medeuska
październikowa mama'09
przyznajm sie be bicia że nie zauwazyłamChyba nie czytałaś mojego posta, nie musisz o nic prosić , poprostu go zapisz, do okulisty idzie się bez skierowania
![]()
![zawstydzony :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/embarrassed.gif)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
przyznajm sie be bicia że nie zauwazyłamChyba nie czytałaś mojego posta, nie musisz o nic prosić , poprostu go zapisz, do okulisty idzie się bez skierowania
![]()
ale bez skierowania chyba trzeba płacic? jak pójde go rejestrowac na szczepienie to przejde sie tez i zapytam u okulistyChyba nie czytałaś mojego posta, nie musisz o nic prosić , poprostu go zapisz, do okulisty idzie się bez skierowania
![]()
przestawiła Ci się klawiatura.hej babeczki;-);-);-)duzo nie popisze bo mnie klawiatura wnerwiapoprzestawialo sie cos i nie ma polskich znakow a do tego literz sa gdzie indziej niz zwzkle np z jest pod y i odwrotnie
wiec sorrz jakbz nie dalo sie czytac
jestem ostatni dzien dzisiaj w pracy:--
-(jutro wzielam sobie opieke bo mi przepadnie
Malinka jak Ciebie zamurowalo w tzm wc to i ja jestem w szoku
Anabuba widoki masy cudne, w takiej scenerii to i na spacer pryzjemniej isc
Lunka kuruj sie dziewczyno i nie dawaj chorobsku
Dowikla jak tam m, wypoczal juz na tzm urlopie?
Kerna mam nadzieje ze okularki nie beda potrzebne Michasiowi to malo wzgodne dla malego dzieckaa swoja droga to ja tez musze pojsc z Misia do okulistz co mruzz oczy i pociera i jak rysuje to siedzi z nosem w kartce
a ja mam wade wzroku
Justa a Ty nie podczytuj tzlko cos napisz czasami
ide zaraz na kawe pozegnalna do kolezanki na drugie biuro
pa pa
Ostatnio jak małemu robiłam EEG główki to musiałam go obudzić o 4 rano,potem pilnować by nie usnął wcześniej.AS 76 : boze to mnie wystraszylas... bo najgorsze to ze u nas tv to wlaczone w ciagu weekendu tylko i to malo... z daleko mogl sobie pokikac bo przeciez paromiesiecznego bobasa przed kreskowskami nie sadzamy!!! na kompa to faktycznie mogl ukradkiem kikac wiecej
moze faktycznie odczekam kilka m-cy i zrobie ee glowy
ale czemu trzeba we snie ? nie wyobrazam sobie ze maly zasnie w szpitalu...
a na grach to nawet nie wiedzialam, ze jest takie ostrzezenie, bo nigdy nie mialam! gry, tv nigdy mnie nie interesowaly
w weekend to maz oglada amy jedynie film na dvd wieczorkiem i to rzadko
a tu taki szok z ta padaczka...chyba synkowi nidy nie pozowle miec gier i komputera...
Moja Klaudia nie miała obowiązkowego,a Kuba miał zalecane to badanie.As no cały Kubulec:-)
Agunia szkoda że ci tej umowy nie przedłużyli bo zawsze to praca i kasa jakas do domu no ale może to szansa na to że znajdziesz lepszą fajniejszą pracęmoże to znak że to szansa na nowe w twoim życiu
laski jak okulista nie jest obowiązkowy???ja już zgłupiałam u mnie adam miał badania julina no ok ona wcześniak ale antek teżno wiadomo nikt nas nie zmuszał tak jak i do ortopedy ale dostliśmy listę lekarzy kr=tórych trzeba by zaliczyć i zaliczyliśmy i oklulista tez tam był
![]()
HIhi, ten balkon tozarcik, tak wieje, że by mi ją porwałoto dziecko juz po spacerku
Lunka dużo zdrówka dla ciebiea mleo z miodem i czosnkiem
bllleeeee kochana ty to normalnie jesteś masochistka:-):-)
Macie buziaczki i pozdrowienia od Madziulinataszy teraz goni na siłownie 7 poty wyciskać a potem do garów kalori nabieraćżartuje a po południu ma gości dlatego musi chatkę ogarnąć i garkowo zaszaleć
Mój Toniek zasnął na podłodze to ostatnio normaJulina ogląda bułeczkę więc ja tez zmykam się zabrać za coś pożytecznego (nie żeby bb było niepożyteczne
) ale tona prasowania czeka bo wczoraj nie zdążyłam i muszę coś z tej sterty uszczknąć;-)
no weź mnie nie strasz , Aneta, ja nie chcę.....Luna chcesz kopa w d....?
a z drugiej strony masz ode mnie przyzwolenie.
