reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

lena3004 Ja pamietam! Nawet sobie nagralam mp3 z takimi starymi przebojami z czasow zabaw i hulanek i jak sobie wlaczam czasami to wszystko mi sie przypomina jajk by to bylo wczoraj ::) ::) ::)
A tak wogole to musze sie pochwalic ze moja corka ma juz 9 zebow bo dzis zauwazylam kolejnego dolna prawa czworeczke!!! ;D
Isska Witaj!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
Lena3004 Ja bym chciala urodzic tym razem na wiosne!!! czyli musze zajsc w ciaze w tym miesiacu lub ewentualnie cw nastepnym wtedy bedzie porod w maju lub czerwcu  ;D bo jezeli mi sie nie uda to chyba jednak poczekam do przyszlego roku na poczecie dziecka bo jednak mi zalezy aby to byla wiosna ;)

To były czasy, człowiek był taki głupiutki i niedoświadczony, i tak mało wiedział o życiu, nie było tyle problemów... aż miło powspominać ;D

Moja teściowa doprowadza mnie do szału!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Daje mojemu dziecku do gryzienia kawałek chleba albo bułki, przecież to dopiero od 10 m-ca, nienawidzę tej baby, znów mnie wkurzyła na maxa

Tez niestety pare razy zdazylo mi sie uslyszec ze siedze w domu i nic nie robie wiec moglabym poprasowac....dlatego wlasnie poprasowac jego rzeczy bo niecierpie tego robic i nie robie :(

I ja do Was tu zajrzałam i chciała bm się przywitać (ponownie, bo jakoś tak na początku to tu byłam).
Ja tez siedzę sobię w domu i zajmuję się Krzysiem a już niedługo drugą Dzidzią.
Więc pewnie przez jakieś jeszcze 3 latka posiedzę w domku :D

reklama
witam nowa mame :) gratulacje zabka :)
ale tu sie dzisiaj dzieje:)
fajnie:) szkoda ze nie moge popisac z wami, bo lece brata pilnowac ::) czekam az zbój sie obudzi :)

fajnie bylo miec 8 lat, kolonie hihi ale to dawno bylo....
milego dnia mamusie :)

Do góry