reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Joasiu i jak tam praca???jak dzieciaki?jak małż????
ja skończyłam czytać kryształowego anioła grocholi i zła byłam ze się skończyła tak fanie mi się czytało niby 540 stron a w 3 dni a właściwie wieczory przeczytałam i znów nie mam co czytać:-p
Marta ja właśnie poyślałam o grach planszowych:tak:
ja też muszę pranie nastawić i kuchnie ogarnąć i o obiedzie pomyśleć ale nie chce mi się:no:

Malinka w pracy spoko manka nie mam :-D daje rade kolezanki jeszcze nieufne ale pomalu sie do mnie przekonują :tak: mam juz stalego klienta :-D stwierdzil ze jak ostanio w sylwestra mialam wolne to smutno mu bylo i mojego usmiechu mu brakowało :zawstydzona/y::-D mąz u lekarza dzieciaki dokuczają Wojtek sie ocknąl wczoraj ze matmy nie zrobil :wściekła/y:a w Wigilię tak męza wkurzyłze sie chłopina popłakał :szok:

Marta puzle albo gra -moze domino ?:dry: no i trochę słodyczy

reklama
Wojtek sie ocknąl wczoraj ze matmy nie zrobil :wściekła/y:a w Wigilię tak męza wkurzyłze sie chłopina popłakał :szok:
Marta puzle albo gra -moze domino ?:dry: no i trochę słodyczy
No to niezły agent z Wojtka Ci rośnie:szok:.
Co do prezentów to myślałam nad tablicami magnetycznymi z literkami :tak:ale już większość ma :-:)sorry2:a w domino to samemu się nie pogra:no:.

Joasiu moj Adam też się wczoraj ocknął o 20.30 że lekcji nie odrobił:sorry2::sorry2:na szczęście dzisiaj do szkoły na 12.30 to rano zrobił:tak::tak::tak:
Marta bierki albo takie składanki logiczne:tak:typu szukanie pary albo ubieranie misia przewlekanie nitek albo dla chłopców zestaw auto do naprawy a dla dziewczynek koraliki do nawlekania:tak:

Ja też wybywam,Julem się zająć i szybkie PPD odfajkować:tak:.
Dzięki za pomysly,dla dziewczynek a jest ich aż 5 myślałam o koralikach do nawlekania ale weź 13 chłopaków ogarnij:szok::tak:.
Się odezwę wolnej chwili;-):tak:.

Witam w Nowym Roku :tak: Przepraszam że dopiero teraz ale ostatnio co chwilę ludziska do nas przyjeżdżają i nie ma jak odpocząć :dry: Kubek śpi, uczę go samemu zasypiać i jak na razie mu wychodzi ale i tak trzeba obok siedzieć :sorry2: Katar lekki ma ale już mu przechodzi a mnie wczoraj gardło złapało :no: prawie gadać nie mogę (z czego M się cieszy) nie nadrobię wybaczcie ale tyle żeście jak zwykle naskrobały że szok :-D W czwartek idę z M do okulisty żeby zapodał nam jakąś klinikę gdzie wady wzroku się usuwa ale gdzieś tu blisko. Nie wiem jak to spłacę bo wydatek nie mały :dry: napadało śniegu po pachy i nie ma jak z domu wyjść a o samochodzie nie wspomnę :baffled: zamarzł już chyba całkiem na dobre, będę musiała chyba do wiosny czekać aż odtaje hehe :-D idę na allegro ciuchy siostrom wystawić bo już prawie od dwóch miesięcy to robię i się zabrać nie mogę :-p trzymajcie się cieplutko :tak: i zdrowo :-D

As po raz pierwszy odkad pamietam przyznałaś sie ,ze i ty snu potrzebujesz:-D:-D
Hahaha :-D:-D:-D.No mój już mnie tak męczy ostatnimi czasy,że te nocne harce mus odespać,bo poziom energii mi spada.:-D:-D:-D:-D
Nie dało mi się jednak przespać ,bo Daruś wrócił z dołu i położyliśmy się łóżka razem.
Niby film pooglądać :-D:-D:-D:-D:-D i znów mnie drań męczył....:-D:-D:-D:-D

