reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ech malinka :-D:-D:-D:-D
Fotki to świąteczne .
Z nocy nie ma ani jednego.:no:
to przeca prywatna sprawa.:tak::-D:-D:-D:-D:-D
Kurczę dziewczyny ,wywaliła mi opryszczka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Zastanawiam się jak się szybko tego badziewia pozbyć.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Nie tyle boli ile denerwuje jak diabli.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
kochana na opryszczkę to ja proponuję aspirynkę rozgnieść wymieszać na papkę w niewielkiej ilości wody i nałożyć na opryszczkę do wieczora ślADU NIE BĘDZIE:tak:o caps:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
As taka przemowa no super Lunka trwój nawet po trzeźwemu:-):-)
a mój mi takie życzenia złożył po opłatku że z wzruszenia przez 5 minut nie mogłam słowa powiedzieć:zawstydzona/y:ale to takie nasze i oby się spełniło:-D
moja Julina wszystkim zyczyła miłości spełnienia marzeń wesołości 6 w szkole i wesołego alleluja i halowen:-D:-D:-D
Kerna piekarnik cudo:tak::tak:teraz musisz wypróbować:tak:
Mamitka kochana o mopsie to ty mi nic nie mów ja tam 10 lat przepracowałam:wściekła/y:
Madziula pies:szok::szok::szok:no ja ze swoim strachem co do psów to bym miała cieplutko w gaciach:wściekła/y:
Dorotka skarbie ty jestes jeden kłębek nerwów a weź ty kochana wyluzuj odpuść uśmiechnij sie do siebie do innych i od razu swiat bedzie kolorowy:tak:

reklama
Dzień Dobry! :-)
Ja myślałam, że przez święta to tu puchy będą i nie będzie co czytac, a tu się okazuje, że jest tyle naskrobane, że nie dałam rady nadrobic! :szok: Ja dziś tylko na chwilkę, bo nadal jesteśmy u teściów i nie mogę za długo przesiadywać na kompie. :-(
Święta minęły jak zwykle pod znakiem obżarstwa. :-D Wigilię spędziliśmy we trójkę w domku, a w pierwsze święto przyjechaliśmy do teściów. Później odwiedziliśmy moich rodziców i dziadków no i tak jakoś czas upłynął - głównie przy stole. :-D
Piotruś się obłowił :-D Stwierdziliśmy z m, że nawet nie wiedzieliśmy, że on taki grzeczny w tym roku był, a Mikołaj baaardzo hojny. :tak::tak::tak:
Do Łodzi wracamy dopiero jutro razem z teściami - będziemy razem spędzać Sylwestra, a więc w tym tygodniu z Wami nie posiedzę! :no:
Ale nie zapominajcie o mnie! :tak: Pozdrawiam serdecznie wszystkie mamusie! :tak::-):-):-):-):-)

Jaka pyszna świąteczna rybka:-D:-D:-Dwłaśnie zjadłam obiadek ,mam nadzieję ,ze juz dziś sie ta nieszxczesna ryba skończy:baffled:
Kerna ,piekarnik super,teraz pora na ciasto:tak:

As ,ale ci sie mąz uzewnętrznił:tak:brawo ,ma chłopak odwagę ,tak publicznie:tak:
1fotka -dzieci światecznie
2-ja
3-brat ,m Ksawek i ja
4 urodzinowy tort Ksawka
6-siódme poty

cieszę się, ze smakowała.
Mi zostało jeszcze ze 3 kg mięsa do zjedzenia :szok::szok::-D:-D:-D

fajnie Wam .
Mój dziś jest w pracy.:-:)-(,Będzie dopiero późnym wieczorem.:sorry2:
Co do prezentów
Klaudia dostała :
wymarzone buty do jazdy konnej villa horse -to od nas
ponadto :
kolczyki srebrne z konikami i bransoletkę do kompletu
kolczyki srebrne bombki takie ażurowe
puzzle z konikami -w kształcie kuli
telefon taki dotykowy z chowaną klawiaturą
2 gry the sims 3
słodycze lindta i rafaello

Kubuś dostał:
Mega zestaw playmobil zoo-to od nas
ponadto
mata do komputera miś hubert
2 gry do maty
atlas zwierząt z całego świata
zwierzeta świata -leksykon z puzzlami przestrzennymi do strworzenia własnej kolekcji zwierzątek
zwierzęta oceanu z puzzlami przestrzennymi
gra na komp szalone zoo
rysuję dinozaury-książka z szablonami do odrysowania
2 zwierzątka simba stretch (do kolekcji)-takie ,które się rozciągają w nieskończoność z jakims groszkiem w środku :-D:-D:-D
słodycze
Ja dostałam przed wigilią sukienkę,o której pisałam wczesniej
a po choinką komplet bizuterii
kolczyki,bransoletka i naszyjnik
i największy prezent wieczorem .
Męża na całą noc :szok::szok::szok: :-D:-D:-D:-D.
D dostał perfumy boss i koszulę marks & Spenser.
I wieczorem jak D ofiarował mi siebie to ja mu dłużna też nie byłam.:-D:-D:-D
Szaleliśmy do 4 rano.
Fotki wkleję w wolnej chwili.
NO TO MIKOLAJ CHOJNY ZE HO HO sorki za caps:zawstydzona/y::zawstydzona/y:;-);-);-);-)
Ja czasami też jestem zła na wszystko,ale to mija i po burzy znów jest słońce.
Czego Ci z całego serca życzę.

Niezłe miałaś przeżycie.:no:Nie zazdroszczę.:no:

Dziewczynki napiszę Wam coś co mi się teraz przypomniało ze świąt,a dotyczy mnie i mojego M.