W końcu chora jesteś...\
Jak wczoraj Cię bolały kości i skóra a dziś rozkłada Cię niemoc to to jest grypa moja kochana.:--(
Witaj,witaj.No wkoncu sie tu pojawilasCzesc dziewczynki co tam słychac.
Jak po świętach pewnie sie objadłyście tak samo jak my.
Gdzie sie wybieracie na sylwestra my oczywiscie bedziemy w domu jak zwykle.
Dobrej nocki zycze ja mykam bo musze mojemu staruszkowi laptopa oddać bo juz sie domaga
Ale mi narobilas smaka na redsikaprzed chwilką M wrócił z pracy.az się zdziwiłam bo kupił mi mojego ulubionego redsa jabłkowegoakurat miałam ochotę
czasami ruszy głową i mi dogodzi![]()
Kochana te badania ze szperaniem w oczkach sa tylko dla wczesniakow i dzieci z podejrzeniem retinopatiiAnabuba jednym słowem przechlapane.....
A jam mam pytanko czy każda wizyta u okulisty polega na grzebaniu w oczach?? Bo nie wiem czego sie spodziewać.........![]()
no gratuluję odwagi..ja zawsze sięratuję mlekiem z czosnkiem..a jak M mnie wkurzy i jeszcze ma jakiśkatar, to specjalnie mu robie i czosnek na grubo kroje...bo on nie nawidzi czosnku..eh taka moja zemsta słodkaByła sąsiadka zapytac, czy wózek mogą jeszcze na 2 dni, bo córa dłużej zostaje, przyniosła prezent dla małej ( 2 książęczki, sodycze i owoce-no bardzo mióło, nie za zawartość, ale za fakt!). No i jak zobaczyła, że ja taka chora, to poeciałą i zrobiłą mi mleko z czosnkiem i jeszcze z czyms, boziu, myśłałam, że jej buty ohaftuję, ale dałam rade-tylko z wdzięczności. Bleeeeeeeeee. No i czosnek nan kanapki i tylko czekac jak zaczne zdrowieć.hihi
no to jestem
i nie upilnowałam drania
Tak szalał i biegał przez swoją "Scieżkę zdrowia" ,że nie wyrobił się wskoczyć na łóżko i wylądował pod choinką,a choinka na nim...
Przestraszył się na maxa,wrzask podniósł okrutny,jakby go ze skóry obdzierali..Dobrze,że u niego wszystkie zabawki na choince plastikowe i drewniane,to chociaż szkła nie narobił.Za to zaplątał się w sznur od lampek i narobił trochę bigosu.
.
Nerwy powoli mi mijają ,ale co przeżyłam to moje.![]()
jak już tu dziewczyny pisały lekarz jest bez skierowania, a jak prywatnie to za kasę. JA idę niby do przychodni ale 70złociszy nie mojeale bez skierowania chyba trzeba płacic? jak pójde go rejestrowac na szczepienie to przejde sie tez i zapytam u okulisty![]()
ee faceci...zró mu mleko z czosnkiemWitam babencje:-)
Faceci wlasnie gdzies wybyli wiec mam luzDziewczynki siedza kolo mnie i nawet nie sa takie niegrzeczne;-):-)
Jak zwykle jestem niewyspanano i M zdazyl mnie znowu rano wkurzyc
Mam nadzieje ze jak sie troche dotleni to zmadrzeje;-)
Dowikla kurcze uspokoiłaś mnieKochana te badania ze szperaniem w oczkach sa tylko dla wczesniakow i dzieci z podejrzeniem retinopatii
Zwykle badanei wyglada inaczej bo tylko siweci w oczkach i patrzy w nie ,moze rowneiz zaleci zakrapianei w domu i kolejna wizyte