Hej ja z Oliwka juz w domu :tak:
Nie odzywalam sie przez ostatnie kilka dni bo nie mialam dostepu do netu

Pogrzeb straszny Po poklocilam sie z G przez to jego pijanstwo I w czwartke pojechalam na sylkwa z Oliwka do kolezanki do czestochowy I dzis niedawno wrocilysmy

Dzieki za dostep do zamknietego

NAPISZCIE mi jak mam teraz go znalesc?Bo nie wiem tepa jestem

Oliwka chora ma katar Jutro do lekarza z nia ide
Katar ma straszny gesty i zielony :-(
Jak katar gęsty i zielony to zakażenie wtórne i zagrożenie antybiotykiem.
Ja bym się przeszła do lekarza.

Joasiu i jak tam praca???jak dzieciaki?jak małż????
ja skończyłam czytać kryształowego anioła grocholi i zła byłam ze się skończyła tak fanie mi się czytało niby 540 stron a w 3 dni a właściwie wieczory przeczytałam i znów nie mam co czytać:-p
Marta ja właśnie poyślałam o grach planszowych:tak:
ja też muszę pranie nastawić i kuchnie ogarnąć i o obiedzie pomyśleć ale nie chce mi się:no:
Niezła jesteś z tym czytaniem :szok::szok::szok::szok:
Witam.
Przeleciałam posty po łebkach,bo czasu brak.
Zaraz na koniki do przedszkola wyruszam.:tak:
Marta a może gra mózg elektroniczny?,albo Junior na baterie?
Mój mały ma taki i gra już kilka lat w to:tak:
PORÓWNANIA gra dla dzieci mózg elektroniczny (872412343) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Witam dzisiaj...
M juz poszedl do pracy, rano bylismy jeszcze w aptece, po chlebek i u mojej mamy bo tesciowej nie bylo... :dry: a chcialam wziac jeszcze koszule nocna i kapcie i poprac sobie to wszystko....
potem zjedlismy z mlodym sniadanko i teraz oglada "happy feet" wiec chwila spokoju, piesek tez spi wiec nie lata po mieszkaniu i nie gryzie nam wszystkiego :blink:
No ale ja mam zadanie jak maly pojdzie spac a za niedlugo go poloze - musze poszukac tego kabla z aparatu - wiem ze gdzies tu jest ale pytanie - Gdzie ??? :sorry2:
No dobra to ja zmykam musze gary pomyc bo od wczoraj zostaly :-D
hehe potem pomyje podlogi pranie wstawie bo znowu cos tam z kosza wyskakuje :-)

jak narazie zmykam papapa

melduje sie na stanowisku:-) Ja wczoraj tak znikłąm jak mój net......:wściekła/y:sorki.
Pati to tak jak my. Też wsztko robiliśmy sami. Od kopania ziemi do malowania ścian. Także teraz to dużo rzeczy bym zrobiła:tak: I też to jest nasza duma;-)Ale co Ty w ciązy za remonty się wzięłaś:szok::szok::szok::szok: M zaraz wyjeżdża..jeszcze pożegnalna kawunia i przytulasy z bejbe. Najgorsze jest to, że wróci i znowu pojedzie i tak w kółko nie wiadomo jak długo.......
kochana ja to bym Cie zaskoczyla co ja robilam remontujac nasze mieszkanko - moj w robocie a ja dawalam czadu... :cool2:
witam w ten mrozy ,styczniowy szkoly poranek.
teraz za oknem -15 w nocy blo -20.
dobrze ze nie wieje.
Paulina juz w szkole,mala przd 7 zjadla kasze i spi.
p w domu wiec on teraz prze caly tydzie pali w piecu a ja mam gdzies:-p:-p:-p:-p:-D
tyle ze musze go ogldac:baffled::baffled::baffled::baffled:

