reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Megi80 Witaj i mam do ciebie pytanko czy nie mialas klopotu z zajsciem w ciaze mam na mysli czy np. karmilas piersia w tym okresie i czy nie boisz sie ze majac dwie istotki tak male dasz sobie rade a pytam bo ja tez staram sie o dzidziusia drugiego i mam obawy ze jednak to moze byc mala roznica wieku ;D ::) :p

reklama
Moja corka wykapana ale spac jakos jej sie nie chce i bawi sie w lozeczku :)Ciekawe kiedy pojdzie spac? A ja co chwile latam do WC chyba cos mi zaszkodzilo :(

Jestesmy z Gdańska. Wiktoria to mały lobuziak :) Mamy u Wikuni tylko 4 zabki, czekamy na reszte.
Wiki wyglada tak: to jedno z jej ostatnich zdjec

a wogule to witam z wieczorka muj mały juz spi,dzis szybko mu tp poszło kapanie butla i lulu nawet nie chciała sie przytulac ani turlac po łuzku tylko zasnoł w łuzeczku ;D

iwonka2006 pisze:
DLA MAJECZKI I OLIWI WSZYSTKIEGO NAJ Z OKAZJI SKONCZENIA KOLEJNYCH MIESIECY!!!
kwiaty09.gif
DZięki wielkie dopiero dziś zobaczyłam ale widzę ze dziś kolej Twojej córci wiec również wszystkiego najlepszego

reklama
Do góry