reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ale bez skierowania chyba trzeba płacic? jak pójde go rejestrowac na szczepienie to przejde sie tez i zapytam u okulisty:tak:

...

Nie, nie trzeba płacić :no: Po prostu dowiedz się gdzie przyjmuje okulista i go zapisz :tak: a terminy są długie :baffled:
Przy zapisywaniu na pewno sie będą pytali, dlaczego zapisujesz to im powiedz, że ze względu na dużą wadę wzroku u obojga rodziców, jak trzeba to nakłam :-p A dopiero z okulistka będziesz normalnie rozmawiać :-D

Pozmywane, poprane, poodkurzene, obiad się gotuje :-p ale sie uwinęłam.
A Niki sobie smacznie spi :tak:

reklama
Ja tez sobie posprzatalam i zaraz inaczej wyglada:tak::tak::tak:Wszystko mam na swoim miejscu;-):-)
A dziewczynki wlaczaja mi wsyztskie zabawki na baterie wiec wlaczylam sobei muzyczke zeby tego nie slyszec:-p:-D:-D:-D:-D

MH dzięki:tak:

ja mam dziisja na obiadek gołąbki- wlaśnie zjadłam- 3!!!:szok: naarlam sie jak cholera.... ale., do diety jeszcze mogę jeść;-)

a teraz ide wysępić jakąś czekoladke od Patryka:-D

i biore się do sklepu po świeczki na kolede:sorry2::baffled:
nienawidze koledy:eek:

Ja tez nie wiem kiedy jest u mnie koleda:no:I ja nawet nie mam nic z tego co potrzebuje:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Chyab bede musiala w jakis dzien pojechac i kupic:nerd:
Jak mieszkalismy z tesciami to zawsze Oni mieli i wszystko szykowali za mnie;-):-p

kurcze my też pierwszy rok na swoim i zgłupiałam....co jest potrzebne??? Świeczka i ........aż wstyd ale nie wiem...przecież bigosu mu nie ugotuję specjalnie:-D:-D:-D:-D:-D

swiecznik,woda swiecona i takie swięcidlo:tak::tak:Chyba nic wiecej,ale nie jestem pewna:baffled:
Ja powoli zmykam bo chce polozyc mlode i wypadaloby sie wkoncu ubrac:-D;-)

U mnie, dzisaj kotleciki mielone, ziemniaczki i colesław :tak::-p

A u mnie juz po kolędzie :tak: Swieczka to chyba niekoniecznie :baffled: Świety obrazek, albo krzyżyk, może być taki co wisi na ścianie, np nad drzwiami :-p No i woda święcona i kropidło :tak:

reklama
ja nawet nie wiem kiedy u mnie:errr::errr::errr: mam lenia....
dowikla to u Was wesoło:tak:
ja tez nei wiedziałam-do wczoraj jak mi teściowa powiedziała że mamy:baffled::-D:-D:-D bo ona sprawdziła w interncie- mieszkała tu wczsniej to wiedziala ze na stronie jest podane;-)

kurcze my też pierwszy rok na swoim i zgłupiałam....co jest potrzebne??? Świeczka i ........aż wstyd ale nie wiem...przecież bigosu mu nie ugotuję specjalnie:-D:-D:-D:-D:-D
hm.. szczerze mówiąc to rok temu nie przyjelismy kolędy:zawstydzona/y: doszliśmy do wniosku ze skoro i tak sie wyprowadamy to po co- jak tego nie lubimy:-D:-D:-D:-D

no i wiem ze musi byc krzyżyk i swieczki- no i chyba woda święcona:baffled: ktorej nie mam:-D naleje zwykłą na alerzyk- moja babcia zawsze na talarszyk nalewała- tyle że święconą- chyba brała ja ze sobą w koszyczku do poświęcenia na wielkanoc:baffled: mi tam wystarczy zwykła;-)

koperta dla księdza i dla ministrantow jakieś drobne;-)
wlasnie- koperte musze kupić:sorry2:

Do góry