reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

cieszę się, ze smakowała.
Mi zostało jeszcze ze 3 kg mięsa do zjedzenia :szok::szok::-D:-D:-D

fajnie Wam .
Mój dziś jest w pracy.:-:)-(,Będzie dopiero późnym wieczorem.:sorry2:
Co do prezentów
Klaudia dostała :
wymarzone buty do jazdy konnej villa horse -to od nas
ponadto :
kolczyki srebrne z konikami i bransoletkę do kompletu
kolczyki srebrne bombki takie ażurowe
puzzle z konikami -w kształcie kuli
telefon taki dotykowy z chowaną klawiaturą
2 gry the sims 3
słodycze lindta i rafaello

Kubuś dostał:
Mega zestaw playmobil zoo-to od nas
ponadto
mata do komputera miś hubert
2 gry do maty
atlas zwierząt z całego świata
zwierzeta świata -leksykon z puzzlami przestrzennymi do strworzenia własnej kolekcji zwierzątek
zwierzęta oceanu z puzzlami przestrzennymi
gra na komp szalone zoo
rysuję dinozaury-książka z szablonami do odrysowania
2 zwierzątka simba stretch (do kolekcji)-takie ,które się rozciągają w nieskończoność z jakims groszkiem w środku :-D:-D:-D
słodycze
Ja dostałam przed wigilią sukienkę,o której pisałam wczesniej
a po choinką komplet bizuterii
kolczyki,bransoletka i naszyjnik
i największy prezent wieczorem .
Męża na całą noc :szok::szok::szok: :-D:-D:-D:-D.
D dostał perfumy boss i koszulę marks & Spenser.
I wieczorem jak D ofiarował mi siebie to ja mu dłużna też nie byłam.:-D:-D:-D
Szaleliśmy do 4 rano.
Fotki wkleję w wolnej chwili.
As powiedz mi gdzie taki wypasiony mikołaj gania to go sobie zaklepie na przyszły rok:-D:-D
no i jak już wkleisz te fotki no wiesz te z nocnych szaleństw do 4 to może na tajnym co by zgorszenia nie siać:-D:-D:-D
antoszka śpi prnie się kręci julka rysuje a ja się obijam i ciasto dojadam:zawstydzona/y:

reklama
Ech malinka :-D:-D:-D:-D
Fotki to świąteczne .
Z nocy nie ma ani jednego.:no:
to przeca prywatna sprawa.:tak::-D:-D:-D:-D:-D
Kurczę dziewczyny ,wywaliła mi opryszczka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Zastanawiam się jak się szybko tego badziewia pozbyć.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Nie tyle boli ile denerwuje jak diabli.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ja chodze dzis jak bomba Zla jestem ze bez kijaw nie podchodz :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Wszystko mnie wkurza
Mama i Jasiu maja wolne wiec nie jestem sama w domu i moze to i dobrze Ale ja sie ich rano pytalam czy ida pozniej z nami na spacer Ze MNA i oliwka a mama ze tak Po czym po sniadaniu ubrali sie i wyszli prawie bez slowa Nie zapytali czy ja chce isc nic Poszli sobie i na mnie nikt nie patrzy Czy chcialam isc z nimi czy zas sama z Oliwka jak zwykle :wściekła/y:Narazie jeszcze nigdzie nie poszlam Zaraz postaram sie uspac OLI i jakby wstala to pojde z nia na spacer
I dzwonie dzis do szpitala czy sa wyniki oliwki Ale nikt od 2 godzin mi nie odbiera :wściekła/y:Noz kurde w szpitalu dzis nie pracuja Nie mozliwe :no:

AS nono pozazdroscic szalenia z M do 4 :tak:Super prezenty dostaliscie :tak:
MALINKA a myslisz ze jakby bym M to nie bylby juz taki fajny ???Bo ja mysle ze nadal by byl :tak:

Pogrzeb tesciowej w srode o 9 rano Juz sie zdazylam poklocic z G o ale u mnie dzis klotnie na poziomie dziennym :wściekła/y:
Ide nie bede wam tu psula atmosfery :-(

swieta byly wiec trudno powiedziec, w ten czas wszyscy sa bardziej wyrozumiali, ale teraz po zwietach jakos tak oschle jest, moze to moja wina, za bardzo to dusze w sobie i nie potrafie zapomniec, ja chyba powinnam sie leczyc :dry::dry::dry::dry::tak::tak::tak::tak:

a moze to nie foch tylko zeby, mowisz ze wypic wypije, ale moze gryżć nie moze bo go zeby bola :tak::tak::tak::tak:
natalineczka czyli mówisz, że sama nie jestem z użeraniem się z M????:sorry2:
a kwestia ząbkó..on świetnie zjadł jabłko całe,paluszka z kminkiem....nic nie bolało go. Ale jak już dałam plasterek serka żółtego to z odległości metra aż się wstrząsnął na jego widok:szok: i odwrócił się na pięcie....nawet nie wiedział co to ejst:no: to ja będę mu dawać chrupki, paluszki i zupe no i oczywiście mleko:wściekła/y: no udusze go chyba prędzej:sorry2:
A właśnie mi prtzyszedł piekarnik:tak: zobaczymy co to za cudeńko. wieczorej go użyjemy. Ale fajnie wygląda:tak:
A ja też mam podniesione ciśnienie z rana...i chyba na długo tak zostanie ale to już dzięki moim kochanym rodzicom:wściekła/y:

