madziulanatasza
Fanka BB :)
wYBACZ MI MĄ GAPOWATOŚĆ ,JUZ NADRABIAMooo jak przyjemnie.....nie znalazłam się na liście:--
-
-
-
-
-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wYBACZ MI MĄ GAPOWATOŚĆ ,JUZ NADRABIAMooo jak przyjemnie.....nie znalazłam się na liście:--
-
-
-
-
-(
Ja moje etz ucze kolorow ale na razie tylko wiedza ktory to jest bialy i oczywiscie rozowy;-):-)
Nie zamowilam moim dziewczynkom wozkow na swieta bo nei moglam sie na zaden zdecydowacI teraz sobie tak mysle ze za jakis czas kupie Im juz taki porzadny i to bedzie od razu prezent na Wielkanoc
Zastanawiam sie nad tymi
SMOBY GONDOLA WÓZEK Maxi Cosi Quinny 4w1 EXPRESS (871142575) - Aukcje internetowe Allegro
WOZEK DLA LALEK 2w1 JOYRIDER GONDOLA I SPACEROWKA (867929402) - Aukcje internetowe Allegro
Ale nei wiem czy One nie sa na nie za male
Jeszcze podoba mi sie ten
WOZEK DLA LALEK GRACO QUATTRO -jak prawdziwy!!! (873031222) - Aukcje internetowe Allegro
ale ten to juz jest wogole chyba duzy
ja tez nie:-(ooo jak przyjemnie.....nie znalazłam się na liście:--
-
-
-
-
-(
U mnie też bielutko.hehe u mnie teraz też bieluśko ale bez przesady, bywało gorzej![]()
U nas co roku to powodzie, a dróżka do domu jedno wielkie bajoro jak w "Nocach i dniach".....
my już po drugiej rundzie jedzeniowej. Wygrana! No fakt, że wszystkiego nie zjadł i co poniektóre składniki kolacji nie tknięte, ale to i tak dużo więcej niż kiedyś. Także z uśmiechem na buzi się chwalę. bo ja tak sobie wczoraj myślałam, że to że jemu nic nie smakuje to moja wina
Bo ja mu non stop to samo...kaszka, jabłko, zupa, kaszka. Czasem dawałam mu ugryźć jak chciał coś ode mnie. No i tak w kółko. Nie miałam pomysłu na kolację, a im dłużej to trwało, tym on miał więcej niechęci do jedzenia. no bo ile można jeść w kółko to samo...Dlatego przez to on nie zna praktycznie smaków i oprócz ukochanej kaszki nic mu nie smakuje. Mam nadzieję, że jak tak będzie próbował to tego to tamtego to w końcu rozsmakuje się i zaskoczy.
Jaki to człowiek głupi jest:-
zawstydzona/y:
![]()
dodaję coś tam mu nasypię zawsze, bo takie bez smaku to ja tez nie chciaąlbym jeśc. ale jedmu to obojętne bo nie raz nie spróbuje i juz nie chce....to dobrze ze lepie Ci je.a dodajesz mu jakies zioła do jedzenia?typu majeranek,bazylia,koeprek,natka,pieorz,papryka,zioła prowansalskie itd itd?
I ŻEBY MI TO BYŁO OSTATNI RAZ!!!!;-);-);-);-);-);-)wYBACZ MI MĄ GAPOWATOŚĆ ,JUZ NADRABIAM
eeeee te facety......mój już tez o piwku zagadywała, ale powiedziałam ze nie mam ochoty i raczej nie i grzecznie mi przytaknąłwygladam przez onko i co widze??????
jak moj ze swoim bratem sobie piwkuja!!!1jakby mu malo dzis bylo
rozszarpie go!
dobrze,ze dziewczyny sie grzecznie bawia.a mala sluch aPauliny bardziej niz mnie:-):-):-):-):-)
a ja przed @ chodze naminowana.....
Anabubka ja mam tesiową przez ścianę w łazience koło prysznica a przez ścianę z umywalką jest brat m i moja "ulubiona" szwagierkaAgunia u tescowi bylas?????????????:-)
czuję się pominięta i jest mi baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo przykro:-Witajcie moje kochane dziewczyny NOWOROCZNIE w nowym 2010 ROKU,ŻYCZĘ WAM WSZYSTKIEGO DLA KAŻDEJ Z OSOBNA CO DLA NIEJ NAJLEPSZEA DLA WSZYSTKICH RAZEM ZDROWIA I GORĄCEGO OCEANU SEKSU I MIŁOŚCI
Patrysia fajnie że sie odezwałaś i ,ze jeszcze jesteś w 2paku
Anabubka super ,ze było super;-)
Agnes ,ja też chcę do takiej pracy ,swietnee godziny
Medeuska szalejcie tak cały rok-a co?
Anaconda strasznie mi przykro ,ze mąz moze prace stracić ,wiem jak strach moze sparaliżować ,ale trzymam kciuki ,zeby jeszcze wam na dobre wyszło
hELOŁ Malinka ,As ,Dowikla ,MH,DOROTKA ,JUSTA,JOANNA, KERNA,BUZIAKI W ROKU W KTÓRYM SPEŁNIĄ SIE NASZE MARZENIA:-)
As dzięki:-) Naprawdę myślisz, że zaskoczy??? Mi nie chodzi o to żeby kochał jeść i jadł absolutnie wszytko. Ja też nie jadłam wielu rzeczy bo nie lubiałam i dałąm radę. Ale nie lubić jeść czegoś a nie lubić jeść praktycznie wszystkiego to już inna bajka dla mnie. dzięki za pocieszenie. I proszę o malutkie wsparcie, że chociaż dobrze robie...bo już czasem nei wiem czy mu tej kaszki nie walnąć na stół i papa. Przecież on nie lubi mięsa, jajek, warzywa tylko ugotowane i mała grupka by sie znalazła, chleb, jogurty, serki, sery takie czy takie, topione (ale tylko do spróbowania), truskawki, sałątki, surówki, galaretki czy kisiele.....no tylko kaszka i zupa. No kto mi da jadłospis dla niego??? Usmażone zje z chęcią, ale nie zbyt mi się to podoba. JAjecznice lubiał, teraz jest bee. No sfiksuję. dlatego tereaz idę za radą nie chcesz, nie jedz, będziesz głodny i czekam aż sięgnie po jedzenie. On jak jest głodny to woła!!! Bierze mnie za rękę i prowadzi do kuchi do lodóki i w nią stuka jęcząc. Ale niestety wsyzstko co ja tam mam jego podniebieniu nie odpowiada. On w końcu sięgnął po te kanapeczki i za każdą zjedzoną bił sobie brawoOn już rozróżnia smaki i dlatego wybrzydza,ale się nauczy.![]()