reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Heloł ,widzę ,ze kolęda na tapecie,a ja nie wiem kiedy mam ,bo do kościoła nie chodzę:zawstydzona/y:
Malinka ,biedronka najtańsza ,najlepsza jest,zawsze najmniej tam wydajemy:tak:

Dowikla ,ale drobinki te twoje dziewczynki ,ale to po mamie myśle:tak:

Ja kasiory trochę od mamy pozyczyłam,jakoś obleci ,ale pasa trzeba zacisnąc:confused:

Beata ,a co m ma ze wzrokiem ,bo ja nie w temacie:szok:

Lunka jaki spryt z wystawianiem sie w zależnościod potrzeby po zakupy:-Dale najwzzniejsze ,ze działa.

Porozsyłałam cv i lsty motywacyjny gdzie trzeba i zobaczymy,jutro poszukam czegos znowu:tak:

Anabuba ja oglądałam i zmierzch i ksiezyc w nowiu ,a co do odtwórcy roli jacoba ,to ciacho nad ciacha on ma 17 lat:zawstydzona/y:ale co ja poradzę na moje mysli:-D,czytałam wszystkie części ,bardzo mi sie podoba ta historia,nie mogę sie doczekać kolejnej ekranizacji ,ale to dopiero w czerwcu

reklama
Madziula podobno im kobieta starsza tym młodsi jej się podobają:-p:-p:-p:-p
mój antocha spał godzinke od 11 do 12 i teraz marudny że:szok::szok::szok::szok:zaraz pietruszka wraca z pracy to niech on się trochę pomeczy:baffled:a że głód nikotynowy to oj oj :baffled::baffled::baffled::baffled:
a ja czekam na obiad język mi do tyłka ucieka a ziemniary jeszcze twarde:cool2::cool2:

Ja już z przedszkola z Olkiem a Jula jutro za bety :tak: i do doktorki,bo jego kaszel coraz bardziej przestaje mi się podobać:no:.
U nas w Textil Market body są po 3,99:tak:.
Dowikla,podziwiam Cię za cierpliwość.:tak:I dzięki za przypomnienie o ciapucinko;-),bo mi jeszcze trochę szarlotkowego zostało:-p:tak:.
A tu dla wszystkich ;-):tak:
z4608575X.jpg

Lunka,na kaszel to cebula z miodem;-):tak:.

Medea a kiedy M ma w planach otwarcie tego warsztatu????
teraz w styczniu koncxy l4- rejestruje sie w bezrobotnym i sklada wniosek o dotacje na firme- to zależy w ile mu uznają wniosek- miesiąc,dwa, trzy, oby nie rok:sorry2: ale zazwyczaj juz decyzja w miesiac albo wczesniej jest:tak:

jego brat dostal po niecałym miesiacu:tak:
z4608575X.jpg
A ja nie moge:-:)-p

za to napije sie teraz wody:-p:-p:-p a za godzinke zrobie sobie jajeczka , pomidorka i szpinak:tak:

Martuś ale capucinko no jami:-)
Meduska podobno mało chętnych jest na te dotacje:confused:
Madziula na tak tak coraz młodsi ci w głowie:-):-):-)
Dowikluś witaj w klubie nerwowych mamuś i rozwrzeszczanych dzieci:baffled::baffled:

Witam,witam
Ja sobei siedze w domku bo jest za zimno na dworze a poza tym wzielam sie za porzadki:tak::tak::tak:
Dominik w szkole,chociaz jak Go budzilam to stwierdzil ze nei idzie do szkoly bo jest zmeczony ale pozniej zmienil zdanie wiec M Go zawiozl:tak::tak::tak:
M wybyl gdzies do kolegow to mam luzik:-):tak:Wzielam sie za ukaldanie w dokumentach i szafach:-):tak:Dziewczynki sie grzecznie bawia to ja mam teraz czas na BB:tak::tak::tak::tak:
ja tez sie za porzadki dzis chwycilam - balkon kuchnia do porzadku i zostalo mi jeszcze jedno pranie a potem reczne plukanie i szorowanie wozka od Sewka bo od momentu remontu nie byl czyszczony wiec caly z gipsu jest :sorry2: ale w wannie juz czeka na mnie :-p
czesc moje Kochane

nie czytalam bo wlecialam jak poparzona
Jestem w gosciach u szwagra komp sie spalil i nie moge pisac :(
Wracam 10 do siebie to znow bede z Wami
Laura ma paskudny kaszel a tak wszytsko ok
Sylwester udany
Moj konczy lazeinke
Tyle w skrocie
Lece na kawe bo troche glupio ze ja na kompie w gosciach hihi
Buziaki
to Ty jestes w PL???
witam na dietce- jestem po obiadku dietowym i czuje sie swietnie- ide rozwiesic pranie- non stop dzisiaj cos robie- przynajmniej nie mysle o jedzeniu:tak::tak::tak:

ale w sumie powiem Wam ze i tak najedzona jestem:tak::tak:
Ty na diecie kochana - nie rozbawiaj mnie :-p:-p:-p
Patrysiu twoj ciąża jest dla mnie najszybszą ciążą na bb:-D:-Ddopiero co się starałaś a juz rodzić będziesz:szok::szok::szok::szok:
hhe mmnie tez to szybko zlecialo :cool2:
Witaj Pati
Ja spakowana n apoczatku szustego mieś już bylam a w 4 liste mialam, hihi
Oszczedzaj sie i odpoczywaj kochana. Poki jeszcze mozesz.
genialna jestes :-D
ja to tylko mam recznik mydlo i pizame... :-D:-D:-D:-D
reszte musze dokupic haha
Heloł ,widzę ,ze kolęda na tapecie,a ja nie wiem kiedy mam ,bo do kościoła nie chodzę:zawstydzona/y:
ja juz kolende mialam 5 grudnia :cool2::cool2::cool2:
Ja już z przedszkola z Olkiem a Jula jutro za bety :tak: i do doktorki,bo jego kaszel coraz bardziej przestaje mi się podobać:no:.
U nas w Textil Market body są po 3,99:tak:.
Dowikla,podziwiam Cię za cierpliwość.:tak:I dzięki za przypomnienie o ciapucinko;-),bo mi jeszcze trochę szarlotkowego zostało:-p:tak:.
z4608575X.jpg

Lunka,na kaszel to cebula z miodem;-):tak:.
mniam mniam danke ciotka :cool2::cool2::cool2:

reklama
Do góry