Wieczorkiem po imprezie mój kochany lekko zachwiany jeszcze Daruś zrobił lekcję miłości rodzinnej :szok::szok::-D:-D:-D.
To znaczy tłumaczył dzieciom jak on mocno kocha mamusię i że ich obowiazkiem jest kochać rodziców i siebie nawzajem bez względu na wszystko.:szok::szok::szok:
To co mnie najbardziej wzruszyło ,to słowa D wypowiedziane tak od serca :
"Uwierzyłem w miłość na nowo,jak w kościele na misjach było odnowienie ślubów.
Uwierzcie dzieci,że wtedy dotarło do mnie,że miłośc istnieje ,że ta miłośc jest w nas .
Jedyny problem to taki,że trzeba ją rozpalić i pilnowac,żeby nie zgasła.:szok::szok:
Tak dzieci ,dziękuję Waszej mamie ,że pomimo,iż tyle kiedyś przeze mnie wycierpiała ,ona nadal jest i nas kocha."
Dziękuję bardzo i mnie wtedy pocałował,przytulił i się popłakał.
A ja razem z Nim ryczałam.
Dzieci były w szoku ,ale podeszły do nas i też je przytuliśmy.

To była chyba najpiękniejsza chwila tych świąt.
Nigdy tego nie zapomnę :tak::-):-)
jejku jak ja bym tak chciała :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
gratuluje męża :tak::tak::tak::tak:
gratulacje za wagę
Lunka ,bo nieraz dzieci mają tak,że tylko prezent chwilkę cieszy ,ale potem w wolnej chwili wracają do zabawy tym prezentem i jest oki.
A co do rozmów z nimi to się wypowiadam,bo nie widziałam :no:

Mój gdyby był zupełnie trzeźwy ,to by nigdy takich słów nie wypowiedział.:no:
Jemu po kieliszku język się rozwiązuje :-D:-D:-D.
Ważne ,że jednak mówił z pełną świadomością to co czuje.
Odczułam zresztą tę zmianę podczas całych świąt.
"Piękna dziś jesteś moja żono ,
nikt się przy Tobie dziś nie umywa
i położyłaś wszystkich swoim wyglądem
-to słyszałam dziesiątki razy.:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D
To jak się odzywał,jak pomagał jak mnie wspierał i jak o mnie walczył z pewnej sytuacji.
Trzeba było tylu lat ,aby zrozumiał....:tak::-):-):-)
A ja jestem wreszcie w pełni szczesliwa i czuję się doceniona :tak::-):-)
kiedy ja sie tak poczuję :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
As po kielichu czy nei ale kocha i pamięta co mówił. to ważne. Ah jak Wam fajnie. Mój M po alkoholu narzeka na swój los i wytyka wszystkie błędy. A na trzeźwo nie ma czasu na głupoty:no: kompletna porażka. Wiem, że mnie kocha ale nie czuję tego a docenienia to w ogóle. On wiecznie narzeka że ma najgorzej.....
witaj w klubie :sorry2::sorry2::sorry2::dry::dry::dry::dry:
Jaka pyszna świąteczna rybka:-D:-D:-Dwłaśnie zjadłam obiadek ,mam nadzieję ,ze juz dziś sie ta nieszxczesna ryba skończy:baffled:

As ,ale ci sie mąz uzewnętrznił:tak:brawo ,ma chłopak odwagę ,tak publicznie:tak:
2-ja
3-brat ,m Ksawek i ja
4 urodzinowy tort Ksawka
6-siódme poty
a córa cała mamusia :tak::tak::tak::tak::tak:

2-ja
3-brat ,m Ksawek i ja
4 urodzinowy tort Ksawka
6-siódme poty
ha ha Madziula u mnie rybka po grecku cała zeszła już w 1 dzień świąt:tak::tak:a była jami:tak::tak::tak::tak::tak:
fotki super Klauduśka to cała Ty a Ty to cała mama i tak się kobiece kółko póki co w waszej rodzince zamyka:-D:-D:-Da fotka 7 poty jest superasta:tak::tak::tak:
Natalineczka kochana mówisz że byś chciała usłyszec takie słowa od M a ty mu mówisz ?okazujesz ciepło?miłość ?ot tak na codzień?a mówisz mu że chciałayś to usłyszeć? że brakuje ci takich słów gestów......
bo faceci sa raczej skryci i niezbyt potrafią okazywać uczucia dla nich to jest oczywiste i jezeli się ich nie zachęci nie powie że się tego oczekuje to można co najwyżej usłyszeć "NO" "JA CIEBIE TEŻ":baffled:
Antoszka stał przy łóżeczku sam się oderwał i doszedł do stołu po piciu:szok::szok::szok:a mamusia happy:-D:-D:-D

2-ja
3-brat ,m Ksawek i ja
4 urodzinowy tort Ksawka
6-siódme poty
madziula fotki super.
A klaudia mega podobna do Ciebie.:tak::-D:-D
Czy wszystkie Klaudie takie podobne do mam?
Za chwilkę Wam moją wkleję,tylko z telefonu na meila sobie wyślę,bo kabla znależc nie mogę.wrrr :wściekła/y::wściekła/y:

To moja Klaudia wczoraj

Załączniki

• DSC00238.jpg
    DSC00238.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 38
ach dziekuje ,wstawiłam tez kilka fotek na nk,zapraszam:tak::-D
Róznie mówia raz ,ze do mnie ,raz do taty (mój m to ten bez okularów)
Nie wiem As ,moze tak Klaudie mają:szok: dawaj swoje fotki
Moja po grecku tez wyszła (M WZIAŁ RESZTĘ DO PRACY),została smażona,nikt jej nie jadł,.moje śiwąteczne menu skaładało sie z krokieta+ sałatki i ciasta na deser:tak:

reklama
Do góry