reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Nowy nabytek Maksa:rofl2:

Załączniki

• IMGP5249.jpg
    IMGP5249.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 33
  • IMGP5252.jpg
    IMGP5252.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 32
reklama
Witam z rana i świątecznie:-) My zaraz idziemy na śniadanie. Zrobiłam jeszcze wczoraj kurczaka w galaretce cytrynowej i ciekawa jestem co mi to wyszło:cool2: A kulki AS zrobiły furore:tak::tak::tak: Dziś zrobie sobie wenus. Liczyłam wczoraj ,że wprzyjdzie ten piekarnik ale :no::no::no:
dowikla ale mieliście radochy!!!! Super dzieciaki uśmiechnięte a prezentów faktycznie sporo:szok:
My zaraz rozpakujemy konika i inne pierdólki dla małego bo wczoraj to już czasu brakło na choinkę u nas:rofl2:
Medeuska fajna fura!! A jakie u Was przytulnie w domku!!!
Dorotka widać, że prezent trafiony, fajnie że Olwika z niego korzysta.

Ostatnia edycja:
MEDEUSKA super jezdzik Przyda sie Maksiowi na pozniej To jest chyba jeszcze pchacz???????ze dziecko idzie na nozkach i sie go trzyma????

Kerna my tz zaraz na sniadanie idziemy Ale juz sie zdazylam poklocic bo kurna maja petensje ze chwile na kompie zasiadlam pozmywac trzeba Zmywa Jasiu i wielka haja ze ja siedze i nie zmywam To im powiedzialam Ze oni przed tv moga siedziec???????Kurna jescze tyle zmywania bedzie a oni sie rzucaja ech ide bo juz nastroju nie mam

a to ode mnie dla Was wszystkich moje drogie Panie:-)
Dorota no tak bywa. Mój nie ośmieli mi się zwrócić uwagi nawet jak teraz sobie z kawulcem siedze przed kompem:tak::tak::tak: ale też nie raz to mi tak nagada że mam dość serdecznie. Przeproście się, bo co to za atmosfera świąteczna

I ja witam sie swiatecznie:tak::tak::tak:
Zaraz zrobimy sniadanko ale poki co mlodzi sie od samego rana bawia:szok::szok::szok:Dominik uklada wielkie lego a dziewczynki biegaja ze swoimi Agatkami w chodzikach -pchaczach:tak::tak::tak:
Moze pozniej pojdziemy na jakis spacerek jak nie zacznie padac:-):tak::tak::tak::tak:

Hej kochane :-)
Składam wam przy okazji życzenia Zdrowych,spokojnych-pełnych miłości i cierpliwości Świąt Bożego Narodzenia
Wczoraj było całkiem fajnie...Choć brakowało mi takiej standardowej mojej wigilii...
No ale za rok może u siebie i będzie tak jak my chcemy :-)

Ostatnia edycja:
dorota tak to tez jest pchacz:tak:

poki co jeszcze przez najblizsze pół roku ani jeździk ani pchacz mu sie nie przyda ale co tam:rofl2:

a ja ca:rofl2:ły czas jem ojjj ta dieta bedzie musiala mi baaaaaaaardzo pomóc po świętah hhhiihhi bo od wczoraj wieczora jestem tak objedzona że sie ruszac ni emoge...... a za 1,5 h na obiad haha:rofl2:

Ostatnia edycja:
Witam sie światecznie :-DKrzysiek z Ksawierkiem układaja lego ,Klaudia oglada elfa w tv,a ja sie wymknęłam do kompa.:tak:
Wigilia była wczoraj bardzo miła ,świateczna ,słuchaliśmy koled przy koaacji,wszyscy z prexentów zadowoleni,mojad dieta też poszła precz Medeuska:-D,ale staram sie nie obrzerać zeby mnie nie porozrywało:-D
Na 13 idziemy na obiad do rodziców, mój brat ma tekkena na PS to jest gra w która graliśmy jak jeszcze Klaudia była malutka ,a my mieszkaliśmy u rodziców,graliśmy po wigili w gierke tą właśnie ,ale powiem ,ze było super,normalnie jakby sie czas cofnał ,jak będe miała więcej czasu wkleję zdjęcia:tak:
Dorotka(*) bardzo Wam współczuję
Zdjecia fajne ,ale rozumiem ,ze to nie to samo,z powodu takiej straty

Dowikla fantastyczne fotki ,ale prezentów ,dzieciaki przejęte,Gwiazdora nawet mieliście ,a ty jesteś taka zgrabna :szok:

Medeuska czy tam na fotce widać kawałek twojego A???? BO przystojny:tak::-DA pierwsza bryka Maksia robi wrazenie:-D

Kerna za rok sie sama o siebie zatroszcz,koniecznie musisz mieć cos pod choinką:tak:

Idę dalej koledować moje drogie Ksawier chce wypróbować grę która dostał jeszcze wczoraj w nocy M mu ja wgrywał:tak: to na razie dziołchy:-)
wesołych świat

Nowy nabytek Maksa:rofl2:
Moja Wiktoria dostala takiego samego(ale rozowo-zielonego) i tez na swoja pierwsza Gwiazdke:tak::tak::tak:Ale miala wtedy 7 meisiecy i od razu na nim smigala:tak::tak::tak::tak:
A Maksiu jaki juz duuuzy:-):tak::tak::tak::tak:

MADZIULKA
No to super mieliscie Wigilie:tak::tak::tak::tak:Mi sie wlasnei taka marzy,ale to moze za rok jak bedziemy sami i u siebie w domku:tak::tak::tak:
Bo tak to zawsze tv jest wlaczony i nawet nei z koledami

A tekkena ,Kochana ja sama uwielbiam do dzisiaj:tak::tak::tak:Ja tez mam PS 2 albo 3 i w to babie czasami rowno ,w to i NFS:tak::tak::tak::tak:

DOROTKA
Super foteczki:tak::tak::tak::tak:Widac ze mala zadowolona

My juz po spacerku:tak::tak::tak:Mlodzi mega zadowoleni bo dziewczynki byly ze swoimi Agatkami a Dominik ze swoim hummerem:tak::tak::tak::tak:
Zaraz klade mlode spac i troszke z nowu ogarne i powiesze pranie

reklama
DOWIKLA a powiec mi z ciekawosci Dziewczynki sie nie kloca o kolor lalki?Ktora rozowe woli a ktora niebieskie?Czy tak jak dostaly sa zadowolone?

A wiezcie mi te swieta :wściekła/y:Kloce sie ze wszystkimi Czlowiek chce dobrze a wszystko sie obraca przeciwko mnie
Wymyslilam ze za jakis czas moge na kilka dni pojechac do tescia z oliwka A kazdy ma do mnie pretensje Cala G rodzina Wiecie bracia Ze ja chce jechac teraz Kurna oni nie rozumieja co ja mowie ze nie teraz tylko np za miesiac Aby dziedek pobul z wnuczka aby sam nie byl przez chiwle itp Wszyscy na mnie wkurzeni Oj wkurze sie ja i bede miala ich w dupie i nigdzie nie pojade Nikomu nie pomoge Jeszcze beda chcieli aby ojciec sam nie byl

Do góry