reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A oto moja kreacja na Sylwka,tylko za szalem muszę pobiegać;-):tak:
Kiecka bardz ładna, ale szal rzeczywiście musi być-maszjuż coś?
Kerna negatzwem sie nie pryejmuj, olej gnoja, kadz cyzta co i ya co , wic nie powinnađ miec problemw.

A tu przesyłam dowód jak mój bejbe podróżuje po chacie:-D dystansy się zwiększają:tak: A reszta fotek to dekoracja domku. Może nie takbogato jak u Was, ale chyba może być:eek:
:-D:-D
dziękuję

Dziękujemy
Co do psa.
Nil jest taki szczęśliwy,że aż się uśmiecha .
Ja uwielbiam Twoją psine, wiesz.

A do mojego pietruszki przyszła paczka z allegro chyba mi jednak coś zakupił jupiiiii:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Antoszka śpi dzieciaki ogarneły swój pokój i poleciały do Oliwki i Bartka się bawić ja zarraz zabieram się za obiadek a jak wstanie Antoszka to za ciasto a teraz chyba łazienkę wyglancuję jeszcze:tak::tak::tak:
no w szoku jestem że to moje kochanie jednak o mnie pomyślało:szok::-D:-D
No, to ma facet szczescie, bo cięzko go widzialam...

co by wam się laski przy sprzątaniu i gotowaniu humor oprawił garś dowcipów:-D
Mężczyzna około 40-tki pomykał autostrad± swoim nowiutkim Porsche. Kiedy już dwukrotnie przekroczył dozwolon± prędko¶ć, we wstecznym lusterku zobaczył charakterystyczne, czerwono-niebieskie ¶wiatełka. Pewien mocy swojego samochodu ostro przyspieszył, ale wóz policyjny nie dawał za wygran±. Po chwili zdał sobie jednak sprawę, że może sobie przysporzyć jedynie wielu kłopotów i zjechał na pobocze. Policjant podszedł do niego, bez słowa sprawdził prawo jazdy i powiedział: - To był dla mnie długi dzień, zbliża się koniec mojej zmiany. Na dodatek jest pi±tek, trzynastego. Mam do¶ć papierkowej roboty, więc je¶li znajdzie pan jakie¶ dobre wytłumaczenie to może pan odjechać bez mandatu.

Mężczyzna pomy¶lał chwilę i powiedział:
- W zeszłym tygodniu moja żona zostawiła mnie dla jakiego¶ policjanta. Bałem się, że pan mi chce j± oddać...
- Życzę Panu miłego weekendu - rzekł policjant.

10 przykazań

1. Jam jest twój m±ż, który Cię wywiódł z niewoli panieńskiej z domu zgryzot i cierpień.
  2. Nie wymieniaj imienia męża Swego ordynarnie, tylko mów zawsze pieszczotliwie "KOCHANIE" ze słodycz± w głosie.
  3. Nie mów fałszywego ¶wiadectwa, jakoby m±ż Twój szwędał się po knajpach, podrywał babki, grał w karty, pił wódkę, chociażby i tak było.
  4. Czcij ojca i matkę Jego, albowiem Oni obdarzyli Cię Twoim ukochanym mężem.
  5. Nie zabijaj w sobie miło¶ci do męża Swego.
  6. Nie rób ROENTGENA w kieszeniach męża Swego.
  7. Nie poż±daj futer, biżuterii, ani żadnej innej drogiej rzeczy która by była obci±żeniem kieszeni męża Twego.
  8. Nie uwodĽ cudzych mężów, chociażby byli lepszymi od męża Twego.
  9. Nie poż±daj więcej aniżeli raz na dobę aczkolwiek s± na ¶wiecie inne kobiety, które własnych mężów nie maj± i też chc± jako¶ żyć.
  10. Mężczyzna w życiu z kobiet± cieszy się dwa razy - pierwszy, kiedy j± nabywa. Drugi, gdy się jej pozbywa.
Starszy referent
Departamentu małżeństwa Doskonałego

Wchodzi kobieta do apteki i mówi, że chce kupić arszenik.
- Po co pani arszenik? - pyta aptekarz.
- Chcę otruć mojego męża, bo mnie zdradza.
- Droga pani! Nie mogę pani sprzedać arszeniku, nawet je¶li pani m±ż sypia z inn± kobiet±.
Kobieta wyci±ga zdjęcie, na którym jej m±ż kocha się z żon± aptekarza.
- Oooo! - mówi aptekarz. - Widzę, że pani ma receptę.

Zima, las, pada ¶nieg.
Po lesie chodzi mocno podenerwowany niedĽwiedĽ. To złamie choinkę, to kopnie w drzewo, to pogoni wilka - ogólnie - mocno wkurzony.
Chodzi i mruczy przez zęby:
- Po jak± cholerę piłem tę kawę we wrze¶niu...

