem czemu..
..
Ale napisze też coś fajnego:tak::tak::tak::tak: michał podczas kolacji (kanapki) w pewnym momencie zarzyczył sobie ręcznik papierowy:szok: no to mu urwałąm...a on wytarł sobie rączki, i jadł dalej:szok: Potem zawołał o kolejny i znowu wytarł i jadł i tak do końca kanapek:tak::tak::tak::tak: jestem w szoku!! Mój syn jest coraz bardzije kumaty:tak::tak::tak: A w czwartek mam neurologa więc powinno być ok!:-)

kchana to zaluj!!!!!!!!!1
sciagnij sobie z netu i koniecznie zobacz:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Gratki dla Michala!
moje Weronika wczoraj niezla akcje-siora byla i mowi ze leci jej z nosa,to mala niewiele myslac poleciala do kuchni po sciere i chciala ciotce nos wycierac:-D:-D:-D:-D:-D

A powiedziała sąsiadka,że trzeba mieć też 2 żyrantów z co najmniej 2000zł dochodu:sorry2::confused::tak:?

zgadza sie:tak::tak::tak::tak::tak:

dobry wieczor!

dziewczyny ja to mam jakos dola - dlugo nie posiedze...
cholerka probowalismy z m wyciagnac karte pamieci z aparatu i wlozyc ja do specjalnego micro usb i potem podlaczyc do usb i co???
okazalo sie ze teraz to juz dupa blada bo musze zrobic formatowanie i to pousuwa mi wszystkie zdjecia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-:)-:)-:)-:)-(
a tam bylo 638 zdjec :szok::szok::szok::szok::szok::szok:
kurcze sylwester swieta na nowym mieszkanku - wszystkie takie wazne zdjecia....
i normlanie ryczec mi sie chce :-:)-:)-:)-:)-(

Ty mnie nie strasz.... bo ja juz pisalam do znajomych w razie czego zeby mnie zawiezli bo mojego to caly dzien nie bedzie w domu ale chyba powiem zeby mi jutro auto zostawil - zawioze go do pracy i przyjade spowrotem a jak bedzie trzeba to autm sie zajedzie :-p

kurcze szkoda fotek.ja co jaksi czas zrzucam na kompa a potem zgrywamna 2 plyty,zeby byly jakby ktoras szlag trafil:tak:

a do porodu kobietoo to masz prawo karetke wezwac :-):-):-):tak::tak::tak::tak::tak::tak:

OLIWKA JESZCZE NIE SPI :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

normalnie szok,jest grzeczna,lezy spokjnie ale coś zasnąć nie może,pzrecież to juz późna godzina,pierwszy raz tak późno idzie spać nie licząc sylwestra :tak::tak::tak::tak::tak:

co sie wsciekasz jak grzecznie lezy???????????

hello
A ja ejstem mega zle bo M mnie tak wku... ze juz mialam ochote Go spakowac i wypi... z domu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:No co za poj.... gatun:no::no::no::no:Dosyc ze przyjezdza tak rzadko to zamiast siedziec z dziecmi w domu woli chlac z kumplami:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Narabal sie w Sylwestra i dzisiaj przyjechal tez narabany tzn kolega Go przywiozl:no::no::no:Normalnie dalam Mu w pysk bo jzu nei moglam wytzrymac:no::no::no:I jeszcze w zywe oczy sie wypieral ze nic nei pil:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Juz Mu powoiedzialam ze wogoel nie ma po co przyjezdzac nastepnym razem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Poszedl spac do salonu,wiec sie wkurzylam,zakrecilam tam kaloryfer i otworzylam z calej epy balkon:-D:-D:-D:-D
No mam takeigo wnerwa na Niego ze szok:wściekła/y::wściekła/y:Az dzieci Jemu powiedzialy ze chca nowego Tate:szok:

Teraz siedze sobei w kuchni bo nie mam zamiaru do Niego isc:no:Dziewczynki i Dominik juz spia:tak::tak::tak:A ja sobei zaraz cos zjem:tak::-)

No i wyszlam na balkon i zapalilam Jego papierocha z tych nerwow:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

dobrze zrobilas!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
ja swojego nie moge wychlodzic my tez bysmy pomarzly.ale jak usnie gdzies na siedzaco to wcale go nie przykrywam.niech marznie
tez bym zajarala z tej wscieklsoci:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a Ci nasi to chyba powariowali wszyscy

