reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
U mnie obiad sie tez robi a nie dlugo jade do gina na srodmiescie ;D mam nadzieje ze spokojnie dojade i zadnych falszywych alarmow w metrze nie bedzie (choc ja jade autem) bo mamy podwyzszona czujnosc w zwiazku z udaremnieniem ataku terrorystycznego w Wielkiej Brytanii Zatrzymali ponad 20 osob dzieki bogu w pore ja bym ich wszystkich
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
No jakis w metrze byl w tym roku a dzis byla ewakuacja Okecia bo jakis cwok zostawil bagaz
anaconda27
styczniówka2006
Słyszałam właśnie dziś z rana w radiu jakieś komunikaty o zagrożeniu terrorystycznym ale nie wiedziałam o co chodzi. IWONKA2006 dziękujemy bardzo
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
A ja wlasnie wrocilam od gina (super facet) wszystko jest ok nadzerki nie ma i ogolnie powiedzial ze moja mala wyglada bardzo ladnie tylko moja szyjka troszke jest popekana ale to nic cytologia pobrana no i teraz kazal przyjsc z testem z dwiema kreseczkami : ;D :laugh: 8)
Pogoda i w wawie tez sie popsula a moj maly szkrab walnal sobie po poludniowa drzemke
Pogoda i w wawie tez sie popsula a moj maly szkrab walnal sobie po poludniowa drzemke
anaconda27
styczniówka2006
PATRYCZKU MOC BUZIAKÓW Z OKAZJI UKOŃCZENIA PÓŁ ROCZKU
reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
I my zyczymy wszystkiego naj naj naj Patrykowi!!!
Podziel się: