reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Zuzia ja wypilam dzis juz 5 kaw :)) i chyba mi malo.....nadal sie wkurzam na kompa brrrrr......

widze ze tu nowe osoby sie pojawily.....zaraz zobacze kto, co i jak ;)

U mnie obiad sie tez robi a nie dlugo jade do gina na srodmiescie  ;D mam nadzieje ze spokojnie dojade i zadnych falszywych alarmow w metrze nie bedzie (choc ja jade autem) bo mamy podwyzszona czujnosc w zwiazku z udaremnieniem ataku terrorystycznego w Wielkiej Brytanii  :) Zatrzymali ponad 20 osob dzieki bogu w pore ja bym ich wszystkich
bron_biggun.gif

a kiedy byl jakis alarm bombowy bo ja nic nie wiem........a zeby bylo smieszniej wiecie ze ja wogole nie czuje zagrozenia, wychodze z zalozenia ze bedzie co bedzie i juz.... :))

Słyszałam właśnie dziś z rana w radiu jakieś komunikaty o zagrożeniu terrorystycznym ale nie wiedziałam o co chodzi. IWONKA2006 dziękujemy bardzo

czesc dziewczyny, czy u was tez taka beznadziejna pogoda?

Wszystkiego najlepszego dla maji o 1 miesiac starszej od mojego brzdaca :)

A ja wlasnie wrocilam od gina (super facet) wszystko jest ok nadzerki nie ma i ogolnie powiedzial ze moja mala wyglada bardzo ladnie tylko moja szyjka troszke jest popekana ale to nic  ;) cytologia pobrana no i teraz kazal przyjsc z testem z dwiema kreseczkami  ::)  ;D  :D  :laugh:  :)  ;) 8)
Pogoda i w wawie tez sie popsula  :( a moj maly szkrab walnal sobie po poludniowa drzemke  :)

reklama
Do góry