Wpadłam tylko życzyć spokojnej nocki a poczytam was jutro.:tak::tak::tak:
Dodam tylko że mąż jedzie rano do pracy, był dzisiaj na rozmowie i facet bierze go na okres próbny, szkoda tylko że płaca o jakieś 400-500zł mniejsza no i facet nie chce go na umowę zlecenie tylko na normalną umowę o pracę a z tym trochę problem bo przecież wcześniejszy szef też go zapewnił że po 3m-cach może wracać bez problemu z tego urlopu bezpłatnego na który go wysłał:confused::confused:

dobrze ze poszedl do pracy.lepsza mniejsza kasa jak zadna.a nie moze na czarno popracowac?albo wpisane ze pol etatu?

Witam! Jesli jeszcze mnie pamiętacie to wpadam żeby powiedzieć że A. w domu nastepny tydzień:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Aż strach jaką wypłate przyniesie w piątek:wściekła/y: Dzisiaj wysyłałam pierwsze apele do firm wydruk kolor 1 strona kosztuje 1zł:wściekła/y:A potrzebuje 50-100 na m-c:wściekła/y::szok:do tego znaczki :baffled:Kosmos. Wysłałam narazie ok 30 i czekam na wypłatę:-(
Pozdrawiam.
Aha, A. ma urodziny dzisiaj:zawstydzona/y::-p

dowikla mój w sylwestra wyszedł odprowadzić kumpla i wrócił ok 5 rano:szok::wściekła/y: Chyba ledwo zmieścił się w drzwi bo ma guza na czole i nowiuskie okulary pogięte:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

powariowali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
widze ze nie tylko mojemu nowy rok pprzewracal w glowie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Mamitka daj numer konta fundacji to 1% poleci am na konto:tak::tak::tak::tak:

Witam porannie i wtorkowo
Mój zaspał do pracy, na szczęscie mala mnie wołała i spojrzałam na zegarek-budzik zastrajkował, taki komórkowy, hihi.
Ja cała nocka w duszy, kolano tak mnie boli, że wzięłam leki, jak przejdzie zacznę słać wyrko , ubiorę się i jakieś zakupy zrobić muszę na obiad i do chleba. Tak myślę o jakiejs zupie, moze pomodore, bo Piciu od dziś do 18, to szybko odgrzac i z głowy. No i mogłabym do mamy wpaść w tygodniu jak nam przejdzie... A kiepsko przechodzi, mała męczyła się w nocy z tym kaszlem, aż się boję, ,że to się na płuca rzuci...
Nadrobiłam, wracam z cytattami.

Ty juz wiesz:-):-p

dobrze ze poszedl do pracy.lepsza mniejsza kasa jak zadna.a nie moze na czarno popracowac?albo wpisane ze pol etatu?

Właśnie nie chce go przyjąc na pół etatu bo to serwis autoryzowany hondy i facet boi się kontroli a zresztą powiedział mojemu że chciałby go już na stałe bo na jakieś szkolenie chce też go wysłać, mąż się napalił jak głupi i mówi że do poprzedniej pracy nie wróci, sama już nie wiem co lepsze, zobaczymy po m-cu jak mu tutaj będzie no i szkoda tych 400-500zł mniej bo dla nas to dużo:tak::tak:

A ja rzuciłam tez kawkę :baffled: Nie wiem czy wytrzymam...

Ja beż kawki porannej bym nie wytrzymała:no::no::no:

reklama
Właśnie nie chce go przyjąc na pół etatu bo to serwis autoryzowany hondy i facet boi się kontroli a zresztą powiedział mojemu że chciałby go już na stałe bo na jakieś szkolenie chce też go wysłać, mąż się napalił jak głupi i mówi że do poprzedniej pracy nie wróci, sama już nie wiem co lepsze, zobaczymy po m-cu jak mu tutaj będzie no i szkoda tych 400-500zł mniej bo dla nas to dużo:tak::tak:

no wiadomo ze t duzo,ale skoro chc go na stale to lepiej.na pewno maja wszelkie dodatki,jakies premie,urlopu planowane itd itd
rozwazce wszytskie za i przeciw
moze godziny pracy lepsze?

Do góry