reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam,witam
Ja sobei siedze w domku bo jest za zimno na dworze a poza tym wzielam sie za porzadki:tak::tak::tak:
Dominik w szkole,chociaz jak Go budzilam to stwierdzil ze nei idzie do szkoly bo jest zmeczony ale pozniej zmienil zdanie wiec M Go zawiozl:tak::tak::tak:
M wybyl gdzies do kolegow to mam luzik:-):tak:Wzielam sie za ukaldanie w dokumentach i szafach:-):tak:Dziewczynki sie grzecznie bawia to ja mam teraz czas na BB:tak::tak::tak::tak:

reklama
Antocha ma ciężkie noce budzi się po 4-5 razy płacze ale znam przyczynę wychodzi mu górna 3 co mnie dziwi bo 4 jeszcze nie ma:baffled:
my tez troszke z pietruszka podminowani no bo nie palimy a nałóg wzywa:-D:-Dale twardo mówimy NIE :no::no::no::no:
trzymcie sie postanowienia:tak: Mój M żucił nałóg jak byłam w ciąży i teraz ile razy mam do niego o coś focha to on podchodzi imówi ale widzisz kochanie..nie palę fajek:-D:-D:-D:-D
Hej lasencje
DOROTKA NAPISAŁAM CI .
u MNIE MASAKRA POŚWIATECZNA CIĄG DALSZY ,DOŁACZAM SIE DO BIADOLENIA ŻE KASY BRAK ,RACHUNKI LEŻA I CZEKAJĄa ja czuje gorący oddech na karku,matko skad ja mam kasy nabrać,pożyczyć znowu muszę:zawstydzona/y:
Malinka mój ksawek tez po 3 tyg,wrócił do szkoły i mnie też za kasą napadli:baffled:
W ogóle to pracy na gwałt szukam rozsyłam przez neta cv gdzie sie da,trymajcie kciuki,ja chcę do pracy;-)
oj masakra...ja też wracam z urzędó i zostawiłam kilka stówek a jeszcze nie wszytko zapłącone:szok::szok::szok::szok: no koszmar. okazuje się ze w tej Polsce całej jest dużo drożej niżza granicą..no przynajniej niżw Hiszpanii:wściekła/y:.
Sklep z dewocjonaliami zamknięty:wściekła/y: więc jestem bez krzyżyka..obrazkó nie mam:no: A mąły mi zasypiał w aucie i szybko musiaąłm wracać....u nas śniegu masakra....brrrrr.

dowikla co tak wczesnie????? no chyba że idziesz nacieszyc się mężem......:-p:-p:-p:-p:-p to wybaczamy :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Dzieki za wyrozumialosc hehe;-):-)
melduje sie na stanowisku:-) Ja wczoraj tak znikłąm jak mój net......:wściekła/y:sorki.
Pati to tak jak my. Też wsztko robiliśmy sami. Od kopania ziemi do malowania ścian. Także teraz to dużo rzeczy bym zrobiła:tak: I też to jest nasza duma;-)Ale co Ty w ciązy za remonty się wzięłaś:szok::szok::szok::szok: M zaraz wyjeżdża..jeszcze pożegnalna kawunia i przytulasy z bejbe. Najgorsze jest to, że wróci i znowu pojedzie i tak w kółko nie wiadomo jak długo.......
Moj jutro wyjezdza ale ja nie wiem kiedy tearz przjedzie:no:Bo nei wiadomo kiedy dostanie wolne:baffled:Bo teraz byl dosyc dlugo ale i tak juz mnei wkurza:-p

Mój to samo, normalnie masakra. Jak on do pracy niedługo nie pójdzie to chyba naszym rozwodem to się skończy, nie wyobrażam sobie nas całe dnie razem w domu:szok::szok::szok:
Trzymam kciuki zeby jak najszybciej poszedl do pracy:tak::tak::tak:

czesc moje Kochane

nie czytalam bo wlecialam jak poparzona
Jestem w gosciach u szwagra komp sie spalil i nie moge pisac :(
Wracam 10 do siebie to znow bede z Wami
Laura ma paskudny kaszel a tak wszytsko ok
Sylwester udany
Moj konczy lazeinke
Tyle w skrocie
Lece na kawe bo troche glupio ze ja na kompie w gosciach hihi
Buziaki

Witaj ANKA
Super ze Sylwester sie udal:tak::tak::tak:Zreszta bylo słychac jak do mnie dzwonilas w nocy hehe;-):-)
Oby Laurze nic nie bylo

PS
Znalazlam te buciki od lalki;-):tak::-)

Dasz rade Kochana:tak::tak::tak:ja siedze z trojka i jakos sobie radze:-);-)
no właśnie ja ktak sobie myślę o Tobie to jakoś siły nabieram;-):tak:
Cześć Anka:-) Wszyscy zakatarzeni.ehhhh:baffled:
Ale sobie dogodziłam...mmmmmm...taką pyszną półfrancuską bułeczkę z serkiem i lukrem ....mmmmmmmmm........ ale mi dobrze teraz...rozsiądę sie i przytyję troszkę....

A ja biegam od pokoju do pokoju hehe:-)Bo dziewczynki mi sie chowaja pod koldry i mnie stale wolaja:tak::tak::tak:Juz mam zadyszke normalnie:-D:-D:-D
Ale jakis punkt z postanowienie noworocznego spelniam-biegam hehe;-):-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry