reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
dobry dzien wszystim bardzo !!!!!!

wszystkim wczorajszym jubilatom wszystkiego najlepsiejszego duzo usmiechu z biuziunia pelna zebow i swoich szybkich p-ierwszych kroczkow

my wstalismy o 7  bo Tosia zrobila pobutke ze siusiu chciala i mamusia biegiem leciala ,juz po wydujdaniu swojej flachy mlika i czekamy ogladajac bajeczki na 1 programie ,az nasze chopki sie obudza
a ja popijam sobie kawusie ,kto sie przylacza ?????

witamy nowa mamusie ,napisz nam cos o Was

WITAM

u mnie dzis wzgledna pogoda dobrze ze nie pada
dzis w nocy o 1.00 znow pobudka na mleko :p pozniej o 7.00---teraz mały dalej spi a mnie tel. obudził a tak bym sobie jeszcze pospała
ale za to przyłanczam sie z kawusia

ISSKA witaj na pokładzie

wszystkiego najlepszego dla brzdacow co obchodziły i obchodza swoje dni
D:\MAGDUNIA\tapetki M\clown2[1].gif

Załączniki

• clown2[1].gif
    clown2[1].gif
    17,6 KB · Wyświetleń: 148
Dzien dobry!
My juz tez z godzinke na nogach ale ciezko bylo wstawac.Pogoda wzgledna na razie slonka brak.

Ale mialam koszmary w nocy..do tego Jula sie chyba ze 3 razy budzila ale pozniej cztli okolo4 wyladowala u nas i pospala sobie do 8-30.wiec nasze wyrko jej sluzy..tylko nam strasznie ciasno.

Wogole nie chce siedziec w swoim lozeczku.Stoi i krzyczy a ma tyle fsajnych zabawek ale jej tam olewa ale jak ja wyjmiesz na zewnatrz to szal..a potembuszowanie po domku i odciaganie mamy od komputera..hihihihi..

Witam nowa mame i pozdrawiam

I my się przyłączamy do grona rannych ptaszków. Wiecie może od kiedy można dziecku zacząć podawać kaszę mannę i od kiedy można wprowadzić mleko krowie? Majunia ze mną siedzi i pisze do was posta, a ja czekam kiedy znów pójdzie spać, bo muszę trochę domek uprzątnąć ;D ;D ;D.

ja wsypuje kasze manne do zageszczania zupek z mieskiem ...gdzies czytalam ze juz od 6 miesiecy mozna. A mleko krowie to chyba po 3 roku.

Ja też witam MAMY !!! MÓJ MILUŚ ŚPI !!! Ja zaczynam dzień, co prawda pobudka była o 8.00 ale jakoś nie mogę się rozkręcić.Leciała w radio piosenka,która kojarzy mi sie z kolonią jak miałam 8 lat, pierwszy chłopak, dyskoteki, oczywiscie uciekałam jak chciał mnie zaprosić do tańca i jak sobie to przypomnialam to naszedł mnie nastrój melancholijny. Pamietacie te klimaty??????? :laugh: :laugh: :laugh: ;D ;D ;D ::) ::) ::)

reklama
Ach no i oczywiście moje najlepsze życzenia dle maluszków...., niedługo i one będą miały swoje pierwsze dyskoteki, potejemnych wielbicieli lub wielbicielki itp.
Nie mogę sie doczekać kiedy moja Lenusia będzie wieksza i będe mogła jej czytać ksiązki, opowiadac zmyślone bajki itd. Juz teraz chyba zagaduje ją na śmierć, właśnie zresztą śpi HAHAHA

Do góry