Witam wszystkie mamy poświatecznie

As Malinka ma racje ,fotki z nocy hi hi daj na tajny ty gorszycielko:-D:-D:-D:-D,ale sie obłowiliście w swięta :szok:

Anabuba to nasze zyczenia świateczne tak podziałały ,ze sie z m nie kłóciliście wcale:tak:,prezenty fajne no mozxe z wyjatkiem kataru:tak:

Luna ,ale zabiegane święta ,ale na pewno fajne ,a powiedz czemu u swojej chrześnicy byłaś ostatni raz????:blink:

Natalineczka z tobą na pewno wszystko w porzadku ,nie daj sonbie nic w mówić i rozmawiajcie duzo,trzymam kciuki:tak:

A ja sobie zrobiłam liste zakupów ,muszę jechać do biedronki ,bo pojjutrze goście przyjezdżaja i trzeba wałówkę na sylwka zorganizować:tak:

Suki z ośrodka wypoczynkowego obok nas mają cieczkę i watahy psów tam przychodzą.Zatrzymałam auto pod bramą i zaczęłam śmieci rózne z auta zbierać celem zrobienia porządków,prostuję sie ,odwracam ,a na przeciw mnie WIELKI WILCZÓR aż mi kolana zmiękły-co tam misiu:szok: ja do niego,popatrzał sie na mnie i zaczał sie z lordem wzdłu z płotu ganiać ,a ja bryk do auta,ale sie bałam ,siedziałam w nim kilka minut az poszedł,nienawidzę psów wałęsajacych sie luzem ,nie rozumiem jak mozna tak duzego psa niedopilnowac ,:szok:
Ja mam dziś na obiad reszte ryby ze świat,bo tylko ona i kawałek karkówki mi zostały:tak:

Ja chodze dzis jak bomba Zla jestem ze bez kijaw nie podchodz :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Wszystko mnie wkurza
Mama i Jasiu maja wolne wiec nie jestem sama w domu i moze to i dobrze Ale ja sie ich rano pytalam czy ida pozniej z nami na spacer Ze MNA i oliwka a mama ze tak Po czym po sniadaniu ubrali sie i wyszli prawie bez slowa Nie zapytali czy ja chce isc nic Poszli sobie i na mnie nikt nie patrzy Czy chcialam isc z nimi czy zas sama z Oliwka jak zwykle :wściekła/y:Narazie jeszcze nigdzie nie poszlam Zaraz postaram sie uspac OLI i jakby wstala to pojde z nia na spacer
I dzwonie dzis do szpitala czy sa wyniki oliwki Ale nikt od 2 godzin mi nie odbiera :wściekła/y:Noz kurde w szpitalu dzis nie pracuja Nie mozliwe :no:

AS nono pozazdroscic szalenia z M do 4 :tak:Super prezenty dostaliscie :tak:
MALINKA a myslisz ze jakby bym M to nie bylby juz taki fajny ???Bo ja mysle ze nadal by byl :tak:

Pogrzeb tesciowej w srode o 9 rano Juz sie zdazylam poklocic z G o ale u mnie dzis klotnie na poziomie dziennym :wściekła/y:
Ide nie bede wam tu psula atmosfery :-(
Ja czasami też jestem zła na wszystko,ale to mija i po burzy znów jest słońce.
Czego Ci z całego serca życzę.

Witam wszystkie mamy poświatecznie

As Malinka ma racje ,fotki z nocy hi hi daj na tajny ty gorszycielko:-D:-D:-D:-D,ale sie obłowiliście w swięta :szok:

Suki z ośrodka wypoczynkowego obok nas mają cieczkę i watahy psów tam przychodzą.Zatrzymałam auto pod bramą i zaczęłam śmieci rózne z auta zbierać celem zrobienia porządków,prostuję sie ,odwracam ,a na przeciw mnie WIELKI WILCZÓR aż mi kolana zmiękły-co tam misiu:szok: ja do niego,popatrzał sie na mnie i zaczał sie z lordem wzdłu z płotu ganiać ,a ja bryk do auta,ale sie bałam ,siedziałam w nim kilka minut az poszedł,nienawidzę psów wałęsajacych sie luzem ,nie rozumiem jak mozna tak duzego psa niedopilnowac ,:szok:
Ja mam dziś na obiad reszte ryby ze świat,bo tylko ona i kawałek karkówki mi zostały:tak:
Niezłe miałaś przeżycie.:no:Nie zazdroszczę.:no:

Dziewczynki napiszę Wam coś co mi się teraz przypomniało ze świąt,a dotyczy mnie i mojego M.