tak wlasnie dzis rano mi sie przypomnialo ze nie zabralm Paulinie kapcui na swieta do domu,raz zeby je uprac a dwa zeby nie wsiakly:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
mam nadziejje ze jednak beda

wczoraj bylam rano z Palina w koscile,pozniej do mamy,pozniej bylma w kinie na "ksiezyc w nowiu"
supr film!a ile nagich meskich torsow....:-p:-p:-p:-p:-p:-p:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2: mmmmmmmm
bylo na co popatrzec:-D:-D:-D:-D:-D:-D
jak ktos ogladal "zmierzch" to ta czesc tez sie spodoba.znam juz koniec 4 czesci bo p czyta ksiazke i uslyszlaam jak gadal z moja siora:dry::dry::dry::dry::dry::dry::dry:

no to ide poczytam
heh to ja bede musiala sobie obejrzec ten film a raczej te torsy :-p:-p:-p
Witam
Od razu piszę że nie nadrobię waszej pisaniny bo od wigilii zapewne 1000 stron się nazbierało:szok::szok::szok:
U nas też -15st.C, ale to dobrze trochę wymrozi i nie będzie tyle chorób bo mnie czeka bilans czterolatka niedługo a nie chciałabym żeby Maja jakieś choróbsko z przychodni przyniosła:tak::tak::tak:
Poza tym mąż jedzie dzisiaj na rozmowę w sprawie pracy bo w końcu niedługo bez pieniędzy zostaniemy:-:)-:)-( ach to życie nieraz daje popalić, dobrze chociaż że Maja zdrowa i nie choruje
daj znac - czekam na wiesci i powodzenia zycze - Nie dziekuj :-p;-)
Hej mamuski
Ja nie zauwazylam abyscie mi odpisalyjak mam wejsc teraz do tego zamknietego Bo tepa jestem serio
Dowikla napisalam na gg odpisz mi prosze

Milego dnia
a ja pisalam - nie doczytalas ;-):-p
witam kobietki poweekendowo:happy2:
wczoraj trochę was [podczytałam ale nerwa jakiegos miałam to nie odpisywałam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
witaj Patrysiu skarbie kochany juz za momencik będziesz córunie tulić do piersi:szok::-):-)
no witaj...
dokladnie za niedlugo to juz bedzie nasza Nikolka z nami :-D:-D:-D
Dziewczyny podrzucajcie pomysły na prezenty do paczek choinkowych dla 5-latków w granicach do 35zł,bo nie mam zielonego pojęcia co zakupić :no:a luty zaraz będzie:szok:.Szukam na allegro ale nic mi w oko nie wpada a w tym roku z prezentami idziemy na jakość a nie ilość:tak:.
heh ja to nigdy nie mam pomyslow na prezenty - szkoda ze same sie zrobic nie moga :sorry2:
Witam w Nowym Roku :tak: Przepraszam że dopiero teraz ale ostatnio co chwilę ludziska do nas przyjeżdżają i nie ma jak odpocząć :dry: Kubek śpi, uczę go samemu zasypiać i jak na razie mu wychodzi ale i tak trzeba obok siedzieć :sorry2: Katar lekki ma ale już mu przechodzi a mnie wczoraj gardło złapało :no: prawie gadać nie mogę (z czego M się cieszy) nie nadrobię wybaczcie ale tyle żeście jak zwykle naskrobały że szok :-D W czwartek idę z M do okulisty żeby zapodał nam jakąś klinikę gdzie wady wzroku się usuwa ale gdzieś tu blisko. Nie wiem jak to spłacę bo wydatek nie mały :dry: napadało śniegu po pachy i nie ma jak z domu wyjść a o samochodzie nie wspomnę :baffled: zamarzł już chyba całkiem na dobre, będę musiała chyba do wiosny czekać aż odtaje hehe :-D idę na allegro ciuchy siostrom wystawić bo już prawie od dwóch miesięcy to robię i się zabrać nie mogę :-p trzymajcie się cieplutko :tak: i zdrowo :-D
zdrowka zycze :tak:

Do góry