reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam babencje:-)
Probowalam nadrobic wszystko co napisalyscie ale mam cztery strony po 40 postow:szok::szok::szok:wiec jest to nierealne:no::no::no:Nie mam pewnie duzo czasu ale wykorzystuje poki M bawi sie z mlodymi:tak:
Dzisiaj po snaidaniu wzielam Klaudie i sobie troszke pojezdzilam po zakupkach:tak::tak::tak:Takze zladowalysmy do domu po 14:-)A o 15 przyjechala siora z mezem i synkiem:-):tak:
Klaudia przespala mi sie chwilke w drodze a Wiktoria nie spala wogole i juz troszke marudzi
Mi nic sie nei chce i jestem jakas zmeczona:no:M zaczyna juz mnie wkurzac bo wszedzie zostawia syf i praktycznie caly czas siedzi przed tv:no:

Kochana, tak to niestety jest jak chłop pracuje za granicą :-(

O zaczyna się koncert... :wściekła/y:

Łatwiej dowód dziecku wyrobić niż paszport :tak:
Teraz dowod i paszport dla dzieci zalatwia sie dokladnie tak samo:tak::tak::tak:I nawet tyle samo czasu sie czeka na odbior

Zlinczujecie mnie chyba po tym jak napiszę , że codziennie z wami tu jestem a nie piszę.:zawstydzona/y:

hmm.. W tym roku w Zakopcu byliśmy i pojechaliśmy na Słowację:tak:. Na granicy nikt nic nie sprawdzał, nikt nas nie zatrzymywał.:no: Samowolka .:-D
No nieladnie Kochana-jak juz tu zagladasz to chociaz cosik skrobnij zawsze do nas:-);-)
fajnie ze byliscie na takim wypadzie:tak::tak::tak:
Cześć Mamita a powiedz mi co powiedziałą neurolog na to ,że małą nie raczkuje tylko posuwa się na przód???? bo wiesz że raczkowanie ma dużo zalet..chodzi o ten ruch naprzemienny. Kurcze mam nadzieje ze mi sie nie pomyliłyście...............
A co do jedzenia. Michał w ogóle odmiawia jedzenia czegokolwiek co nie jest mlekiem czy kaszką. Jeszcze jakoś obiady mi zjada i jabło. ale wszytko musi być zupowe. Nie gładka papka, ale podane łyżeczka. czyli z kolacją mamy problem, bo na kolację nie che mi się gotować czegoś extra i robie mu kanapki, omlety ...cos do pogryzienia i bez łyżeczki. ale teraz jestem dumna i muszę sie pochwalić moim synem jak mamę zadziwił:tak:
na fotkach Michał zajada jabłko a potem obiadek. a trzecia fota to komedia...bejbe dawał buzi konikowi:-D
Super foteczki:-)Mam nadzieje ze teraz bedzie juz jadl coraz lepiej:tak::tak::tak:

MARTA
Superasne pazurki:tak::tak::tak:

dowikla to cos szybko Cię zaczyna wkurzac co??????nie za szybko????:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Chyba wyjatkowo pozno;-):-D:-D:-D:-D:-D
a mnie Oliwka wkurza,znowu jest niegrzeczna,awanturuje sie bo ją posadziłam do konta,normalnie zaraz wyjdę z siebie :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Moje tez nie lubia stac w kacie bo zaraz sie dra:no::no::no:
Kochana, tak to niestety jest jak chłop pracuje za granicą :-(

O zaczyna się koncert... :wściekła/y:
Mam nadzieje ze szybciutko usnie:tak::tak::tak:
No i gratki dla Aniki za kolejny postep:tak::tak::tak::tak:

cześć laseczki:tak::tak::tak: od razu się przyznaję, ze mam spore zaległości i nie nadrobię ich bo musiałabym tu siedzieć do jutra:-D:-D:-D:-Dale po nowym roku będę nieco wolniejsza to może wreszcie będę na bieżąco:tak::tak::tak::tak:a dlaczego będę wolniejsza????????????????????? bo będę bezrobotna:-:)-:)-:)-:)-:)-(nie przedłużą mi umowy na 100%, dzisiaj byłam na rozmowie:wściekła/y:

idę popatrzeć na barwy szczęścia co mi zostało:-:)-:)-(

dobrej nocy, wpadnę do Was jeszcze w tym roku bo sylwestra spędzam w błękitnej sali:-D:-D:-D:-Dwłaściwie to w piaskowej (czyli w salonie koloru piaszczysta plaża):-D:-D:-D:-D

dobrej nocy

A z tym staniem to troche za wczesnie jak dla mnie :baffled:
Bo ja wiem czy za wczesnie:baffled:Moje tez tak jakos zaczynaly:tak::tak::tak:Najpierw delikatnie sie podciagaly a pozniej nagle bach i juz staly a ja mialam jeszcze wtedy lozeczko na samej gorze:szok::szok::szok:
A dzieci ktore mialy wzmozone napiecie miesniowe moga robiz wszystko szybciej tylko tzreba patrzec czy robia to prawidlowo:tak::tak::tak:

reklama
Do góry