reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja tez musialabym sie ograniczyc ale poki co jem;-):-)
Jakis czas temu nie jadlam dlugo slodyczy,jadlam ciemne pieczywo i pilam kefiry ale szczerze mowiac lepeij sie czuje jak jem tak jak teraz:-);-)

no Ty to sobie możesz pozwolić na cokolwiek. Ehh znowu zaczynam temat;-);-);-) wiem, wiem idzie Ci w brzuch:-p :blink: ja nie mogę sobie folgowac, ale to robie i wacle nie jest mi z tym dobrze:no: ależ mam silna wolę pogratulowac:-p

hehe mój spi w najlepsze a ja szykuję obiadek:tak: powiedz dziewczynom, że jak niebedą Cie słuchały to powydzierasz im uszy i postawisz do kąta:-D:-D:-D- kiedyś mój ojciec tak anstraszył gówniarza co wiecznie dokuczał mojej młodszej;-)

Beatka,Anka,miło Was czytać :tak::-).
Witam.
Przeleciałam posty po łebkach,bo czasu brak.
Zaraz na koniki do przedszkola wyruszam.:tak:
Marta a może gra mózg elektroniczny?,albo Junior na baterie?
Mój mały ma taki i gra już kilka lat w to:tak:
PORÓWNANIA gra dla dzieci mózg elektroniczny (872412343) - Aukcje internetowe Allegro
Kochana As jak zwykle w biegu;-):tak: i zawsze do pomocy skora ;-):tak::-)- dzięki:blink: super pomysł z tymi grami:tak::cool2::cool:,jutro laskom pokażę i będziemy zamawiać:tak:.
Miałam ogarnąć mieszkanie a tylko jedzenie nam zrobiłam,naczynia do zmywarki naładowałam i do skrzynki po listy zeszłam:zawstydzona/y:,a tam pełno:szok::tak:,bo i książeczka na czynsz nowa,kablówka i katalog Yves Rocher:tak::cool:.

reklama
Do góry