reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

My jestesmy juz po dlugim spacerku i po drodze odebralysmy Dominika ze szkoly:tak::tak::tak:
Przed spacerkiem wytzrepalam sobei dywan na sniegu i teraz suszy sie na balkonie:tak::tak::tak:
Razem bylismy na dworze z dwie godzinki i teraz mlode juz spia,Dominik uklada puzzle a ja pije capucinko i zajdam jakies ciacho:tak:
Jak zdaze sie oderwac od laptopa zanim mlode wstana to popakuje prezenty:tak::tak::tak::tak:
Jutzrejsze jaselka u Dominika w szkole odwolali bo za duzo dzieci choruje i sa przelozone na 12 stycznia

reklama
WITAM:confused2:

zdycham:confused2:

wczoraj było super- ale sie schlałam:szok:
wróciłam o 5 rano:szok:
ale wlasnei sobie przypomniałam dlaczego nie pije:confused2::confused2:
ogrrrrrrrrrrrromniasty kac:crazy:
wychlałam 0,5 litra żubrówki i 3 piwa:szok:
to chyba za ten rok nie picia:confused2::confused2::confused2::confused2:

zrobie sobie herbate z cytryną i ide spać dalej:confused2::confused2::confused2:
No to zaszalalas Kochana:szok::tak::tak::tak:Niezle zabalowalas;-):-)
Ja staram sie nei mieszac alkoholi
Wszystkie zawzięcie sprzątają przed świętami :-D:-D:-D
Ciesz się, że Oliwka jeszcze idzie na drzemkę od czasu do czasu. Piotruś od jakiegoś miesiąca już nie chce spać w dzień nawet kiedy jest bardzo zmęczony, a co za tym idzie marudny :confused2: No więc wyobraź sobie co przeżywam codziennie :sorry::wściekła/y:
A nasza choinka wygląda tak:
Sliczna choineczka:tak::tak::tak:
M obrazony:confused2: on sie Maksem zajmuje i nawet rosół robi:rofl2::rofl2: chyba z mysla o mnie zebym na kaca miala:rofl2:

co tu tak pusto:sorry:
czyzby juz swiateczne przygotowania pelna para?
A niech sie zajmuje i nawet niech gotuje;-):-)Niech wie jak to jest :-D
Oliwka miala drzemki codziennie Kilka razy sie jej zdazylo jakis czas temu kilka dni nie spac w dzien No i od wczoraj zas :-(Tylko ze moja Oliwka o rok mlodsza od Twojego synka Wiec chyba powinna jeszcze spac To sobie wyobraz jak ja mam jak ona spac nie idzie A maudna wtedy strasznie Choineczka przesliczna Mnie cos brzuch na @ boli Znajac zycie dostane @ na same swieta i bede zdychac z bolu :wściekła/y:Z tej wscieklosci na mala wyzylam sie przez telefon na G choc on niczemu winny A od wczoraj mamy postanowienie juz noworoczne hihi Ze sie bedziemy oboje starali Ciekawe na jak dlugo I mamy sobie przypomniec jak to bylo kiedys fajnie miedzy nami :tak:
Ja mam dostac @ 26
No to Kochana trzymam kciuki za postanowienie noworoczne:tak::tak::tak:

Ja tez juz swoje mam

medeuska hehe:-D to fajowo! Zabalowałaś za nas wszytkie:tak: A wiesz że najlepiej klina klinem:cool2::cool2::cool2:
My mamy wielgachne sprzątanie..ja w chcie szoruję cco się da, mały pomocnik rozwala co mama poukłąda:confused2: a tata odgraca wejście do naszej piwnicy:confused2::confused2::confused2::confused2: cała moja rodzinka posprzątała u siebie na piętrach i niepotrzebne graty wpieprzyli mi przed drzwi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a mi nawet wstyd kogokolwiek zaprosić bo trzeba przeskakiwać po ciemku przez krzesła, puszki i h...j wie co jeszcze!!!!!! miałąm zrobić fotke ale nie mam bateryjek:confused2:

DOWIKLA dzieki za kciuki Ja juz za swojego nerwa G przez telefon przeprosilam No i zobaczymy jak to bedzie miedzy nami Na nic wielkiego nie licze bo znam i siebie i jego Wszystko byloby dobrze gdyby G nie wypijal piwa po robocie lub w trakcie z kolegami Oliwka usnela o 13.30 W koncu Widzialam ze juz jest slaba Ja sie polozylam wzielam ja na klate Polozylam sie Ona lezala na mnie na brzuszkua to jest jest najlepsza pozycja do spania I zasnela hihihih Teraz spi w swoim lozeczku Ja sobie dzis lodowke podaruje robie pozniej tylko ta puleczke od Oliwki w kuchni I w biurku dokumenty posprzatam ale to jak juz G bedzie w domu Pranie sie wiruje Rosol sie grzeje Ide umyc podlogi i zjesc rosolek DOWIKLA fajnie ze taki dlugi spacerek mieliscie Nie zmazrlyscie??????U mnie dzis wielkiego mrozu nie ma Nawet sloneczko wychodzi ale strasznie wieje i czuc wieksze zimno niz jest wiec nigdzie nie wychodze

medeuska hehe:-D to fajowo! Zabalowałaś za nas wszytkie:tak: A wiesz że najlepiej klina klinem:cool2::cool2::cool2:
My mamy wielgachne sprzątanie..ja w chcie szoruję cco się da, mały pomocnik rozwala co mama poukłąda:confused2: a tata odgraca wejście do naszej piwnicy:confused2::confused2::confused2::confused2: cała moja rodzinka posprzątała u siebie na piętrach i niepotrzebne graty wpieprzyli mi przed drzwi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a mi nawet wstyd kogokolwiek zaprosić bo trzeba przeskakiwać po ciemku przez krzesła, puszki i h...j wie co jeszcze!!!!!! miałąm zrobić fotke ale nie mam bateryjek:confused2:
Krna to nieźle Cię zalatwili :no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ja bym ich....&&&&& lepiej nie napiszę.:zawstydzona/y:

KERNA
Wspolczuje Ci tego syfu:no:Ja to bym chyba pozabijala -taki mam juz charakterek:-);-)

DOROTA
U nas dzisiaj -2 ale tez wieje i jest odczuwalne chlodniej i niezle zmarzlismy wszyscy:tak:Ale co tam dwa dni nie wychodzilismy na krok z domu

dowikla ja też mam charakterek ostry, ale mój S nie nawidzi siękłócić i mnie uspokaja:zawstydzona/y: a ja to bym do pieca wsysztko wjeb.....i już:wściekła/y:
dorota to twój M tak jak mój...ehhh piwko i piwko.mnie to do szału doprowadza:confused2: ja siedzę kołkiem w domu że bliska depresji a ten luzik i pełen relaks......
A z moimi pogadać się nie da bo dla nich jest wszytko potrzebne....no ja nie rozumiem oni tu nie zaglądają i pająki to wszytko prędzej wyniosą:wściekła/y: Nawet znieśli wieką komodę po to, żeby koty miały gdzie spać!!!!!! qwa w samym wejściu:no::no::no::no: a dobra szkoda gadać :wściekła/y:

DOWIKLA no my wczoraj bylismy na chwile Bylo -10 ale nie wialo i bylo znosnie ale dzis jest okropnie przez ten wiatr Jutro wyjdziemy KERNA wspolczuje z tymi domownikami A z tymi facetami to moze mamy tego samego M hihihih

reklama
HELOŁ DZIOŁCHY:-)

Witam sie poweekendowo i [przedświatecznie:-)

W sobotę byliśmy z m na turnieju siatkówki Klaudii ,impreza trwałam ponad 4 godziny ,dziewczynki graały twardo w jedynkach ,dwójkach i trójkach,medalu nie ma Klauduśka ,ale ma klubowa koszulkę ,dostała dyplomi etui na telefon .Takze moja córcia nalezy teraz do klubu sportowego Volleyball - Niechorze ,jestem strasznie dumna:tak: Impreza była fajnie zorganizowana ,zawodniczki miały catering,a i o rodzicach nie zapomnieli ,kawka ,herbatka i ciasto:tak:

Po południu ubieraliśmy choinke ,najpóżniej ,odkad pamietam ,ale wcześniej coś nam nie po drodze wiecznie było,i sobota dobiegła końća:tak:

A wczoraj cały dzień na zakupach od 9-19 wróciliśmy umordowani na maksa,najwiecej sie naszukaliśmy staniczka dla Klaudii ,zeby jej do prezentu dołożyć ,,ale prezenty sa ,jedzonko jest:-D:tak:
Disiaj poleruje kuchnie na błysk,jeszcze farsz muszę do krrokietów i pierogow zrobić ,ale korzystam z przerwy na kawke i wpadłam sie zameldować:tak:

Nie nadrobie was dziewczynki niestety to naprodukowałyście za dużo:zawstydzona/y::tak:

Do góry