Wieczorkiem po imprezie mój kochany lekko zachwiany jeszcze Daruś zrobił lekcję miłości rodzinnej :szok::szok::-D:-D:-D.
To znaczy tłumaczył dzieciom jak on mocno kocha mamusię i że ich obowiazkiem jest kochać rodziców i siebie nawzajem bez względu na wszystko.:szok::szok::szok:
To co mnie najbardziej wzruszyło ,to słowa D wypowiedziane tak od serca :
"Uwierzyłem w miłość na nowo,jak w kościele na misjach było odnowienie ślubów.
Uwierzcie dzieci,że wtedy dotarło do mnie,że miłośc istnieje ,że ta miłośc jest w nas .
Jedyny problem to taki,że trzeba ją rozpalić i pilnowac,żeby nie zgasła.:szok::szok:
Tak dzieci ,dziękuję Waszej mamie ,że pomimo,iż tyle kiedyś przeze mnie wycierpiała ,ona nadal jest i nas kocha."
Dziękuję bardzo i mnie wtedy pocałował,przytulił i się popłakał.
A ja razem z Nim ryczałam.
Dzieci były w szoku ,ale podeszły do nas i też je przytuliśmy.

To była chyba najpiękniejsza chwila tych świąt.
Nigdy tego nie zapomnę :tak::-):-)

witam poświątecznie.
Nie poczytam ,bo zdecydowanie za dużo tego napisałyście.:szok::szok::-D:-D:-D:-D.
U mnie szalone święta.
Było miło i to najważniejsze .:tak::-D:-D.
Napiszcie tylko czy Wam powychodziło jedzenie z moich przepisików.
U mnie wsio wyszło.A tort ...no cóż poszedł w niecałe 5 minut.:-D:-D:-D:-D
To się nazywa mieć rodzinkę łasą na słodycze.:-D:-D:-D:-D
fotki wrzucę w wolnej chwili.
Dobra spadam ,bo mój mały gad zasiadł do śniadania :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i zaraz go chyba rozszarpie .Je z częstotliwością 1 łyżka na 5 minut :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Najważniejsze jednak ,że jakoś tam je :cool2::cool2:
Dobrze, że dobrze, hihi, u nas też było zajefajnie, i tego pierwszego dnia świąt tak się troszkę bałam, że tyle ludzi, że małe nie dadzą nam żyć, Piotr taki mało rodzinny i nie lubi spędów a sam mi przedwczoraj mówił, że najfajniejszy dzień z tych całych świąt to był.:tak::tak::tak:

a ja bym odpuściła :tak: Przede wszystkim bez nerwów, bo jak będziesz stała nad dzieckiem i wyliczyła ile zjadło to na pewno nie poje :no: Przygotuj mu posiłek, żeby mógł sam jeść i niech siedzi z tobą przy stole i sam je ( oczywiście ty tez musisz coś szamac, cokolwiek):tak: Jak nie zje to nie namawiaj, a samo się wszystko ułoży :tak::eek:
Święta prawda!!!!!!!!!!!!!!

a Lunka jak poszła sprzątać i sie ważyc to ją wcieło:-Dno tak spoci się przy sprzątaniu to jej wyjdzie ze jako jedyna przez swięta schudła:sorry2::-D:-D:-D
hihi, ą wiesz, przypomniałąś mi, bo zaważyć to się zapomniałam-no i masz rację schudłam półtora kilo!!!!!!!!!!!!
A ogarnęam tylko pokoik małej, zrobiłam jedno pranie, jedno ściągnełąm, poukładałam, zrobiłam porządek w szafkach małej, pochowałąm co za małe, i zabawki, które sie poki co znudzily, pozmwałam, posprzatałam lodówkę-szybko się niektóre rzeczy psuja:wściekła/y:
No i wpadłam tylko na chwilkę, bo wlaśnie P dzwonił, że nie do 18 a do 14 i szybko obiad robić.
A ja w pidżamie:zawstydzona/y:

Luna ,ale zabiegane święta ,ale na pewno fajne ,a powiedz czemu u swojej chrześnicy byłaś ostatni raz????
A bo Kinia tylko sparwdziła co dostała, ja sie wykosztowalam i dziekuje nie usłayszalam, poszła po koleżanke i prawie slowa ze mna nie zamieniala, ciotka gadala tylko z Mojaą małą, a wója-gadał bo musial. :-:)-:)-:)-:)-:)-(

No to spadam, jeszcze wpadne po pochwały:-D:-D:-D

As i dla takich chwil warto żyć!!!!!!!
Piotr też mi taką przemowę podarował na święta, że płakałam jak bóbr, tyle, że jeszcze byliśy trzeźwi, hihi. I wiem, teraz na pewno, że kocha mnie ponad wszystko.

Ale już spadam!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
a oto mój piekarnikus:-)

Załączniki

• IMG_4447.jpg
    IMG_4447.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 29
Do góry