reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

a propo tego ortopedy
pomacał trochę nózki powiedział że na oko wszystko ok ale trzeba zrobić usg żeby sprawdzić czy są dobrze wykształcone panewki i zdarł 80zł i kazał przyjść za tydzień
gdybym wiedziała że on nie robi usg to zrobiłabym przed wizyta ale jedna babka mi tak powiedziała że o raz wszystko zrobi i 60zł wezmie a tu w końcu okazuje się ze 240 wyjdzie ach te baby :mad:

reklama
witamy was w kolejny dzionek!!!

my juz po sniadankach i teraz wlasnie moja Toska siedzi na nocniczku i meczy sie z kupka od jakiegos juz czasu ma problemy ze zrobieniem kupki niewiem czemy mozy zncie jakis sposob na ulatwienie robienia kupci???
co prawda ze ona pomalutku a wlasciwie juz od dawna zajada wlasciwie wszystko i pewnie tez z tego powodu ma problemki ale ona niechce mi jesc owocow na wszystkie mowi -"bbbllleee" i co tu poradzic????.......

justus lekki kompocik z suszonych śliwek zaakceptuje? Jeśli tak to zrób i daj do picia, może pomoże. Staraj się minimalnie oslodzić.
A tak wogóle to Dzień dobry! Pochwalimy się naszym malym sukcesem: Olo wczoraj usnął o 20:30 a wstal na karmienie o 5:15. Nakarmiony usnął i wstaliśmy po 7mej. Dla nas to dużo! A! I nauczył sie smoczka. Sama nie wiem czy sie cieszyć?

serdeczne życzonka dlaDawidka Vanesski i Olka

mam nadzieje ze nikogo nie ominelam :)

ja na chwilke bo maly sie budzi; u nas leje, humor mam beznadziejny i zaspana jestem; musze isc do brata, bo tata i maz dalej klada panele; obiad na mojej glowie dla wszystkich; echhhh niech mnie ktos zastapi ;D
milego dnia!!!

Wiatam wszystkie mamy!
My wstalismy dzis po 6 rano.Zjedlismy sniadanko,bylismy na zakupach a teraz maly szkrabek poszedl sobie spac a mama ma zamiar troche ogarnac w domciu,zrobic obiadek a pozniej napic sie kawki z mleczkiem do [pysznych ciasteczek i serniczka :p Pogoda w kratke jak slonce swieci to goraco a jak sa chmury to odrazu zimno  :(
Dziekujemy za zyczonka  :laugh:
I my rowniez skladamy serdeczne zyczenia dla Dawidka i Olka  :-* :-* :-*
kwiaty06.gif

Dzięki wszystkim mamusiom! U mnie kawa na stoliku, kto się przyłącza? Do tego mam suszone morele, jakoże czekolady i nabiału mi nie wolno, to pogryzam suszone owoce. My już po zakupach, Olo śpi, potem karmienie i na spacerek. Pogoda fajna, nie za ciepo, lekki wiaterek, słoneczko.

reklama
Witajcie w południe, dopiero teraz znalazłam chwilkę czasu żeby skrobnąć kilka słów. Przyłączam się do życzeń dla dzisiejszych solenizantów ;D ;D ;D.

Do góry