NO a teraz do garów:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D

wszystkiego najlepszego w dniu imienin dla naszej Lunki w dniu jej imienin zdrówka szczęścia zadowolenia z dnia codziennego sexu udanego i wszystkiego o czym tylko marzy by się spałniło życzy Malinka z rodzinką
k64.gif
Bardzo dziękję, za seks oczywiście 2x.:-D:-D:-DI oczywiście życzenia dla Adama!!!

Dowikla zdrówka dla małego!!! I dzięuje za życzonka-wszystkim!!!

Spadam, no tak biegiem przeleciałąm, teraz małą kąpać, póki woda jest:wściekła/y:. I do mamay, później drugiej mamy, jutro też lataniei i pojutrze tez-w swieta nie da sie odpaczac.:tak:

reklama
Dowikluś mnie też głowa boli i to od wczorajszego wieczoru:sorry:
a jak tam u Patrysi???czemu wcale się do nas nie odzywa ona ma internet na nowym mieszkanku???który u niej już tydzień bo się pogubiłam??
Dowikluś no to 2010 u ciebie przechlapany:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Dowikluś mnie też głowa boli i to od wczorajszego wieczoru:sorry:
a jak tam u Patrysi???czemu wcale się do nas nie odzywa ona ma internet na nowym mieszkanku???który u niej już tydzień bo się pogubiłam??
Dowikluś no to 2010 u ciebie przechlapany:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
DZieki:-D:-D:-D:-D
A jeszcze mam pelen kibelek smieci:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D:-DAle wyniose dopiero jak pojedziemy;-):-)

U PATRYSKI ok:tak::tak::tak::tak:Nie wiem czy maja neta i ktory to tydzien ciazy:zawstydzona/y:Ale mysle ze kolo 33 juz albo i dalej:tak::tak::tak::tak:
Jak z Nia pisalam to akurat szalala w kuchni:-):tak:Jutro i pojutrze maja gosci na obiedzie

kurcze jeszcze chwilka i będzie miała małe bejbi w domku:tak:ale niech poczeka jeszcze z miesiąc:tak:
kurcze nie wiem gdzie schowłam biały obrós świąteczny:szok:ni hu hu nie mogę go znaleź:no:

Chcesz to Ci pozycze;-):-)

Musiałabym isc umyc naczynka od sniadania ale tak dobrze mi sie tu siedzi:-p

MALINUS
Zauwazylas ze tylko my tu siedzimy i wyglada na to jakbysmy nic nei robily w domu:confused2::-D:-D:-D:-D:-D:-D

wiesz kochana my mamy po 3 dzieci to mamy kogo do roboty zagonić:-D:-D:-Dco innego mamy jedynaków czy 2:-D:-D:-D:-D
ha,HA MALINKA ŚWIĘTA PRAWDA ,MOJE DZIECI ,A SZCZEGÓLNIE KLAUDIA TYLKO MI NA nerwy działaja:tak: no nic pomóz:-D:-D:-D
KTO MA SZKOŁE TEN MA LZEJ,:-D

U mnie sosik dochodzi do rybki i juz mam luuuzaka na dzis :tak:

Fajnie ,ze u Patrysi wszystko ok ,brakuje mi jej złośnicy i nerwusika forumowego:-D:-D cieszę sie że u niej git i ze dalej w dwupaku pomyka:tak:
M w końcu naprawił samochód i pojechał go sprawdzić ,od 9 rano przy aucie siedział:wściekła/y:

SPADAM LASECZKI

WESOŁYCH ŚWIAT

wiesz kochana my mamy po 3 dzieci to mamy kogo do roboty zagonić:-D:-D:-Dco innego mamy jedynaków czy 2:-D:-D:-D:-D
Swieta racja :-D:-D

Malinka I Dowikla NO u was to wyglada jakbyscie nic do roboty nie mialy hihih:-Dzart oczywiscie

U nas juz wsio porobione Tylko ze my do kolacji pozno usiadziemy Bo moja tesciowa jest w szpitalu na ojomie I ksiedza juz wzywali I synowie pojechali do szpitala na chwile Wiec czekamy na G aby zaczac kolacje Dopiero tak zajechal Chwile posiedzi i wraca Wiec moze wigilia kolo 18/19
Tesciowa uwielbia pic alkohol i to przez to tak z nia jest zle Jest nieprzytomna Moze zapasc w spiaczke Nie lubie jej ale wiecie kazdego szkoda No i nam sie plany zmienily z wigilia No nic nie zrobimy Jedzenie czeka Prezenty tez Oliwka spala 2 godziny Niedawno wstala Chyba specjalnie bo wie ze dluzej dzis posiedzi :-DMILEGO SWIETOWANIA

reklama
Do góry